View Full Version : خاموش شدن خود به خود PC ، دلایل؟
hamid1988
جمعه 18 تیر 1389, 23:30 عصر
سلام.
چند وقته PCام بعد از یه مدت کار خود به خود خاموش میشه (مخصوصاَ زمانی که پردازش زیاده) و با زدن دکمه ی پاور روشن نمیشه بلکه باید ابتدا دکمه ی پشتی رو صفر کنم، بعد یک بعد هم پاور رو بزنم تا روشن شه، به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟
xxxxx_xxxxx
جمعه 18 تیر 1389, 23:36 عصر
سلام،
با توجه به این ایام، افت ولتاژ برق شهری میتونه یکی از دلایل این اتفاق باشه.
Apache66
جمعه 18 تیر 1389, 23:36 عصر
سلام.
چند وقته PCام بعد از یه مدت کار خود به خود خاموش میشه (مخصوصاَ زمانی که پردازش زیاده) و با زدن دکمه ی پاور روشن نمیشه بلکه باید ابتدا دکمه ی پشتی رو صفر کنم، بعد یک بعد هم پاور رو بزنم تا روشن شه، به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟
به نظر من cpu شما خیلی داغ میکنه و باعث میشه سیستمت خاموش بشه
فن cpu سالمه؟ دما cpu چقدره؟
mf_007
جمعه 18 تیر 1389, 23:37 عصر
منم یه همچین مشکلی داشتم خاموش می شد و تا 10 15 دقیقه روشن نمی شد برا من ایرادش از فن سی پی یو بود شکسته بود خوب خنک نمی کرد تعویض کردم درست شد
hamid1988
شنبه 19 تیر 1389, 00:18 صبح
فنش سالمه، کیس رو هم باز گذاشتم تا هوا راحتتر جریان پیدا کنه ولی بازم ...
مرتضی پیروزی
شنبه 19 تیر 1389, 00:18 صبح
سلام
به جز خرابی فن، کثیف شده پره های فن و هیت سینک اون هم میتونه مانع از جریان پیدا کردن هوا و داغ شدن CPU بشه.
vcldeveloper
شنبه 19 تیر 1389, 04:28 صبح
فنش سالمه، کیس رو هم باز گذاشتم تا هوا راحتتر جریان پیدا کنه ولی بازم ...
باز گذاشتن در کیس نه تنها موجب جریان راحت تر هوا داخل کیس نمیشه، بلکه در جریان عادی هوا در کیس هم اخلال ایجاد میکنه!
PCام بعد از یه مدت کار خود به خود خاموش میشه
میتونه هزار و یک دلیل داشته باشه. اگر اونطوری که اینجا پیشنهاد شد، دمای CPU بالا بوده باشه، در CPUهای AMD، برق قطع میشه، اما در CPUهای اینتل، سرعت فرکانس CPU مرتبا کاهش پیدا میکنه، تا دمای CPU در حد مجاز حفظ بشه. برای بررسی دمای CPU هم، نرم افزارهای مختلفی وجود دارند. از داخل Setup مربوط به BIOS سیستم هم می تونید معمولا دمای CPU را بررسی کنید.
Mehdi Asgari
شنبه 19 تیر 1389, 11:41 صبح
در CPUهای AMD، برق قطع میشه
............
AMD employs two different CPU throttling technologies. AMD's Cool'n'Quiet technology is used on its desktop and server processor lines. The aim of Cool'n'Quiet is not to save battery life, as it is not used in AMD's mobile processor line, but instead with the purpose of producing less heat, which in turn allows the system fan to spin down to slower speeds, resulting in cooler and quieter operation, hence the name of the technology. AMD's PowerNow! CPU throttling technology is used in its mobile processor line, though some supporting CPUs like the AMD K6-2+ can be found in desktops as well.
h.alizadeh
شنبه 19 تیر 1389, 11:41 صبح
باز گذاشتن در کیس نه تنها موجب جریان راحت تر هوا داخل کیس نمیشه، بلکه در جریان عادی هوا در کیس هم اخلال ایجاد میکنه!
