ورود

View Full Version : load شدن يك صفحه همراه با غيرفعال شدن صفحه قبلي

mahdyeh
چهارشنبه 16 تیر 1389, 16:59 عصر
سلام
وقت بخير !

در يك صفحه وب فرمي براي ثبت نام طراحي كرده ام تقريبا شبيه به فرم ثبت نام آزمون دانشگاه ها
كه در جايي از آن لازم هست كه كاربر كد شهر را در داخل textbox اي وارد نمايد
اگر كد شهر را نداند يا بهر دليلي فراموش كرده باشد در اين صورت button اي در كنار textbox قرار داده شده است كه با فشا دادن آن بايد يك صفحه وب ديگري load باز شود كه درآنجا برفرض اسم شهرها و كد آنها در مقابلشان نوشته شده است كابر كد را انتاب مي كد و با ok كردن صفحه بسته شده و كدي كه انتخب كرده بود در صفحه جاري (صفحه اول ، همان كه فرم در آن طراحي شده ) در textbox مربوطه قرار ميگيرد

مشكل من در باز كردن صفحه دوم است
صفحه دوم داراي شرايطي خواهد بود :
1) اينكه آدرس بار نداشته باشد
2) در صورت امكان maximize باز نشود
3) اگر امكان دارد تازماني كه صفحه دوم باز هست صفحه اول غير فعال باشد و كار بر نتواند با صفحه اول كار كند و وقتي صفحه دوم ok شد و يا بسته شد صفحه اول از دوباره فعال گردد

(برنامه من بزبان vb.net تحت net ميباشد)
ممنون

;

goldax
چهارشنبه 16 تیر 1389, 17:45 عصر
اولا بهتره شما راحت اسم و کد شهر ها رو در یک dropdown قرار بدید تا لازم نباشه کاربر به صفحه جدید منتقل بشه و همونجا انتخاب کنه.

و اما برای باز کردن یک صفحه در اندازه دلخواه باید از جاوا اسکریپت استفاده کنید.اول کد زیر رو در page قرار بدید:

<script language="javascript" type="text/javascript">
<!--
function popitup(url) {
newwindow=window.open(url,'name','height=200,width =150');
if (window.focus) {newwindow.focus()}
return false;
}

// -->
</script>

همونطور که می بینید بلندی صفحه 200 پیکسل و پهنای اون 150 پیکسل تعیین شده.می تونید به دلخواه تغییرش بدید.

بعدش لینک رو به صورت زیر تعریف کنید

<a href="ESME SAFHEY.aspx" onclick="return popitup('ESME SAFHEY.aspx')" >Link to popup</a>

فایل نمونه رو هم ضمیمه کردم
موفق باشید

mahdyeh
چهارشنبه 16 تیر 1389, 17:53 عصر
ممنون
همين الان امتحان ميكنم و خبر ميدم چيشد

mahdyeh
چهارشنبه 16 تیر 1389, 18:10 عصر
بله ممنون همين رو ميخواستم
فقط الان چطور ميشه

3) اگر امكان دارد تازماني كه صفحه دوم باز هست صفحه اول غير فعال باشد و كار بر نتواند با صفحه اول كار كند و وقتي صفحه دوم ok شد و يا بسته شد صفحه اول از دوباره فعال گردد

goldax
چهارشنبه 16 تیر 1389, 18:21 عصر
برای اینکار باید از ajax استفاده کنید.
کاربر کلید را که زد یک div شامل نام شهر ها و کد آنها روی صفحه قرار می گیرد که صفحه قابل استفاده نباشد.
بعد هم که کاربر یک نام شهر را انتخاب کرد div بسته می شود و صفحه قابل استفاده می گردد.

mahdyeh
چهارشنبه 16 تیر 1389, 18:29 عصر
ممنون goldax كه دنبال ميكنين
ولي ميشه يك sample برام بذارين لطفا

goldax
چهارشنبه 16 تیر 1389, 18:38 عصر
با چه نسخه ای از visual studio کار می کنید؟
2008؟

mahdyeh
چهارشنبه 16 تیر 1389, 18:41 عصر
بله بله 2008

goldax
چهارشنبه 16 تیر 1389, 19:02 عصر
دوست عزیز نمونه رو در firefox ببینید لطفا
اگه به صورت پیش فرض در internet explorer باز شد آدرس رو کپی کنید و در firefox بنویسید تا اونجا ببینیدش.

چون توی firefox بهتر نشون داده میشه.
امید وارم با ajax آشنایی داشته باشید،در غیر اینصورت باید یاد بگیرید ، که البته خیلی ساده هست.
من دارم محل کارم رو ترک می کنم ، بقیه سوالات احتمالیتون رو فردا می تونم جواب بدم.
البته من که سوادی ندارم ،تو سایت استاد زیاده ، ایشالا راهنماییتون می کنند.

mahdyeh
جمعه 18 تیر 1389, 15:18 عصر
ممنون به جواب رسیدم