View Full Version : سوال: درج نشدن پشت سر هم مقادير فيلد Identity
binyaz2003
چهارشنبه 16 تیر 1389, 16:10 عصر
سلام
در جدول ثبت نام يک سايت فيلدي بنام id از نوع int و داراي Identity و seed=1 و Increment=1 متوجه شدم که چند تايي از رکوردها نيستن!
آيا امکان داره که اين توالي به هم بخوره مثلا آخرين شماره 300 هست درحالي که 290 تا رکورد بيشتر در جدول نيست! :متفکر:
فکر نکنم کار SQL Injection باشه چون بعضي شماره ها نيستن و اگر کسي اينجکشن زده چرا کل جدول و پاک نکرده؟
Mostafa_Dindar
چهارشنبه 16 تیر 1389, 20:04 عصر
سلام
در جدول ثبت نام يک سايت فيلدي بنام id از نوع int و داراي Identity و seed=1 و Increment=1 متوجه شدم که چند تايي از رکوردها نيستن!
آيا امکان داره که اين توالي به هم بخوره مثلا آخرين شماره 300 هست درحالي که 290 تا رکورد بيشتر در جدول نيست! :متفکر:
فکر نکنم کار SQL Injection باشه چون بعضي شماره ها نيستن و اگر کسي اينجکشن زده چرا کل جدول و پاک نکرده؟
ارتباطی به SQL Injection ندارد .اگر بر اساس فیلد Id مرتب نیست , معنیش اینه که اون ستون Clusterd Index نیست ,
ولی گویا مشکل شما اینه که قبلا تعدادی از رکوردها حذف شده , و وقتی یک فیلد از نوع Identity و Auto Increment باشد , همیشه در درج رکورد بعدی یکی به شماره آخرین رکورد درج شده اضافه میکند , فارغ از اینکه اون رکورد وجود داشته باشد یا خیر ( یعنی حذف شده باشد )
سربلند باشید
binyaz2003
چهارشنبه 16 تیر 1389, 21:36 عصر
مرتب هست مثلا تا شماره 124 هست بعد نيست تا 128 بعد دوباره بهمين ترتيب حدود 10 رکورد يا بيشتر نيست.
Mostafa_Dindar
چهارشنبه 16 تیر 1389, 21:55 عصر
مرتب هست مثلا تا شماره 124 هست بعد نيست تا 128 بعد دوباره بهمين ترتيب حدود 10 رکورد يا بيشتر نيست.
عرض کردم , رکوردهای 125 تا 127 حذف شده اند , حالا مشکل شما چیست ؟
binyaz2003
پنج شنبه 17 تیر 1389, 09:02 صبح
مشکل من اينه که ميخوام ببينم دقيقا چه اتفاقي افتاده ؟من تا حالا چنين چيزي رو نديده بودم.گفتم شايد کسي به ديستابيس دسترسي پيدا کرده يا هک بوده يا ...
نميدونم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.