ورود

View Full Version : مبدل پورت سریال مودم به Ethernet

mojtaba_z
دوشنبه 30 خرداد 1384, 08:34 صبح
سلام

من یه شبکه WorkGroup دارم و میخوام از یه محل دیگه با مودم به اون شبکه وصل بشم و بتونم تمام IP ها رو صدا کنم . در شبکه من یه مودم با یک خط تلفن دارم .
یه Convertor میخوام که به مودم وصل بشه (ورودی سریال) و خروجی LAN داشته باشه و وقتی با مودم LAN تماس میگیرم مودم ارتباط رو برقرار کنه و با Convertor به LAN وصل بشم .
خلاصه اینکه من یه Router میخوام که خیلی ارزون باشه و کارایی زیادی نداشته باشه و فقط همون ارتباط بالارو میخوام .

با تشکر

Gladiator
دوشنبه 30 خرداد 1384, 08:57 صبح
خودت میدونی داری چی میگی ؟‌ :mrgreen:

عزیز من همچین مبدل خیالی ای که بهش فکر میکنی نه موجود هست و نه نیاز . تا اونجایی که من متوجه شدم میخوای مودم رو به کارت شبکه متصل کنی ٬‌ یا به هاب .

شما فقط کافیه سرویس Ras و یا حتی یک Incoming Connection ساده رو بروی یکی از کامپیوترهای شبکه محلی تون نصب کنی و از راه دور بهش متصل شی .

mojtaba_z
دوشنبه 30 خرداد 1384, 14:15 عصر
سلام
فکر کنم دقیقا نفهمیدم چی گفتم !!!
من یه Router میخوام که خیلی ارزون باشه و کارایی زیادی نداشته باشه .
پس مشخصه که Router میخوام .
البته میخوام Standalone باشه و بدون نیاز به کامپیوتر .

ممنون

Gladiator
دوشنبه 30 خرداد 1384, 22:11 عصر
باز هم نشد که بشه .

روتر هم همچین کاری که میخوای انجام نمیده . باید یک Access Server بخری که از یک PC هم گرون تره .

موفق باشی .

mojtaba_z
سه شنبه 31 خرداد 1384, 07:58 صبح
Gladiator عزیز
سلام

من الان توی شرکت خط تلفن رو به مودم External وصل کردم و مودم رو به Router وصل کردم و Router رو به Switch . و مشکلی ندارم .
ولی یه Routing ساده میخوام و
خلاصه اینکه من یه Router میخوام که خیلی ارزون باشه و کارایی زیادی نداشته باشه و فقط همون ارتباط بالارو میخوام و البته میخوام Standalone باشه و بدون نیاز به کامپیوتر .
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم .
بای

Gladiator
چهارشنبه 01 تیر 1384, 20:43 عصر
سلام ؛

دوست عزیز من که گفتم نمیشه . شما برسی کن هزینه ای که برای این کار انجام دادی چقدره ٬‌ اگر برات ارزشش رو داره بگو .

روترهای ارزون قیمت این امکان رو که یک مودم External بهشون متصل کنی ندارن . من فقط با سیسکو و یکی دو مارک دیگه کار کردم که همشون هم قربون سر سیسکو .

اول پیشنهادم اینه که این موضوع رو بیخیال شی ٬ دوم اگر هزینه اش برات مهم نیست بگو تا یک پیشنهاد دیگه بدم بهت .

موفق باشی .

mojtaba_z
پنج شنبه 02 تیر 1384, 07:52 صبح
سلام

من از Router 1721 Cisco استفاده می کنم و یه Device خیلی ارزون تر از این مدل میخوام .
ممنون