:متعجب: به من همه میگند در کیس رو باز بزار تا خنک شه!
منم سیستمم هرچندوقت هنگ میکنه ومجبور میشم رستارت کنم بعد میرم ست اپ میبینم نوشته دمای سی پی یو 68 .
زیاده؟ توی تنظیمات من نوشته اگر دما به 80رسیدرستارت بشه اونی که ازش کامپیوترمو خریدم میگه برای سیستم شما تا زیر80 خوبه!
ولی نمیدونم دلیل هنگ کردن چیه! در کیس رو که بر میدارم فن روی سی پی یو ام ارومتر میچرخه ...:متفکر:
alireza_s_84
شنبه 19 تیر 1389, 11:58 صبح
سلام.
سلام
شک نکن مشکل از پاور شماست. هرگاه سیستم خود به خود خاموش بشه و تنها با قطع کامل برق و وصل مجدد روشن بشه ایراد از پاوره.
شما پاورت رو عوض کن این مشکل رو از هرکسی که سخت افزار کار کرده باشه یا سیستم اسمبل بکنه بپرسی بهت همین رو میگه چون شناخت این مشکل تجربی هست نه علمی.
ضمنا مشکلات ناشی از CPU ربطی به قطع و وصل مجدد کلید پاور ندارند وقتی CPU داغ بکنه سبب خاموش شدن سیستم میشه و نیازی به قطع کامل جریان برق نیست.
موفق باشی
vcldeveloper
شنبه 19 تیر 1389, 12:13 عصر
AMD employs two different CPU throttling technologies. AMD's Cool'n'Quiet technology is used on its desktop and server processor lines.بحث Cool'n'Quiet فرق میکنه؛ Cool'n'Quiet سرعت فن CPU رو بر اساس میزان لود CPU و دمای اون تنظیم میکنه. این در شرایط عادی هست. وقتی دمای CPU از حد مجاز خارج بشه، دیگه Cool'n'Quiet نمیتونه کار خاصی بکنه، و برق CPU به طور خودکار قطع میشه، تا CPU نسوزه. در CPUهای اینتل، در صورت افزایش دما و رسیدن به حد غیر مجاز، سرعت فرکانس CPU به شدت کاهش پیدا میکنه، و سعی میشه به جای قطع برق، با کاهش فرکانس، دمای CPU در حد مجاز حفظ بشه. قبلا در سایت Tom's Hardware برای مقایسه این دو رفتار یک ویدئو هم وجود داشت، الان خیلی وقته که من به اون سایت سر نزدم، و اطلاع ندارم که آیا هنوز هست، یا نه.
به من همه میگند در کیس رو باز بزار تا خنک شه!هر کی گفته، اشتباه گفته! این کیسی که می خرید، براش یک جریان هوا طراحی شده که هوا را از قسمت جلویی کیس، به سمت پشت کیس جریان بده، و به این ترتیب، گرمای قطعات رو از پشت کیس خارج کنه. برای همین هم توصیه میشه که یک فن Exhaust پشت کیس وصل بشه، که خروج گرما با کیفیت و سرعت بهتری انجام بشه. وقتی کیس رو باز میزارید، در این مکانیزم جریان هوا اخلال ایجاد می کنید.
نوشته دمای سی پی یو 68 .
زیاده؟بله، زیاده. دمای CPU من الان توی این گرمای سر ظهر، بین 45-47 هست، و در هوای خنک پاییز یا زمستان، معمولا بین 36 - 42 هست.
حداکثر دمای مجاز CPU شما در حدود 85 هست (CPUهای مختلف حداکثر دمای مجازشون فرق میکنه، ولی در همین محدوده 85-90 هست). شما باید سیستم تون رو طوری تنظیم کنید که وقتی دمای CPUتون به 65 - 70 میرسه، بهتون اخطار بده، نه اینکه وقتی دما به حداکثر مجاز رسید، تازه صداش در بیاد!
