PDA

View Full Version : خواندن جداول پارداکس در فاکس

javad_hosseiny
دوشنبه 30 خرداد 1384, 09:49 صبح
چندی است برای برنامه ای که به آن مشغول هستیم نیازمند جمع آوری بانک های اطلاعاتی برنامه های مختلف هستم که جداول آن به کدپیچ های مختلف و محیط های مختلف (پارداکس، اکسس، mysql, sqlserver و...) بود
معمولا اکثر محیط ها خودشان دارای خروجی هستند که شما می تونید آنهارا در فاکس بخونید ولی بعضهاشون اذیتهای خاص خودشون را دارند (مثل اکسس که مثلا به هنگام خروجی دادن به فاکس حروف را تمام علامت سوال؟ می کرد و ... که پس از کلی ور رفتند فهمیدم چطور حل کنیم ولی خوب باز شد)

در رابطه با خواندن جداول از پاراداکس البته تا نسخه 3.5 خوبیش به این است که خود فاکس آنها را می خونه که البته چون بعضی از جداول پارداکسی ما با سایه (از سری نرم افزارهای سینا (پارداکس فارسی) ) بود برنامه کوچکی برای تبدیل آن به کدپیچ ویندوز نوشتم که گفتم شاید کسی کار مشابه بکنه و کمکی کرده باشیم

در رابطه با جداول پارداکس بالاتر از نسخه 3.5 (معمولا نسخه 7) که معمولا برنامه نویسان دلفی از آن زیاد استفاده می کنند مشکلی بود که در فاکس قابل حل نبود لذا برنامه ای در دلفی نوشتیم تا بتوانیم خروجی آن را بصورت جداول فاکس داشته باشیم که آن را نیاز برای دوستان Upload می کنیم تا کمکی برای کسی که روزی کارش به این نحو افتاد بخورد
(البته معمولا جداول پارداکس را بصورت پسوردی ذخیره می کنند (که مثلا تا ندانستن پسورد شما قابلیت خواندن جدول را ندارید) که باز از طریق جستجو در اینترنت و پیدا کردن رمز عمومی (که در برنامه قرار دادم) موفق به خواندن آن اطلاعات شدیم

javad_hosseiny
دوشنبه 30 خرداد 1384, 10:00 صبح
خواندن از پارداکس فارسی (شرکت سینا (کدپیچ سایه))

binyaz2003
دوشنبه 30 خرداد 1384, 11:19 صبح
:تشویق: :موفق: :flower:

hosseiny_qazvini
دوشنبه 30 خرداد 1384, 19:35 عصر
خواندن جداول پارداکس 7 (دیتابیس اینجنین معمول در دلفی)

naderigh
چهارشنبه 08 تیر 1384, 08:04 صبح
اقا بسیار ممنون
ولی برنامه دلفی اجرا نمیشود خطا میگیرد error $2109

javad_hosseiny
چهارشنبه 08 تیر 1384, 12:12 عصر
از این برنامه من خودم روی جداول مختلف استفاده کردم و جواب داده
این خطا که کی به شما می دهد (در اول اجرای برنامه؟ به هنگام انتخاب جدول پارداکس؟ به هنگام تبدیل عملیات به فاکس؟ ....)
نهایتا شما جدولتان را برای من میل کنید تا برایتان تست کنم (تبدیل کنم)

naderigh
چهارشنبه 08 تیر 1384, 12:59 عصر
ممنون از شما
به حضورتان عرض شود که در هنگامی که جدول db را انتخاب میکنم خطا میگیرد

javad_hosseiny
چهارشنبه 08 تیر 1384, 13:11 عصر
به هنگام خواندن که برنامه عملیاتی را انجام نمی دهد (خواندن جدول پارداکس)
اصل کار برنامه به هنگام عملیات تبدیل است که گفتم شاید به دلیل ساختار خاص جدول شما برنامه به اشکالی برخورد کند لذا گفتم که جدول را برایم ایمیل بکنید تا بررسی کنم ببینم چنین اشکالی دارد یا خیر (چون روی جداول مختلفی که من امتحان کردم مشکلی نداشت )
ولی اینجور که شما می گید به هنگام خواندن (انتخاب فایل) پارداکس اشکال می زند احتمال زیاد اون فایل یک جدول پارداکسی نیست و یا فایل دیگری است ... (برای اطمینان بهتر اگر دلفی دارید توسط database desktop خود دلفی آن را باز کنید ببینید اشکال می گیرد یا نه؟)

