ورود

View Full Version : کنکور آزاد

FastCode
پنج شنبه 17 تیر 1389, 10:32 صبح
امروز صبح کنکور دادم.۸ دقیقه دیگه تموم میشه.
من و سمت راستیم و سمت چپیم و پشت سریم و سمت چپیش همه رشته نرمافزار انتخاب کرده بودن.
۵ تا از دوستهام هم که اونجا بودن هم همینطور.
و حتی یک مورد هم رشته دیگه مشاهده نشد.
لطفاً اگر ممکنه بگید که مشکل از منه یا جای دیگه هم به جز دانشگاه آزاد قم اینطوری بوده؟

ایمان اختیاری
پنج شنبه 17 تیر 1389, 12:00 عصر
ان شاالله که موفق باشی و خسته نباشی ..
راستش من برعکس رشته های زیاد دیگه ای رو دیدم .. به جر نرم افزار

می شه این جمله رو ترجمه کنی .. زمان جمله ی اول و دوم با هم نمی خونه مغزم رفت تو بلاک catch مخصوصا جمله ی دوم

حسین فلاحی
پنج شنبه 17 تیر 1389, 12:08 عصر
گویا اونجا open-book هم بوده که شما تا شعاع یکی دومتر اطلاعات تمام افراد رو بدست آوردین.

آره چند سال پیش هم که من امتحان دادم همین طوری بود. البته نه به این وخامت. جالب اینجاست که همه هم قبولند!!! یادمه یک دفعه سال سوم دبیرستان که بودم هم امتحان دادم با این که همه رو چشم بسته زده بودم باز هم نرم افزار قبول شدم.

yasemi
پنج شنبه 17 تیر 1389, 12:21 عصر
امیدوارم موفق باشی

تقریبا همیشه اینجوری بوده منم سه سال پیش امتحان دادم همین بود الانم ارشدش اینجوری شده اما در کل قبولی دانشگاه آزاد فقط حافظ شیرازی رو مونده نرم افزاری کنه و بس من خودم دانشگاه آزاد بودم تعریفی نداره البته من تهران بودم خیلی خوب بود اما وقتی آمدم کرمانشاه واقعا بد دانشگاهی اگه میخوای دانشگاه خوب بری فقط تهران

FastCode
پنج شنبه 17 تیر 1389, 14:28 عصر
یعنی ۳۰ دقیقه زودتر از جلسه امتحان اومدم بیرون و ۸ دقیقه دیگه زمان امتحان تموم میشه.
در ضمن آزمایشی بود.
ولی اصلاً استرس نداشتم چون قبل از امتحان مطلع شدم که مدرسه قبلی که میرفتم تعطیل شده رفته هوا.:قلب:

ایمان اختیاری
پنج شنبه 17 تیر 1389, 14:32 عصر
اها .. از اون حهت حساب کردی .. به هر ضورت توی هر امتحانی موفق باشی ( مخصوصا این کنکور لعنتی )

nima898
جمعه 18 تیر 1389, 15:10 عصر
من هم سال 76 سوم دبیرستان که تموم کردم نخونده کنکور دادم نرم افزار:افسرده: آزاد کاشان قبول شدم ولی خوشبختانه سال بعدش الکترونیک:لبخند: آزاد بجنورد قبول شدم