اونی که ازش کامپیوترمو خریدم میگه برای سیستم شما تا زیر80 خوبه!معذرت میخوام، ایشون حرف مفت تحویلتون داد! CPUایی که میتونه خیلی راحت در دمای 40-55 درجه کار کنه، و حداکثر دمای مجاز اون 85 -90 هست، نباید با دمای نزدیک به 80 درجه کار کنه. اگر با این دما کار میکنه، یعنی یا اون آقا در زمان نصب CPU دقت کافی نداشته، یا جریان هوا در داخل کیس به شکل مطلوبی انجام نمیشه (مثلا فن ها کشش گرمای تولید شده را ندارند؛ یا کابل ها مانع از جریان هوا مناسب میشند، یا قطعات بیش از حد کثیف هستند، و مواردی از این قبیل).
h.alizadeh
شنبه 19 تیر 1389, 18:50 عصر
CPUایی که میتونه خیلی راحت در دمای 40-55 درجه کار کنه،
نمیدونم من سیستمم مشخصاتش اینه:
cpu:8450 AMD3X
FAN CPU:GIGA M52
MAINBORD:ABIT AX78
RAM:2*2gb(4GB)
HDD:320g
CASE ATX500W
GRAPHIC CARD:9400GT 512
از وقتی هم خریدمش همین بوده دماش ...
چکار کنم به نظرتون؟
یه فن دیگه بهش اضافه کنم؟ چه مدلی/؟
البته یکی از بچه های نت که سیستم منو ندیده گف شاید هنگ کردن بخاطراین باشهکه مادربوردم مدل سی پی یو ام رو کامل ساپورت نمیکنه. نه از گرما! بهرحال شما که میگید دمای سی پی یو ام زیاده! البته من دمای سیستمم حدودا 50 و خورده ای هست دمای سی پی یو 68-69 هست...
(از توی ویندوز چطوری بفهمم دمای سی پی یو چنده؟)
FastCode
شنبه 19 تیر 1389, 19:07 عصر
(از توی ویندوز چطوری بفهمم دمای سی پی یو چنده؟)
CPUID
FastCode
شنبه 19 تیر 1389, 19:26 عصر
پست قبلی رو به دلایل فنی نمیتونم حذف کنم.
CPUID میتونه مشخصات کلی به شما بده.(:خجالت:)
برای دما میتونید All CPU Meter رو از AddGadget.com بگیرید و دمای CPU تون رو همیشه ببینید.
h.alizadeh
شنبه 19 تیر 1389, 22:47 عصر
هر کی گفته، اشتباه گفته! این کیسی که می خرید، براش یک جریان هوا طراحی شده که هوا را از قسمت جلویی کیس، به سمت پشت کیس جریان بده، و به این ترتیب، گرمای قطعات رو از پشت کیس خارج کنه. برای همین هم توصیه میشه که یک فن Exhaust پشت کیس وصل بشه، که خروج گرما با کیفیت و سرعت بهتری انجام بشه. وقتی کیس رو باز میزارید، در این مکانیزم جریان هوا اخلال ایجاد می کنید.
راستی میگم خب اخلال ایجاد بشه چی میشه مگه؟! خب یه جور دیگه خنک میشه لازم هست حتما اینجوری باشه مکانیزم؟
چون من همه جا دیدم که در کیس رو باز میزارند تا خنک باشه!
بعضی از کیسا هم کناره های کیس سوراخ سوراخه (:d) برای خنکتر بودن سیستم!
vcldeveloper
شنبه 19 تیر 1389, 22:58 عصر
راستی میگم خب اخلال ایجاد بشه چی میشه مگه؟! خب یه جور دیگه خنک میشه لازم هست حتما اینجوری باشه مکانیزم؟
اینجوری جریا هوا در یک مسیر مشخص نیست.، در نتیجه تخلیه هوای گرم از اطراف برخی قطعات به درستی صورت نمیگیره.
هر چیزی که همه جا انجام میدند، لزوما درست نیست.
بعضی از کیسا هم کناره های کیس سوراخ سوراخه (:d) برای خنکتر بودن سیستم!