naderigh
پنج شنبه 09 تیر 1384, 07:20 صبح
موقعی که جدول db را انتخاب میکنی این خطا را میگیرد و دلفی را نصب نکرده ام و این هم تصویر خطا

javad_hosseiny
پنج شنبه 09 تیر 1384, 10:09 صبح
این خطا بر اثر نبودن فایلهای (dll) مربوط به موتور بانک اطلاعاتی دلفی (پارداکس 7) است و ربطی به برنامه ندارد
یقینا شما اطلاعات را از محیط (برنامه ای) آورده که آن برنامه قابلیت مدیریت (اصلاح ، حذف ، ...) اطلاعات این جدول را دارد
شما باید بقیه فایلهای مربوط به اون برنامه (برنامه حاوی جدول) را کنار جدول بگذارید
و یا اینکه نرم افزاری که با همچنین دیتابیس اینجینی (مثلا برنامه های دلفی که از قابلیت خودش (پارداکس 7) برای مدیریت بانک اطلاعات استفاده کرده) کار کرده استفاده کنی
و راحت ترین کار استفاده از برنامه installshield است (در قسمت تنظیمات مربوط به dll های تمامی دیتابیس ها گزینه مربوطه (مربوط به پارداکس) را تیک بزنید) و آن را نصب کنید
و یا آخرین کار لیست فایلهای dll مربوطه را به صورت دستی کپی کنید
(بر روی سیستم من به علت نصب نرم افزار دلفی چنین پیغام خطایی نداده بود و در حقیقت حق با شما بود (نقص در کم بودن فایلهای همراه برنامه بنده بوده) (هرچند به علت محدودیت فضای آپلود اگر هم حواس بود امکان آپلود آن نبود) :mrgreen:
موفق باشید

naderigh
شنبه 11 تیر 1384, 07:15 صبح
اقا بسیار ممنون از لطف شما :تشویق: :موفق:

javad_hosseiny
شنبه 11 تیر 1384, 11:33 صبح
خواهش می کنم
برای راحتی کار بقیه دوستان من لیست فایلهای موردنیاز براساس نوع استفاده را در اینجا می گذارم

Core BDE Files
--------------
IDASCI32.DLL For accessing ASCII files
IDBAT32.DLL For batch movement of data
IDDA3532.DLL For accessing Microsoft Access databases
IDDAO32.DLL For accessing Microsoft Access databases
IDDBAS32.DLL For accessing dBASE databases
IDDR32.DLL For Data Repository (Paradox only)
IDODBC32.DLL For BDE access to ODBC drivers
IDPDX32.DLL For accessing Paradox databases
IDQBE32.DLL QBE query engine
IDR20009.DLL BDE resources
IDAPI32.DLL Main BDE system DLL
IDSQL32.DLL SQL query engine (including local SQL)

Language Driver Files
---------------------
BANTAM.DLL Internationalization engine
*.CVB Character set conversion files
*.BTL Locales
BLW32.DLL Expression engine

Files for Microsoft Transaction Server (MTS)
--------------------------------------------
DISP.DLL MTS dispensor DLL
DISP.PAK

Auxiliary Tools/Utilities
-------------------------
BDEADMIN.* BDE Administrator utility
DATAPUMP.* Data Pump data migration tool

javad_hosseiny
شنبه 01 مرداد 1384, 12:13 عصر
سورس کد تبدیل از محیط سایه به ویندوز (برای پارداکس و فاکس) را به درخواست دوستان مجددا آپلود می کنم

naderigh
یک شنبه 02 مرداد 1384, 08:39 صبح
اقا من دلفی 5 را نصب کردم و مشکل خواندن جداول پارادکس حل شد ولی dbf درست شده توسط فاکس باز نمیشود و خطای not a table میگیرد لطفا راهنمائی فرمائید

javad_hosseiny
یک شنبه 02 مرداد 1384, 10:21 صبح
از چه نسخه ای از ویژوال فاکس استفاده می کنید؟ (بنده که با نسخه 9 استفاده کردم مشکلی نداشت)

naderigh
دوشنبه 03 مرداد 1384, 13:29 عصر
با سلام و تشکر من از ورژن 7 وپژوال فاکس استفاده میکنم و ویندوز 98se

