PDA

View Full Version : ذخیره اطلاعات در access

احسان ASP
دوشنبه 30 خرداد 1384, 21:58 عصر
با سلام.
لطفا یک آدم خیر خواه وارد به asp جواب این بنده حقیر را بدهد که تا عمر دارم دعایش کنم.
مشکل من در ارتباط با پایگاه داده access می باشد.
و اما سئوال من :"من می خواهم شما به طور کلی htmlو asp ارتباط با پایگاه داده(database) برنامه access را به ایمیل من (anformatic17001@yahoo.com) بفرستید یا برایم در همین سایت پیغام شخصی بزنید.به عنوان مثال من می خواهم دو text boxداشته باشم که از یکی از آنها اسم و از دیگری فامیل شخص مورد نظر را دریافت کنم و این اطلاعات به database من که با برنامه access است ارسال شود.لطفا وصل شدن به database را با فرمان microsoft.jet برایم توضیح دهید.دوباره متذکر می شوم که همین برنامه اسم و فامیل را به همراه html و aspبه ایمیل من بفرستید."
باتشکرفراوان
***احسان asp ***

3nitro
سه شنبه 31 خرداد 1384, 13:18 عصر
من میتونم کد شما رو بنویسم ولی توضیحات کامل که خواسته بودید یک چیزی حدود 2 فصل تمام کتاب asp در 21 روز رو شامل میشه .

بنابراین پیشنهاد می کنم برای یادگیری کتاب asp در 21 روز قسمت بانک اطلاعاتی رو مطالعه کنید سوالی بود در خدمت هستم . :موفق:

احسان ASP
جمعه 03 تیر 1384, 10:31 صبح
با سلام.
متشکر از توضیحات کاربر نقره ای.
لطفا همان کد را برایم بفرست تا عمر دارم سپاس گذار تو باشم.
یا یک pm بفرست یا به من میل بزن : anformatic17001@yahoo.com
با تشکر
***احسان asp ***

3nitro
شنبه 04 تیر 1384, 20:19 عصر
نمی دونم چه اصراری به pm دارید .

کد صفحه با نام signup.asp :

<%@CODEPAGE=65001%>
<HTML><HEAD>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
</head>
<body>
<form method="post" action="sabt.asp">
<input type="text" name="name"><br>
<input type="text" name="family">
<br><input type="submit" name="subit">
</form>
</body>
</html>

و این هم کد sabt.asp .

<%
set conn = server.CreateObject("ADODB.Connection")
conn.Open= "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & server.MapPath("DB.mdb")

dim rs
Set rs = Server.CreateObject ("ADODB.Recordset")
rs.open "select * from table1",conn,3,3

rs.addnew
rs("name") = request.form("name")
rs("family") = request.form("family")
rs.update

rs.close
set rs = nothing
conn.close
set conn=nothing
%>

توضیحات sabt.asp : ابتدا یک کانکشن با جت ایجاد کردیم و فرض کردیم که دیتابیس ما اسمش DB و از نوع اکسس هست .

سپس یک رکوردست ایجاد کردیم و با کانکشن تعریف شده و عبارت sql و مکان نما و locktype مناسب ، رکورد ست رو باز کردیم .

سپس دو مقدار اسم و فامیل گرفته شده از فرم رو به دیتابیس اضافه کردیم و در آخر رکوردست و کانکشن رو بسته و از حافظه آزاد کردیم . :موفق:

تکمیل : هنوز وقت نکردم تستش کنم . باید درست کار کنه اگه اشتباه تایپی یا سوتی نداده باشم .