در یک کیس درست و حسابی، سوراخ روی درب های بغل کیس رو همینطوری محض تفریح نذاشتند، بلکه با توجه به طراحی جریان هوا در اون کیس، اون ها رو گذاشتند، مثلا در بعضی از کیس ها بخش مشبک روی درب کیس در ناحیه کارت گرافیکی هست، تا در صورتی که گرمای کارت گرافیک بسیار زیاد هست، کاربر بتونه در این ناحیه یک فن برای خروج گرما نصب کنه؛ یا در بعضی از کیس ها، یک قطعه مخروطی شکل اطراف CPU قرار میگیره، و انتهای آن (روی درب کیس) یک صفحه مشبک قرار داره، تا جریان گرمای حاصل از CPU مستقیما از طریق این مخروط خارج بشه، و به سایر قطعات کمتر منتقل بشه.
HamedNet_ir
یک شنبه 20 تیر 1389, 11:33 صبح
معمولا بازاری ها فرق یک آنتی ویروس و فایروال رو نمیدانند!
در کل جناب کشاورز صحیح می فرمایند , طراحی کیس بسیار دقیق و پیشبینی شده است , به طوری که همین جعبه ی بسته میتواند قطعات بسیار داغ را به راحتی خنک کند ( در صورت استفاده ار فن های مرغوب و نصب صحیح آنها )
h.alizadeh
دوشنبه 21 تیر 1389, 19:19 عصر
ممنون از راهنمایی های مفیدتون.
من الان power ام رو خوندم روش نوشته:PASCAL model:340U-SCA
ATX12v
500w
خب حالا به نظرشما من باید برم فن اضافه کنم؟یکی هم که روی خود سی پی یو ام هست دمای CPUام هم که گفتم وقتی میرم ست اپ میبینم بین 68-71 هست . حالا قبل از رستارت چنده رو نمیدونم سایتی که معرفی کردید هم برای من باز نمیشه.
اگر فن اضافه کنم چه مدلی؟
توصیه ای هست که لازم باشه بهم بگید؟
درکیس هم پس دیگه باز نباشه؟
HamedNet_ir
دوشنبه 21 تیر 1389, 22:27 عصر
دفترچه ی کیس رو بخونید , باید مسیر گردش هوا در آن ترسیم شده باشد.
ترجیحا با یک سیستم بند حرفه ای یا اساتید سخت افزار در دانشگاه یا مسئول انفورماتیک دانشگاهتون مشورت کنید زیرا در این کارها بسیار واردند.
روش معمول این است که هوا از پشت کیس وارد سیستم و از فن پاور خارج میشود.
با بلورر تمامی کیس را کاملا تمیز نمائید ( خصوصا فنها و دریچه ی های هوا ) و فن ها را درصورتی که میبینید به طور نرمال هواکشی نمیکنند را روغن کاری کنید.
vcldeveloper
سه شنبه 22 تیر 1389, 01:19 صبح
روش معمول این است که هوا از پشت کیس وارد سیستم و از فن پاور خارج میشود.
همچین چیزی نیست! در کیس های استاندارد (البته نه لزوما کیس های خاصی که یک شرکت مثل Dell یا HP برای یک سیستم خاص طراحی کرده)، هوای گرم همیشه از پشت کیس خارج میشه.
فن پشت پاور توان چندانی برای خارج کردن هوا نداره، و عمده توان آن صرف خنک کردن خودِ پاور میشه، تا سایر قطعات. البته الان در بسیاری از پاور ها از دو فن استفاده میشه که یک فن به سمت قطعات داخل کیس هست، و هوای گرم داخل کیس را جمع میکنه، و فن دوم هوای گرم مربوطه را از پشت کیس خارج میکنه.
خب حالا به نظرشما من باید برم فن اضافه کنم؟یکی هم که روی خود سی پی یو ام هست دمای CPUام هم که گفتم وقتی میرم ست اپ میبینم بین 68-71 هست .