javad_hosseiny
دوشنبه 03 مرداد 1384, 15:25 عصر
نوع ویندوز فرقی نمی کند ولی من با نسخه 7 نیز خروجی برنامه را تست کردم می خواند و مشکلی نداشت
می خواهید جدولتان را با تعداد کمی رکورد برایم بفرستید تا برایتان چک کنم

naderigh
سه شنبه 04 مرداد 1384, 09:32 صبح
اقا از لطف شما بسیار متشکرم جدولیکه دارم متاسفانه نمیشود بفرستم ولی مشکلم را با اکسس حل کردم ولی ایکاش با برنامه شما میشد
ببینید کاری که من انجام میدهم اینچنین است که ابتدا توسط شما فایل پاردکس را انتخاب و سپس تبدیل میکنم و در نهایت از برنامه خارج میشوم و در نهایت با ویژوال انرا میخواهم باز کنم که خطایی که گفتم میدهد

javad_hosseiny
سه شنبه 04 مرداد 1384, 13:54 عصر
خواهش می کنم (اون پیشنهاد (گرفتن جدول با حجم کم) را جهت حل مشکل شما مطرح کردم)
از این برنامه همانطور که قبلا عرض کردم زیاد استفاده کردم و مشکلی نداشته و برای راحتی بقیه دوستان من حتی سورس دلفی آن را نیز گذاشتم (پیشنهاد می کنم در محیط database desktop خود دلفی آن را باز کنید ببینید آیا اشکالی دارد یا خیر؟و پیشنهاد دیگر این جدول را در محیط ویژوال فاکس 9 باز کنید ببینید چه می شود؟)

E_Ghasemi
جمعه 23 دی 1384, 00:40 صبح
سلام .
من می خواهم برنامه فاکس پرو تحت داس را به بانک اطلاعاتی sql تبدیل کنم به شرطی که فرمت های فارسی بهم نریزد.
ممکن است در این زمینه راهنمایی کنید و یا برنامه تبدیلی(ترجیحا کامپوننت دلفی تا بتوانم از آن داخل برنامه استفاده کنم و مشکل تعداد رکورد را هم نداشته باشم) آن را برایم ارسال نمایید.
متشکرم E.mail: e_gh3000@yahoo.com

E_Ghasemi
جمعه 23 دی 1384, 00:41 صبح
E.Mail: e_gh3000@yahoo.com

javad_hosseiny
دوشنبه 28 خرداد 1386, 18:04 عصر
به علت بروز اشکال به هنگام خواندن برخی از فایلهای تبدیل شده (مخصوصا آنهایی که دارای فیلد جنرال یا یادداشت هستند) توسط این برنامه ، نسخه جدیدی از این برنامه با قابلیت جدید (تغییر در نحوه کلی الگوریتم تبدیل اطلاعات از پاراداکس به فاکس) را که دیگر چنین مشکلی در هیچ فایل پاراداکسی وجود نخواهد داشت.

maniarian
سه شنبه 01 تیر 1389, 13:37 عصر
باسلام خدمت آقای حسینی
من یه فایل با پسوند dbf دارم و میخوام به mdb تبدیل کنم طوریکه فونتهای فارسی را درست نمایش دهد.لطفا مرا راهنمایی کنید
با تشکر

m_farshad
یک شنبه 24 مهر 1390, 18:18 عصر
با عرض سلام
آیا در مورد فایل dat مدارس هم اطلاعاتی دارید
اگر امکان دارد راهنمایی بفرمایید

gh_khajehzade
دوشنبه 25 مهر 1390, 14:10 عصر
سلام-اميدوارم مفيد باشه
http://barnamenevis.org/showthread.php?88461-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-genedu

behrooztv
دوشنبه 16 دی 1392, 09:45 صبح
ميشه راهنمائي كنيد كه اين فايلهاي prg رو چطور بايد اجرا كنيم چون وقتي اين برنامه را گرفتم و باز كردمم حاوي سه فايل با پسوند prg بود حالا راهنمايي كنيد كه مثلا جدولي بنام a را كه از پارادكس هست چطور با استفاده از اين برنامه به محيط ويندوز تبديل كنيم؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد

سورس کد تبدیل از محیط سایه به ویندوز (برای پارداکس و فاکس) را به درخواست دوستان مجددا آپلود می کنم