View Full Version : اس کیو ال نصب نمیشه.
فاطی.جدا
جمعه 18 تیر 1389, 15:05 عصر
سلام.دوستان من باید تا دو سه روز دیگه پروژم رو تحویل بدم.اما با نصب اسکیو ال به شدت مشکل دارم.هر کاری میکنم یه مشکلی پیش میاد.این صفحه اول نصب اسکیو ال رو نگاه کنید.شاید فایل نصب اسکیو ال مشکل داره.لطفا راهنماییم کنید.به شدت نیاز دارم.
مراحل نصبش رو تا آخر میرم اما اسکیوال نصب نشده .همونی که ویژوال استادیو نصب کرده بود همون سرجاشه.
mehdikhazaei
جمعه 18 تیر 1389, 17:48 عصر
manam hamin moshkel ro dashtam ye windows xp too seven nasb kardam dorost shod.
ya mitunid avval sqlserver ra nasb konid va bad Visual studio ra nasb konid.
L_eskandary
جمعه 18 تیر 1389, 20:41 عصر
سلام دوست عزیز
ظاهرا شما هم قبل از نصب sql ویژوال رو نصب کرده بودین. به همین خاطر .net framework هم نصب شده و به همین خاطر موقع نصب sql با مشکل مواجه میشین .
حالا برا رسم اول visual stadio رو uninstal کنین البته به همراه کلیه برنامه های جانبی که باهاش نصب شدن . بعد هم باید برین و از رجیستری اثرات vs رو از بین ببرین :
run>regedit>current machine>software>microsoft>visual stadio
, current user>software>microsoft>vs
و همچنین .net framework رو البته در این مورد دقیقا یادم نیستم که این کار هم نیاز هست یا نه ؟
خواستین یه بار vs رو delete کنین اگه جواب نداد .net رو بعدا delete کنین .
باید بگم من هم مشکل شما رو داشتم و با این روش دیگه خیلی وقته که مشکلم حل شده . فقط توجه کنین که sql رو همیشه قبل از vs نصب کنین .
موفق باشین.
vandermond
جمعه 18 تیر 1389, 21:23 عصر
من فقط بعضي قسمتايي كه تو Add or Remove Programs بود و مربوط به SQL كه توسط VS نصب شده بود رو پاك كردم. دوباره كه رفتم ، SQL نصب شد. البته نميدونم درست نصب شده يا نه؟؟
خود SQL اون بخش هايي كه من پاك كردم رو دوباره نصب ميكنه؟؟؟
L_eskandary
شنبه 19 تیر 1389, 13:20 عصر
بله دوست عزیز
البته نه همه ی بخش ها ، بلکه .netframeworkها رو نصب میکنه و بقیه برنامه ها هم موقع نصب visual مجددا نصب خواهند شد .
موفق باشین.
majidsoft
شنبه 19 تیر 1389, 13:43 عصر
بهتره قبل از نصب visual studio برنامه sql رو نصب کنی اگه اینکارو نکردی باید تمامی نسخه های frame work رو پاک کنی بعد sql رو نصب کنی اگه نصب نشد نسخه developer رو نصب کن توی همین بخش هم یکی از دوستان یه مشکلی شبیه مشکل شما داشت به طور کامل بهش پاسخ دادم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.