مشکل شما میتونه دلایل مختلفی داشته باشه؛
یکیش اینکه ماده حرارتی که بین Heatsink و CPU قرار میگیره، به درستی استفاده نشده، یا از ماده حرارتی مناسبی استفاده نشده. در شرایط عادی همون ماده ایی که با خودِ CPU هست، ماده خوبی هست؛ اما باید بدونید که بعد از هر بار جدا کردن Heatsink از CPU، باید ماده حرارتی از روی CPU و Heatsink پاک بشه، و ماده حرارتی جدیدی در زمان نصب مجدد، در محل قرار داده بشه. اگر از ماده مناسب استفاده نکرده باشید، یا چند بار Heatsink را از CPU جدا کرده باشید، و مجددا از همان ماده قدیمی استفاده کرده باشید، انتقال حرارت از CPU به Heatsink به درستی انجام نمیشه.
یک مشکل دیگه میتونه شلوغی بیش از اندازه در اطراف CPU شما باشه (مثلا کابل های مختلفی که اطراف CPU قرار گرفتند) که این باعث میشه هوا به درستی از اطراف CPU تخلیه نشه.
یک مشکل دیگه میتونه کثیف بودن کیس، ورودی های جلوی کیس، یا فن و Heatsink مربوط به CPU باشه.
یک مشکل دیگه میتونه محل بد قرارگیری کیس شما باشه، به طوری که امکان خروج کامل هوا، یا ورود هوای مناسب به داخل کیس وجود نداشته باشه، یا دمای اتاق مربوطه بیش از حد گرم باشه.
اگر این مشکلات بالا را ندارید، یا داشتید و برطرف کردید، ولی باز دمای CPU بالا بود، یک فن بزرگ برای پشت کیس (زیر پاور، تقریبا در راستای CPU) قرار بدید که باید هوای داخل کیس را به بیرو منتقل کنه (نه اینکه هوای پشت کیس را به داخل کیس منتقل کنه!!).
h.alizadeh
پنج شنبه 24 تیر 1389, 00:43 صبح
ممنونم اقای کشاورز راستش در مورد اول که اطلاعی ندارم ازین چیزا.
در مورد شلوغی سیم ها به نظرم خوبه.
در مورد کثیف بودن هم که خب از اول که خریدم این مشکل هنگ و دمای سی پی یو بوده پس از کثیفی هم فکر نمیکنم باشه!
در مورد موقعیتش در اتاق هم خب فکر میکنم تاحدی شاید گرم باشه دقیق نمیدونم ولی خب من نمیتونم دمای اتاقمو ازین بیشتر تغییر بدم کیسم پایین ه توی جای کیسی میز و البته میز هم استاندارد هست و بهش خوب هوا میرسه و البته نزدیک پنجره م هستم که ولی اتاقم دماش زیادخنک نیست ...!
خب من فکر میکنم دمای اتاقمو نمیتونم تغییر بدم و تمایلی به تغییر مکان سیستم به اتاقی دیگه هم ندارم پس برم فن بخرم؟
یادم نمییاد توی زمستون سیستمم هنگ می کرد یانه یا چه مقدار فکر میکنم یک مقداری هنگ می کرد و دمای CPU هم 50 بود فکر میکنم!
نمیدونم واقعیتش این مسئله دلیل هنگ کردن ها رو. اونی هم که ازش خریدم میگه تا جلوخودم هنگ نکنه متوجه نمیشم!
به نظرتون از شلوغی زیاد CPU هست ؟از کجا بفهمم CPUتا چه حدی باشه هنگ نمیکنه و بعدش هنگ میکنه؟جایی هست توی سیستمم چک کنم؟ مثلا من الان چندین نرم افزارو چندین صفحه جلوم بازه جایی هست که توی سیستم چک کنم الانCPU دیگه نمیکشه و ممکنه هنگ کنه؟
آخه سیستمم قوی هست و من هرچقدر نرم افزار و... باز کنم و کار کنم سرعتش بازم خوبه...
////
و یک چیزم اینکه داخل کیس رو چطور تمیز کنم؟ جاروبرقی و دستمال و این چیزا که نمیشه باهشون پره های مثلا فن رو تمییز کرد که!
