View Full Version : سوال: توابع api براي مودم
reza_66
چهارشنبه 16 تیر 1389, 20:56 عصر
سلام به همه دوستان
من يه مشكلي دارم در برنامه اي با دلفي 7 نوشتم . مي خوام برنامه
وقتي كه با مودم شماره ميگيره اگه كسي گوشي رو برداشت دقيقا
لحظه اي كه گوشي رو برداشت يك پيغامي براش پخش بشه.
با تحقيقاتي كه كردم صحيح ترين روش استفاده از توابع api مودم مي باشد
كه مي تواند تشخيص دهد آيا كسي گوشي را بر مي دارد يا خير؟
دوستان عزيز هر كس به هر طريقي مي تونه لطفا كمكم كنه.
ممنونم.
Felony
چهارشنبه 16 تیر 1389, 21:53 عصر
راحت ترین راه استفاده از کامپوننت KDTele هست ، بارها و بارها در بارش بحث شده ، KDTele رو در سایت جست و جو کنید .
reza_66
پنج شنبه 17 تیر 1389, 10:34 صبح
بله حرف شما كاملا درسته ولي kd tel اين امكان رو نداره كه بتونه به صورت صحيح تشخيص
بده كه چه لحظه اي طرف مقابل گوشي رو بر ميداره.و اينكه نمي تونه به درستي تشخيص
مشغول بودن رو بده.
من حتي آخرين ورژن اين كامپوننت رو هم در آوردم ولي تو راهنماي اون هم ذكر شده كه اين
امكان به درستي عمل نمي كنه.(اين كه دقيقا چه لحظه اي گوشي برداشته مي شه يا
شخص زنده اي پشت تلفن حرف مي زنه).
تحقيقات زيادي در اين زمينه انجام دادم و به اين نتيجه رسيدم كه دقيق ترين راه همون
استفاده از توابعapi هست.
اگه در اين زمينه اطلاعاتي داريد ممنون مي شم كمكم كنيد.
ممنون.
vcldeveloper
پنج شنبه 17 تیر 1389, 12:40 عصر
تحقيقات زيادي در اين زمينه انجام دادم و به اين نتيجه رسيدم كه دقيق ترين راه همون
استفاده از توابعapi هست.
انتظار نداشته باشید که یک تابع مشخص باشه که این کار رو براتون به راحتی انجام بده. کار با اون توابع خودش دردسرها و پیچیدگی های خاص خودش رو داره، برای همین هم کامپوننت هایی مثل KDTele نوشته شدند.
به هر حال، مجموعه توابع API مورد نظر شما در ویندوز، اسمش TAPI (http://en.wikipedia.org/wiki/Telephony_Application_Programming_Interface) هست. می تونید درباره اش تحقیق و مطالعه کنید.
reza_66
یک شنبه 20 تیر 1389, 15:54 عصر
انتظار نداشته باشید که یک تابع مشخص باشه که این کار رو براتون به راحتی انجام بده. کار با اون توابع خودش دردسرها و پیچیدگی های خاص خودش رو داره، برای همین هم کامپوننت هایی مثل KDTele نوشته شدند.
به هر حال، مجموعه توابع API مورد نظر شما در ویندوز، اسمش TAPI (http://en.wikipedia.org/wiki/Telephony_Application_Programming_Interface) هست. می تونید درباره اش تحقیق و مطالعه کنید.
ممنونم از راهنمایی تون.
اگه در مورد استفاده از این توابع کمک بیشتری بهم بکنید ممنون می شم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.