View Full Version : فونت فارسی مناسب برای کار شما چیست؟
tdkhakpur
جمعه 18 تیر 1389, 18:07 عصر
سلام به همه دوستان
اکثر موارد برای زیبایی برنامه احتیاج هست که فونت مناسب برای ویرایش و یا نام لیبلها و یا کپشنها انتخاب شود از دوستان اگر نظری در مورد فونت خاص فارسی دارند به همراه فونت ارسال کنند تا بتوان از ان استفاده کرد.
من فونت zar با استایل blod را انتخاب میکنم فوند ضمیمه میشود.
FastCode
جمعه 18 تیر 1389, 18:23 عصر
courier new رو خیلی دوست دارم.ولی چون مشتری باهاش حال نمیکنه Tahoma و Sans.
برای کد نویسی از Envy Coder استفاده میکنم که به علت وضعیت licence نمیتونم بزارمش اینجا.
SAASTN
جمعه 18 تیر 1389, 23:51 عصر
tahoma استاندارد خوبیه، با هیچ چیزه دیگه نمیشه جواب گرفت.
tdkhakpur
جمعه 18 تیر 1389, 23:54 عصر
جناب FastCode و SAASTN دست شما درد نکنه من که گفتم فونت فارسی نه لاتین.
ولی اگر سو تفاهم شده ممنون میشم فونتها را هم ضمیمه کنید.
مرتضی پیروزی
شنبه 19 تیر 1389, 00:16 صبح
سلام
دوست عزیز همین فونت پیش فرض فارسی تو همینجا Tahoma هستش.........
spring69
شنبه 19 تیر 1389, 00:32 صبح
سلام.
از دوستاني كه گفتن tahoma، ميخام بپرسم آيا دليل خاصي وجود داره كه ما از فونتهاي زيبايي مثل B Zar و B nazanin و ..... استفاده نكنيم؟
مگه غير از اينه كه به راحتي ميتونيم روي سيستم مقصد به همراه برناممون نصبشون كنيم؟
با تشكر
مرتضی پیروزی
شنبه 19 تیر 1389, 00:35 صبح
سلام.
از دوستاني كه گفتن tahoma، ميخام بپرسم آيا دليل خاصي وجود داره كه ما از فونتهاي زيبايي مثل B Zar و B nazanin و ..... استفاده نكنيم؟
مگه غير از اينه كه به راحتي ميتونيم روي سيستم مقصد به همراه برناممون نصبشون كنيم؟
با تشكر
سلام
بله میشه،چرا نشه؟ ولی راستش خیلی قشنگ نمیشه. نمیدونم چرا؟ من خودم حتی مقاله رو هم نمیتونم با نازنین بنویسم، بیشتر برای متن های فانتزی مثل کارت عروسی و ...... به همراه چلیپا ازش استفاده میشه.( البته من اینطور دیدم)
shedayat
شنبه 19 تیر 1389, 11:14 صبح
من که همیشه از فونت tahoma توی برنامه استفاده می کنم. دردسر نصب کردن فونت روی سیستم مقصد و درست کار کردنش رو هم نمی کشم.:لبخندساده: آخه یه بار از فونت b traffic استفاده کردم که خیلی خوب بود ولی روی هر سیستمی یه جور نشون می داد. :لبخند:
yasemi
شنبه 19 تیر 1389, 11:53 صبح
موافقم Tahoma تقریبا از همه بهتر ساده و زیبا و یه خوبی داره روی سیستم های مختلف یه جوره من برای هر کس که برنامه نوشتم از Tahoma استفاده کرم :متفکر:
SAASTN
شنبه 19 تیر 1389, 17:30 عصر
فونت هایی مثل tahoma قلم های باریک و تک پیکسلی هستند که خیلی به antialias وابسته نیستند، فونت های فارسی اکثرا ضخیم و با انحناهای زیاد هستند و وقتی رو فرم استفاده بشن نمای قشنگنی ندارن، اما تو گزارش ها (البته بسته به گزارش ساز داره) معمولا antialias به خوبی پشتیبانی میشه و مشکلی توی استفاده از فونتهای فارسی نیست. من معمولا از یاقوت استفاده می کنم برای تیتر ها هم که "تیتر". البته وقتی پرینتر سوزنی باشه باز tahoma رو ترجیح می دم.
اگه گزارش هم نداشته باشی که با tahoma مشکل قابلیت حمل هم رفع میشه.
babak_delphi
یک شنبه 20 تیر 1389, 17:20 عصر
من هم از tahoma استفاده می کنم
اما ترکیبش با titr هم خوبه
hamid.shekasteh
دوشنبه 21 تیر 1389, 14:59 عصر
بهترین حسن tahoma اینه که روی همه ی سیستم ها به صورت پییش فرض هست ولی BNazanin BYekan , BKamran رو بیشتر توی کارام استفاده می کنم.
nima898
سه شنبه 22 تیر 1389, 10:05 صبح
من B yekan رو ترجیح میدم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.