بهرحال ببخشید زیاد سوال میکنم ، فرصتی رو دیدم که سوالامو بپرسم و گفتم غنیمت بشمارم،ممنون:لبخندساده:
حسین فلاحی
پنج شنبه 24 تیر 1389, 01:34 صبح
به نظرتون از شلوغی زیاد CPU هست ؟از کجا بفهمم CPUتا چه حدی باشه هنگ نمیکنه و بعدش هنگ میکنه؟جایی هست توی سیستمم چک کنم؟ مثلا من الان چندین نرم افزارو چندین صفحه جلوم بازه جایی هست که توی سیستم چک کنم الانCPU دیگه نمیکشه و ممکنه هنگ کنه؟
:لبخندساده:
با اینکه از آقای کشاورز پرسیدین من هم نظرم رو می گم...
اگه از ویندوز سون استفاده می کنین که یک گجت برای این کار هست. CPU Meter. اون رو فعال کنین درجش نشون می ده...
یه راه دیگه هم هست که در تمام ویندوز ها موجوده اون هم توی task manager هست قسمت performance. اون هم میزان استفاده از CPU و رم رو نشون می ده.
در کل معمولا وقتی استفاده از CPU به حداکثر می رسه هنگ می کنه.
:لبخندساده:
HamedNet_ir
پنج شنبه 24 تیر 1389, 09:39 صبح
همچین چیزی نیست! در کیس های استاندارد (البته نه لزوما کیس های خاصی که یک شرکت مثل Dell یا HP برای یک سیستم خاص طراحی کرده)، هوای گرم همیشه از پشت کیس خارج میشه.
آقای کشاورز.
من خودم با چندین متخصص صحبت کردم و همچنین چند کتاب مطالعه کردم , تمامی شکلها اینگونه بودند که فن پایینی پاور هوای خنک را به داخل کیس هدایت کرده و فن پاور هوای داغی که بالای کیس هست را به بیرون منتقل میکند.
بر اساس حرف شما تمامی فنهای موجود کیس فقط هوا را بیرون میکشند!
و یک چیزم اینکه داخل کیس رو چطور تمیز کنم؟
دستگاهی به نام بلور وجود دارد که برای این کار ساخته شده است.
میتوانید آن را تهیه کنید.
vcldeveloper
پنج شنبه 24 تیر 1389, 18:18 عصر
بر اساس حرف شما تمامی فنهای موجود کیس فقط هوا را بیرون میکشند!من گفتم فن پشت کیس، نه هر فنی در هر جایی! اینکه اون متخصصین مورد نظر شما یا کتاب هایی که خواندید چی بودند، جای بحث داره، ولی برای اینکه متوجه موضوع بشید، شرکت هایی مثل AMD (واحتمالا اینتل) در سایت خودشان راهنما برای افرادی که سیستم را اسمبل می کنند، دارند، کافی به راهنماهای منتشر شده، و نمودارهای رسم شده توسط این شرکت ها برای جریان هوا دقت کنید. قبلا یادم هست شرکت AMD این اطلاعات را به صورت PDF در سایتش قرار می داد. الان سال ها ست که من به اونجا مراجعه نکردم.
تمامی شکلها اینگونه بودند که فن پایینی پاور هوای خنک را به داخل کیس هدایت کرده و فن پاور هوای داغی که بالای کیس هست را به بیرون منتقل میکند.مطلبی که عنوان می کنید، منطقی نیست؛ علتش هم این هست: پاور یک جعبه با فضای محدود هست؛ از طرف دیگه، پاور خودش یکی از قطعات اصلی تولید گرما در داخل کیس هست، و همچنین مکان قرار گیری پاور هم معمولا در بالای کیس (یعنی فضایی که از نظر محیطی، هوای گرم در آن مستقر میشه) قرار داره. حالا شما تصور کنید، در این جعبه با فضای محدود و گرم، یک فن که به قول شما هوای گرم را از پشت پاور خارج میکنه، حالا اون فن پایین پاور، هوای خنک رو از کجا میاره که بخواد به قطعات کیس که در زیر پاور قرار دارند، بفرسته؟! پاور که خودش هوای خنک ایجاد نمیکنه! از طرف دیگه، هوای گرم سایر قطعات در حالا بالا رفتن در کیس هستند، اون هوای خنک فرضی اگر هم وجود داشت، نه تنها سیستم را خنک نمی کرد، بلکه موجب بر هم زدن جریان هوا می شد.
