PDA

View Full Version : مشكل وارد شدن به SQL

vandermond
پنج شنبه 17 تیر 1389, 15:40 عصر
سلام
يه سوال خيلي مبتديانه دارم (نخنديد لطفا:افسرده:). البته اين مشكلي هستش كه هر وقت ميخوام با SQL كار كنم پيش مياد. بعد نصب SQL يه پنجره كوچيك باز ميكنه كه به سرور وصل بشه. من هر كاري ميكنم نميتونم وصلش كنم. البته يادم مياد پارسال بالاخره تونسته بودم وصلش كنم و مشكلات ديگه اي داشتم ولي الان هر چي زور ميزنم وصل نميشه.
چه كار بايد بكنم؟؟؟

vandermond
پنج شنبه 17 تیر 1389, 20:51 عصر
يعني هيچ كدوم از اساتيد(شما!) نيست كه بتونه كمك كنه؟؟

majidsoft
جمعه 18 تیر 1389, 00:56 صبح
سرورت رو ساختی یا نه ورژن SQL چیه

mohammad.moosaei
جمعه 18 تیر 1389, 02:16 صبح
اول نگاه کن ببین اصلا سرویست توی SQL Server Configuration Manager فعال هست یا نه
بعد اکه فعال بود حالا تو پنجره ای که میخوای Connect بشی میتونی یکی از اینها رو توی به جای
server name بنویسی :

sqlexpress\.
.
local
local\sqlexpress

اگه هم از Sqlserver 2008 استفاده می کنی و مشکلت هنوز هم حل نشده . اول vs 2008 رو پاک کن . بعدش اول Sql رو نصب کن .بعدش بیا دوباره VS 2008 رو نصبش کن.

vandermond
جمعه 18 تیر 1389, 10:57 صبح
SQL server 2005 enterprise رو دارم. سرور نساختم (نميدونم چه طور بسازم).
توي SQL Server Configuration Manager هم Services و Network Configuration خالي هستن.(تا اونجايي كه يادم مياد پارسال كه نصب كرده بودم اين قسمت ها يه چيزايي داشتن) . البته براي نصبش اول VS2008 رو نصب كرده بودم و بعد كه اومدم SQL رو نصب كنم، يه پيغام هايي ميداد كه بايد چند قسمت اصلي رو براي نصب انتخاب كني. من هم كه ديدم اونا خاموش هستن رفتم يه سري از چيزايي كه VS2008 نصب كرده بود و مال SQL بود رو پاك كردم. بعدش دوباره SQL رو نصب كردم كه شد. ميگم شايد مشكل از اينجا باشه؟؟؟

البته اين رو هم تاكيد ميكنم كه من نميدونم چه طور Server بسازم در اين مورد هم لطفا كمك كنيد.

vandermond
جمعه 18 تیر 1389, 15:44 عصر
كسي هست جواب بده؟؟؟ من چند روزه به خاطر اين نتونستم كدم رو كامل كنم.
لطفا...

brownbear
شنبه 19 تیر 1389, 00:16 صبح
به جایه اینکه تاپیک بزنی بگی من منتظرم بهتره که تشکر هم بکنی زودتر به جواب می رسی

vandermond
شنبه 19 تیر 1389, 04:58 صبح
لطفا بحث حاشيه اي نكنيد. تشكر يه بحثي هستش كه من با خيلي روشهايي كه داره با اون اجرا ميشه مخالفم.
به نظر من تشكر مال وقتي هستش كه جواب سوال معلوم بشه يا حداقل يه چيزي گفته بشه كه من نميدونستم و با دونستن اون يه مرحله پيش برم. ولي ممتاسفانه اين طوري جا افتاده كه يه عده مثل شما همين طوري تشكر ميكنن و ....
البته من هم سعي ميكنم خساستم رو كمتر كنم...

vandermond
شنبه 19 تیر 1389, 10:08 صبح
اوووووووووووه:لبخندساده:
اينو مينويسم كه هر كي اين مشكل رو داشت بتونه حلش كنه.
من شنيده بودم كه نسخه Enterprise بهترين نسخه SQL server هستش و حتي تا اونجايي كه يادم مياد شنيده بودم كه بعضي برنامه ها (كه من اون موقع ها كار ميكردم) فقط با Enterprise اجرا ميشه.
بعد از تلاش وافر و با كمك دوستان فارسي و انگليش و .... . بالاخره فهميدم كه مشكل از نسخه اي هستش كه من نصب كردم. (البته شايد هم مشكل از فايل نصبي باشه كه من استفاده كرده بودم). امروز نسخه استاندارد اونو نصب كردم و بالاخره پس از يك سال و خرده اي تونستم پيام No Server Connection رو از بين ببرم.
باورتون نميشه چقدر خوشحال شدم(انگار SQL رو خودم نوشته بودم و داشتم تستش ميكردم:لبخند:)
از لطف تمام دوستان پارسال و امسال (چه تو بخش C#‎‎‎‎ و چه تو بخش SQL) ممنونم.:تشویق:

majidsoft
شنبه 19 تیر 1389, 13:28 عصر
ببین دوست عزیز من این مشکل رو چندین بار توضیح دادم اگه جستجو می کردی پیدا می کردی
قبل از نصب sql enterprise باید نسخه استاندارد رو نصب کنی تا سرورت از طریق این نسخه نصب بشه چون نسخه enterprise قابلیت نصب بر روی سیستم عامل xp رو نداره بعد از اینکه نسخه استاندارد رو نصب کردی می تونی نسخه enterprise رو نصب کنی البته بهتره قبل از نصب ویژوال استودیو sql رو نصب کنی
اگه می خوای دردسر نکشی می تونی نسخه developer رو نصب کنی فقط با این تفوت که با این نسخه امکانات شبکه رو نداری
امیدوارم به جوابت رسیده باشی
یا حق