ورود

View Full Version : معرفی هر زبان یا بخش در همان بخش...

حسین فلاحی
پنج شنبه 17 تیر 1389, 00:24 صبح
سلام

به نظر من اگه مدیران هر بخش یا حتی کاربران حرفه ای که در زمینه یک زبان مهارت دارن بیان و یک نمای کلی از هر زبان بدن و انواع و کاربردها و مشکلات اون زبان رو به صورت اعلان در هر بخش بیان کنند خیلی مفید باشه برای افرادی که تازه می خوان برنامه نویسی رو شروع کنند یا برنامه نویس هایی که می خوان یک زبان جدید یاد بگیرن.

این طوری هر کس با توجه به علایق و هدف خودش بهتر می تونه یک زبان رو انتخاب کنه.

درسته که می شه توی اینترنت جستجو کرد و به اطلاعاتی دست پیدا کرد اما اگر همه به طور خلاصه و یک جا از طریق حرفه ای های همون زبان بیان بشه بهتر نیست؟

مثلا آقای Nima_NF مقالات خیلی مفیدی در اینجا (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=94381) و اینجا (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=111283) به صورت اعلان در آوردن که من همینجا دوباره از ایشون تشکر می کنم

با تشکر

M.T.P
پنج شنبه 17 تیر 1389, 15:40 عصر
پیشنهاد خوبیه ، شدیدا استقبال میشود.

حسین فلاحی
جمعه 18 تیر 1389, 22:21 عصر
از مدیران عزیز کسی تایید یا تکذیب نمی کنه؟

vcldeveloper
جمعه 18 تیر 1389, 22:31 عصر
از مدیران عزیز کسی تایید یا تکذیب نمی کنه؟
نیاز به تایید یا تکذیب نداره:

مدیران هر بخش یا حتی کاربران حرفه ای که در زمینه یک زبان مهارت دارن

این پیشنهاد نیازمند فراهم کردن قابلیت خاصی از طرف سایت نیست؛ لزومی هم نداره که مدیران سایت خودشون بشینند و این معرفی مدنظر شما را بنویسند. اگر کاربری احساس میکنه درباره زبان خاصی اطلاعات کافی داره، و لازم هست که اون زبان بیشتر شناخته بشه، میتونه یک تاپیک در تالار مربوطه ایجاد کنه، و اون زبان رو معرفی کنه. در صورت استقبال مناسب، هم مدیر مربوطه، اون تاپیک رو اعلان کنه.

قبلا هم گفتم، برای انجام هر کاری، لزومی نداره که ما بخشنامه و دستور العمل صادر کنیم؛ کسی که احساس میکنه روی مطلب خاصی در سایت به اندازه کافی کار نمیشه، یا یک زبانی زیاد شناخته شده نیست، یا در تالاری جواب های قوی وجود نداره، خودش دست به کار بشه، و در اون زمینه فعالیت کنه. این چیزی نیست که نیاز به امکانات خاصی از طرف سایت داشته باشه، و بگیم افراد منتظر هستند تا سایت اون امکان خاص را فراهم کنه، تا اونها شروع به کار کنند!