در جریان خنک کنندگی، اصلی ترین عامل خروج گرما از اطراف قطعات گرم شونده هست؛ برای همین هم روی CPU یک Heatsink میزارند که گرمای CPU را به خارج آن منتقل کنند. گرمای CPU روی Heatsink جمع میشه، برای اینکه گرما از روی Heatsink خارج بشه، از فن CPU استفاده میشه. فن CPU هم این گرما را به فضای داخل کیس منتقل میکنه، پس به تدریج فضای داخل کیس گرم میشه، و گرما در داخل کیس محبوس میشه، و عملا کارایی Heatsink و فن CPU کاهش پیدا میکنه. این مشکل نه فقط برای CPU بلکه برای همه قطعات گرم شونده داخل کیس (از جمله پاور وجود داره). برای جلوگیری از این مشکل، اصلی ترین کار این هست که هوای گرم اطراف این قطعات تخلیه بشه. برای همین پشت پاور فن خروجی میزارند. ولی از اونجایی که پاور خودش به میزان قابل توجهی گرما تولید میکنه، فن پشت پاور بیشتر توانش صرف خروج گرمای پاور میشه، و گرمای داخل کیس ممکنه به خوبی تخلیه نشه. یک راه برای خروج بهتر گرما از داخل کیس این هست که یک فن خروجی دیگه پشت کیس (ترجیحا نزدیک CPU) نصب بشه، تا به خروج گرما کمک کنه. در بعضی از پاور ها، علاوه بر فن پشت پاور، یک فن هم در جلو یا زیر پاور نصب میشه، که این فن هم هوای گرم داخل کیس را میکشه، و از فن پشت پاور خارج میکنه. اگر خروج هوای گرم توسط فن های مختلف انجام شد، ولی فرضا به خاطر گرم بودن محیط یا مسائل دیگه همچنان گرمای تولیدی بالا ست، اون وقت به عنوان راهکار با اولویت پایین تر، یک فن در جلوی کیس وصل می کنند، که هوای خنک بیرون کیس رو از حفره های جلوی کیس به داخل کیس بکشه؛ به این ترتیب هوای خنک از جلو وارد بشه، و به صورت هوای گرم از پشت کیس خارج بشه.
ویرایش:
یکی از اون راهنماهای AMD رو قبلا دانلود کرده بودم، در سیستم خودم پیدا کردم. فایلش را براتون ضمیمه کردم.
HamedNet_ir
پنج شنبه 24 تیر 1389, 18:25 عصر
حرف شما صحیح هست.
الآن هر چی میگردم اون کتاب رو پیدا نمیکنم , اگر پیدا کردم صفحه رو اسکن میکنم میزارم , ولی فکر کنم من یادم رفته دقیقا شکل به چه صورتی بود.
از شما ممنونم آقای کشاورز.
