View Full Version : چه برنامه ای در بازار خریدار دارد
fazelm
پنج شنبه 17 تیر 1389, 13:38 عصر
با سلام - من می خوام شروع کنم به پروژه نوشتن و ساخت برنامه های کابردی و ارایه انها به بازار
حالا سوال ام از وی بی کار ها اینه که درباره چه موضوعی پروژه بسازم که بعدا در فروش آنها به مشکل برنخورم و بازار کار خوبی داشته باشه ؟؟؟
ممنون میشم تجربیاتتون رو ارایه بفرمایین :قلب:
sajjad_india
پنج شنبه 17 تیر 1389, 13:48 عصر
اول تز حوزه خودت شروع کن ببین اگر تو شهرتون ( البته اگه کوچک هستش ) نیازهایی فروشگاهی یا کا فی نت ها کم و کثر داره برو صحبت کن باهاشون بگو برنامه من این نیازهای شما رو رفع میکنه و الی آخر
این مکانها توصیه میشه :
کتابفروشی ها
فروشگاههای لباس
بنگاه ها
آژانسها
ویدیو کلوپ ها
رستورانها
کافی نت ها
اگه آشنا داری از هر کدوم هر چنتا از الان شروع کن
ببین فقط یه نکته یادت نره واسه شرع که میخوای خودتو جا بندازی :
قیمت کم + کارایی بیشتر + باگ کمتر
یا علی موفق باشی برو شروع کن ببینم چی میکنی
saeedzx
پنج شنبه 17 تیر 1389, 14:17 عصر
اول تز حوزه خودت شروع کن ببین اگر تو شهرتون ( البته اگه کوچک هستش ) نیازهایی فروشگاهی یا کا فی نت ها کم و کثر داره برو صحبت کن باهاشون بگو برنامه من این نیازهای شما رو رفع میکنه و الی آخر
این مکانها توصیه میشه :
کتابفروشی ها
فروشگاههای لباس
بنگاه ها
آژانسها
ویدیو کلوپ ها
رستورانها
کافی نت ها
اگه آشنا داری از هر کدوم هر چنتا از الان شروع کن
ببین فقط یه نکته یادت نره واسه شرع که میخوای خودتو جا بندازی :
یا علی موفق باشی برو شروع کن ببینم چی میکنی
با سلام
این دوست ما این ها رو اعلام کرد از او تشکر می کنیم
اما......
این نرم افزار ها رو اگر در گوگل جستجو کنید اینقدر رایگان و یا فروشی پیدا می کنی که خودت از کارت پشیمون می شی
بهترین راه اینکه بازاریابی کنی یعنی جستجو کنی و بپرسی چه کسی چه نرم افزاری احتیاج داره و یا اینکه چه نرم افزاری اصلا تولید نشده باشه
مثلا" نرم افزار تبلیغاتی ( ارسال اس ام اس ) ( ایمیل ) و......
fazelm
پنج شنبه 17 تیر 1389, 14:38 عصر
با سلام
اما......
این نرم افزار ها رو اگر در گوگل جستجو کنید اینقدر رایگان و یا فروشی پیدا می کنی که خودت از کارت پشیمون می شی
بهترین راه اینکه بازاریابی کنی یعنی جستجو کنی و بپرسی چه کسی چه نرم افزاری احتیاج داره و یا اینکه چه نرم افزاری اصلا تولید نشده باشه
حرف شما کاملا درسته من وقتی سرچ کردم اینقدر برنامه و سورس پیدا کردم که ناامید شدم:افسرده::ناراحت::اشتباه:
لطفا اگر کسی باز هم چیزی به ذهنش رسید بگه - خیلی ممنون :قلب:
sajjad_india
پنج شنبه 17 تیر 1389, 23:59 عصر
حرف شما کاملا درسته من وقتی سرچ کردم اینقدر برنامه و سورس پیدا کردم که ناامید شدم:افسرده::ناراحت::اشتباه:
لطفا اگر کسی باز هم چیزی به ذهنش رسید بگه - خیلی ممنون :قلب:
ببین احتیاجات برنامه طرف رو باید ببینی . چی میخواد چی نمیخواد . برنامه های آماده یا ... یه چیزایی زیاد داره یه چیزایی رو کم پس شما باید ببینی چی کم داره چی ...
به نظر من برنامه های تحت شبکه که دوسته ما گفتم مثل ارال ایمیل و اس ام اس از همه بهتره .
من که پروژه های دانشجویی رو دوست دارم :کف: :کف: :کف:
modirmasool
جمعه 18 تیر 1389, 13:02 عصر
دوستان راست میگن متاسفانه تو ایران کسی کار حرفه ای نمیخواد و این چیزهای دم دستی هم که اینقدر دست توش زیاده که بدرد کسب درآمد نمیخورن. راحت ترین کار همون پروژه های دانشجویی هستن!!!
fazelm
جمعه 18 تیر 1389, 13:58 عصر
دوستان راست میگن متاسفانه تو ایران کسی کار حرفه ای نمیخواد و این چیزهای دم دستی هم که اینقدر دست توش زیاده که بدرد کسب درآمد نمیخورن. راحت ترین کار همون پروژه های دانشجویی هستن!!!
