ورود

View Full Version : سوال: آپلود سايت

Spring_64
پنج شنبه 17 تیر 1389, 10:41 صبح
سلام
من در اپلود سايت دچار مشكل شدم.:عصبانی++:لطف كنيد ببينيد كجاي كارم ايراد داره؟
1.در سايتي كه ازش هاست خريدم يه ftp account ساختم.

2.تو firefox در قسمت create an account، در قسمت hostمينويسم: ftp.mydomain.com و بعد user & pass رو ميدم.بعد هم connect رو ميزنم.

اما connection ايجاد نميشه؟؟؟؟؟؟؟:گریه:

mohsen.nsb44
پنج شنبه 17 تیر 1389, 10:49 صبح
سلام
من در اپلود سايت دچار مشكل شدم.:عصبانی++:لطف كنيد ببينيد كجاي كارم ايراد داره؟
1.در سايتي كه ازش هاست خريدم يه ftp account ساختم.

2.تو firefox در قسمت create an account، در قسمت hostمينويسم: ftp.mydomain.com و بعد user & pass رو ميدم.بعد هم connect رو ميزنم.

اما connection ايجاد نميشه؟؟؟؟؟؟؟:گریه:

من روشي كه خودم سايتمو اپلود كردمو مي گم شايد به دردتون بخوره
يك شما بايد دامين ثبت كرده باشيد و يك فضا
دوم اينكه يوزر نيم و پسورد ftp , cpanel از طريق ايميل به شما ارسال مي شود شما با استفاده از يكي از نرم افزار هاي ftp به راحتي مي تونيد با وارد كردن رمز و يوزري كه از طريق ايميل براتون ارسال شده صفحاتون رو در اينترنت قرار بدين.
براي اپلود كردن ديتا بيس شما بايد به صفحه cpanel برويد و يك ديتابيس ايجاد كنيد
معمولا هاست ها مي كن كه فايل بك اپ رو در پوشه اي قرار بديد ديتابيس رو واسه پشتيبان هاست ايميل كنيد تا واستون restor كنند بعضي از هاست ها اين اجازه رو مي دن كه خودتون restor رو انجام بدين.
اگه سوالي داشتيد بپرسيد در خدمتم

Spring_64
پنج شنبه 17 تیر 1389, 10:53 صبح
ميشه همين روش رو توضيح بديد؟
من دفعه اولمه كه ميخوام سايتي رو اپلود كنم در ضمن ديتا بيس رو خودم بايد restore كنم.
ممنون

mohsen.nsb44
پنج شنبه 17 تیر 1389, 10:57 صبح
ميشه همين روش رو توضيح بديد؟
من دفعه اولمه كه ميخوام سايتي رو اپلود كنم در ضمن ديتا بيس رو خودم بايد restore كنم.
ممنون
اول به سوالات من جواب بدين
براي شما يوزر نيم و پسورد ftp , cpanel ايميل شده؟

Spring_64
پنج شنبه 17 تیر 1389, 10:59 صبح
اول به سوالات من جواب بدين
براي شما يوزر نيم و پسورد ftp , cpanel ايميل شده؟

بله هر دو رو دارم.

mohsen.nsb44
پنج شنبه 17 تیر 1389, 11:07 صبح
بله هر دو رو دارم.
نرم افزار براي كار با ftp دارين؟ اگه ندارين نرم افزار هاي ftpnow , smartftp هستند كه مي تونيد دانلود كنيد.
شما بايد نام سايت يوزرنيم و پسورد را در نرم افزار ftp درج كنيد تا متصل شويد بعد از اتصال شما مي تونيد با درگ كردن فايل هاي خودتان را در اينترنت قرار بديد
اينم عكس وارد كردن اطلاعات كه در قسمت هاست نيم شما بايد ادرسي كه واستون ارسال كردن از طريق ايميل رو بنويسيد
به عنوان مثال ftp://ftp.yahoooooo.com
و در قسمت يوزرنيم و پسورد هم يوزر و پسي كه واستون ايميل كردن رو مي نويسيد و دكمه ok رو ميزنيد.
اگه باز سوالي داشتيد بپرسيد خوشحال مي شم راهنماييتون بكنم.

mohsen.nsb44
پنج شنبه 17 تیر 1389, 11:18 صبح
در ضمن اينم خدمتت بگم كه بعد از اينكه با نرم افزار وصل شدي بايد صفحه هاي برنامه رو در پوشه httpdocs بريزي

اوبالیت به بو
جمعه 15 مرداد 1389, 18:45 عصر
سلام

من نرم افزار ftp رو ندارم. يعني نمي تونم آپلود كنم؟

من الان اين Solution برنامم رو چي جوري تو هاست آپلود كنم؟ اين Visual Studio رو چي جوري بيارم اينجا

mohsen.nsb44
شنبه 16 مرداد 1389, 11:04 صبح
سلام

من نرم افزار ftp رو ندارم. يعني نمي تونم آپلود كنم؟

من الان اين Solution برنامم رو چي جوري تو هاست آپلود كنم؟ اين Visual Studio رو چي جوري بيارم اينجا
دوست عزیز انواع نرم افزار ftp در اینترنت به رایگان وجود داره شما به راحتی می تونی دانلود کنی و یا خریداری کنی .