FastCode
پنج شنبه 24 تیر 1389, 18:45 عصر
این تصویر دقیقاً چیزی رو که آقای کشاورز فرمودن میگه:
http://www.build-your-own-computer.net/image-files/computer-tower-cases-01.jpg
ramtin-w
جمعه 25 تیر 1389, 00:16 صبح
من چند تا چیزی که می دونم می گم بهت همشونو تست کن
1- ممکنه فن CPU شما خوب کار نکنه یا اینکه پایه هاش لق باشه تست کنش ببین اوضاعش چطوریه
معمولا توی کاتولوگ مادربرد یا سی پی یو می نویسه چند دور باید بزنه در ثانیه که اونو باید از روی داس مقایسه
کنی توی قسمت سی پی یو می نویسه
2- ممکنه قطعه جدید وصل کردی و اتصالی داره باسیستم
3- مادر برد بد روی جعبه کیس وصل شده باشه
4- قسمتی از مادر برد خیلی گرم می کنه که باید براش فن بخری
5- یک سیم رابط یا یه چیزی مثل این اتصالی داره
6- برق خونتون بالا پایین بره
7- اگه یهو خاموش بشه ممکنه اشکال از پاور باشه که این خطرناکه و باید سریع تست کنی
**********مهم***********
معمولا وقتی این اشکال های عجیب و غریب برات پیش میاد سعی کن یه بار کیس رو باز کنی کلشو
باز کنی دوباره سر هم کنی مرتبش کنی و اشغال ها رو بریزی بیرون خیلی موثره
h.alizadeh
جمعه 25 تیر 1389, 15:56 عصر
ممنون اقا رامتین،
اونو باید از روی داس مقایسه
کنی توی قسمت سی پی یو می نویسه
چطوری؟
- قسمتی از مادر برد خیلی گرم می کنه که باید براش فن بخری
چطوری تشخیص بدم کجاش؟
5- یک سیم رابط یا یه چیزی مثل این اتصالی داره
6- برق خونتون بالا پایین بره
از کجاسیم رو تشخیص بدم؟
سیم های بیرون کیس؟ نه سیم هام خوبه که!نمیدونم!چجوری بفهمم؟
برق خونمون... وسایل دیگه مشکلی ندارند نه ازینم نیست...
///////
این مشکل هنگ کردن ممکنه گاهی تادوهفته هم پیش نیاد بخاطرهمینم اصلا من نمیتونم هنگ کردن رو به مغازه داره نشون بدم تا بفهمه مشکلم چیه:گیج:
گاهی هم قبلافکر میکنم پیش اومده بود هیچی توی دسکتاپم باز نباشه بعد از یه بیکاری موقت سیستم بعد اومدم نشستم تا یکم ماوس رو حرکت دادم یهو هنگ!!!
البته الان نه اینجوری ندیدم توی این چندوقت هربار هنگ کرده بود چندین نرم افزار جلوم باز بود ولی سیستم سرعتش بالا بود.
فصل تازه
جمعه 25 تیر 1389, 19:39 عصر
این که خوبه سیستم من خود به خود روشن میشه .شب خاموش میکنم صبح می بینم که دو یا سه ساعته که روشن شده.یا نصفه شب با صدای روشن شدنش بیدار می شم:لبخندساده:جالبه نه
h.alizadeh
جمعه 25 تیر 1389, 20:31 عصر
احتمالا مال شما اینطوری تنظیم شده، شاید توی تنظیمات powerتون اینجوری تنظیم شده.
//
من ازین یک مقدار زورم مییاد که بنده سیستمم رو حدودا یک ساله خریدم و این مشکل از ابتدا باهش بوده و فروشندهه پر رو در کمال ادب و احترام اذعان می دارند باید جلوخودش هنگ کنه تا بفهمه ...
هرچقدر هم همینجوری وارسی میکنه ایرادشو نمی فهمه.دیگه گفته باید جلو خودش هنگ شه ...
vcldeveloper
شنبه 26 تیر 1389, 17:55 عصر
این که خوبه سیستم من خود به خود روشن میشه .شب خاموش میکنم صبح می بینم که دو یا سه ساعته که روشن شده.یا نصفه شب با صدای روشن شدنش بیدار می شم
احتمال داره در تنظیمات BIOS آن گزینه های Wake On LAN و یا Wake On Ring فعال باشند.
h.alizadeh
یک شنبه 25 مهر 1389, 19:37 عصر
سلام،
میگم من اون موقع اصلا حال و حوصله پیگیری مشکل سیستمم که گفتم هنگ میکنه و... رو نداشتم ووقتشم نداشتم زیاد/
الان حدود چندماهی میشه که ویندوز هفت نصب کردم ولی از وقتی ویندوز هفت نصب کردم دیگه سیستمم هنگ نکرده!
یعنی چی یعنی سیستم من با ویندوز XPسازگارنیست؟!
وگرنه همین سیستم ایکس پی روی PCدیگه م که مشکل نداره.
یااینکه ویندوز هفت با دمای بالایCPUمشکل نداره؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.