منظورتون از پروژه های دانشجویی چیه ؟
modirmasool
جمعه 18 تیر 1389, 14:48 عصر
هرچیزی میتونه باشه خودتون که میدونین دانشجویان عزیز اکثرا حال درس خوندن هم ندارن چه برسه به برنامه نوشتن!
fazelm
جمعه 18 تیر 1389, 17:21 عصر
هرچیزی میتونه باشه خودتون که میدونین دانشجویان عزیز اکثرا حال درس خوندن هم ندارن چه برسه به برنامه نوشتن!
من تازه امسال دیپلم گرفتم به همین دلیل در جریان پروژه های دانشجویی نیستم
یعنی باید برای کی برنامه بنویسم ؟؟ :متفکر: :متفکر:
modirmasool
جمعه 18 تیر 1389, 20:36 عصر
مثلا برای بچه های کامپیوتر پروژه هایی مثل نقاشی و گرافیک و خیلی چیزهای دیگه هستش. البته اگه دانشجو نیستین باید روابط عمومی بالایی داشته باشین و خلاصه یه کم سخته!!! در واقع همش برمیگرده به اینکه با افراد زیادی در ارتباط باشین تا از راه های مختلف کار بگیرین حالا میخواد پروژه ی دانشجویی باشه یا مثلا یه برنامه برای سوپرمارکت باشه. کلا همونطور که گفتم کار به درد بخور برای برنامه نویس ها در ایران خیلی کمه مگر در سطح واقعا حرفه ای باشین که دست توش کم باشه.
SilverGold
شنبه 19 تیر 1389, 00:17 صبح
سلام من مطالب را کامل خوندم الحمدالله تا امروز من 23 برنامه منحصر به فرد در ایران نوشتم و 999977 برنامه تو ذهنم هست که باید بنویسم جدی می گم من یک راه به شما نشون می دم تا آخرش بخون
هر شغلی و هر کسبی هر کاری نیاز به کامپیوتر داره از سازمان هواپیمایی تا بهشت زهرا من اگر روزی 24 ساعت برنامه بنویسم بازم وقت کم میارم بهتره با گروه هایی که پروژه دارن می نویسن همکاری کنی تا هم بروز و اطلاعات بالا بره و هم نحوه نوشتن کد و استاندارد سازی برنامه هات بالا بره
از یک برادر کوچکتر به شما دوست بزرگوار
sajjad_india
شنبه 19 تیر 1389, 00:55 صبح
سلام من مطالب را کامل خوندم الحمدالله تا امروز من 23 برنامه منحصر به فرد در ایران نوشتم و 999977 برنامه تو ذهنم هست که باید بنویسم جدی می گم من یک راه به شما نشون می دم تا آخرش بخون
هر شغلی و هر کسبی هر کاری نیاز به کامپیوتر داره از سازمان هواپیمایی تا بهشت زهرا من اگر روزی 24 ساعت برنامه بنویسم بازم وقت کم میارم بهتره با گروه هایی که پروژه دارن می نویسن همکاری کنی تا هم بروز و اطلاعات بالا بره و هم نحوه نوشتن کد و استاندارد سازی برنامه هات بالا بره
موافقم با شما . . . . . . . .
fazelm
شنبه 19 تیر 1389, 21:11 عصر
من برنامه نویس یا گروه برنامه نویسی ای نمیشناسم که بخوام باهاش همکاری کنم
modirmasool
یک شنبه 20 تیر 1389, 07:54 صبح
میتونی تدریس کنی.
iradata
سه شنبه 22 تیر 1389, 06:59 صبح
تدریس هم بد نیست من یه معلم برنامه نویسی داشتم که میگفت من فقط ماهی 2 یا 3 میلیون از تدریس خصوصی درآمد دارم
البته تدریس هم سخته مثلا فکر کن به یه نفر که هیچی از کامپیوتر بلد نسیت بخوای برنامه نویسی یاد بدی
saeed-esfandi
سه شنبه 22 تیر 1389, 13:35 عصر
میشه چندتا از این برنامه هارو به ماهم بگید
چون من هرجا به ذهنم میاد که نیاز به برنامه داره یا قبلا برنامشو نوشتن یا اگه براشون برنامه بنویسیم نه امکانات اجراشو دارن (مثلا بهشت فاطمیه شهرمون کامپیوتر نداره و نمیخوادم بخره) نه کسی که بتونه باهاش کار کنه (مثلا اگه کامپیوتر هم بخرن وبرنامه ای هم که ما نوشتیم روش نصب بشه اصغرآقا مسئولشو باید چطوری آموزش بدیم که بتونه باهاش کار کنه)
saeed-esfandi
سه شنبه 22 تیر 1389, 13:40 عصر
جاهای دیگه اینقدر برنامه های آزاد زیاد شده و اینجاهم که اصلا آزاد بودن و نبودن مطرح نیست که اصلا نمیشه یه برنامه نوشت و حتی با قیمت مناسب فروخت مگر یه شرکت یه نرم افزار اختصاصی بخوادو سفارش بده
modirmasool
سه شنبه 22 تیر 1389, 16:02 عصر
جاهای دیگه اینقدر برنامه های آزاد زیاد شده و اینجاهم که اصلا آزاد بودن و نبودن مطرح نیست که اصلا نمیشه یه برنامه نوشت و حتی با قیمت مناسب فروخت مگر یه شرکت یه نرم افزار اختصاصی بخوادو سفارش بده
کاملا درسته اصلا چه فایده ای داره آدم شش ماه وقت بذاره رو یه نرم افزار آخرش هم هیچی به هیچی. کلا فکر میکنم بهتره به چشم سرگرمی و عشق به برنامه نویسی بهش نگاه کنیم.
|Smyty|
سه شنبه 22 تیر 1389, 18:56 عصر
سعی کنید وارد دنیای open بشید ... !
FastCode
سه شنبه 22 تیر 1389, 19:44 عصر
ارزان
ساده(همه تصمیمات رو خودش میگیره و قابلت customize شدن نداره)
فونت
رنگ و وارنگ
با لوگوی زیبا(گول زنک)
و یه اسم(عتیقه)
با چند تا شعار(مسخره)
یه عالمه فورم(کارشون مهم نیست)
با یه راهنما و یه وبسایت(محتواش مهم نیست)
پشتیبانی(محدودیتش اصلا" مهم نیست اسمش مهمه)
دیتابیس sql(سال تولیدش هم اصلا" مهم نیست)
شبکه.concurrency که اصلا" مهم نیست.
گزارشات زیاد(سرعت اصلا" مهم نیست)
جداول زیاد(طراحی اصلا" مهم نیست)
برنامه نویس خوشگل و خوشتیپ(مغزش اصلا" مهم نیست)
برنامه نویس مجرب(مهم سنشه)
بزار از همین آخری گله کنم که کسی برنامه های من رو نمیخره ولی اگر 5 سال بزرگتر بودم و هیچی بلد نبودم خیلی راحتتر بودم.
در یک کلمه هلو.
hamid1988
سه شنبه 22 تیر 1389, 20:06 عصر
کسی برنامه های من رو نمیخره ولی اگر 5 سال بزرگتر بودم و هیچی بلد نبودم خیلی راحتتر بودم.
آقا همدردیم!:گریه:
نمیدونم چرا برنامه ی برنامه نویس رو با جسه و سن مقایسه می کنند، هر چی هیکل داشته باشی برنامه نویس حرفه ای تری هستی!:کف:
eshpilen
سه شنبه 22 تیر 1389, 21:10 عصر
باید قیافت خفن باشه به کامپیوتری و برنامه نویس جماعت بخوره نه مثل پخمه ها :قهقهه:
hamid.shekasteh
چهارشنبه 23 تیر 1389, 06:12 صبح
باید به فکر ایده های نو باشید.
یه کار سخت رو با کامپیوتر راحت کنید.
یه چیز جدید به همون برنامه هایی که می گید فراوون و رایگانه اضافه کنید .
یه خدمت و پشتیبانی خوب تر و جدیدتر از بقیه ارائه بدید.
یادتون باشه که برای اکثر مشتریان پشتیبانی مهمه و برنامه ها و سورس های مجانی مفید نیست.مثلا می خوان که تا 1 ماه هر گزارشی که خواستن به برنامه اضافه بشه و یا برخی از اونها یه چیز خاص می خوان که توی این برنامه های مجانی نیست مثلا درصد تخفیف بین مشتریان یک فروشگاه قابل تنطیم و تغییر باشه.خلاصه عرصه تنگ نیست ما باید به تلاشمون اضافه کنیم و از ایده های جدید استقبال کنیم.
نتیجه کل پستهای قبلی به علاوه تجربیات خودم برای کار در بازار :
+ پشتیبانی بهتر + روابط عمومی قوی
ویک نکته مهم تمرین تجربه بیشتر = کار بهتر
iradata
چهارشنبه 23 تیر 1389, 15:40 عصر
با سلام
اما......
به نظر من بهترین راه تبلیغات گوگل یا کل اینترنت نیست
بیشتر رستوران دار ها یا مثلا آژانس ها دارها کار کردن با اینترنت رو بلد نیستند پس 100% برنامه مورد نظر خودشونو از اینترنت تهیه نمی کنند
به نظر من تبلیغات توو قسمت نیازمندی های روزنامه ها بهتره یا از این قبیل کارها بهتر جواب میده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.