View Full Version : باگ در ويندوز
spring69
جمعه 18 تیر 1389, 23:36 عصر
سلام.
شما هم تست كنيد و نتيجه رو قرار بديد:
1- برید توی taskbar and startmenu properties
2- تب start menu
3- گزینه customize
4- هر تغییری که دلتون میخواد بدید بعد ok کن (مثلا تیک display as a menu مربوط به my computer رو بزنید)
5- صفحه اول رو ok کنید
6- صفحه دوم رو cancel کنید
7- برید توی start menu می بینید که تغییرات انجام نشده که عادیه
8- ولی چیز غیر عادی اینه که اگه برگردید توی تنظیمات میبینید که تیک display as a menu هنوز هستش!!!:متعجب:
Nima NT
شنبه 19 تیر 1389, 00:33 صبح
ای ول به آدم ریز بینی چون شما ، منم تست کردم ، مشکل داره.
:چشمک:
Apache66
شنبه 19 تیر 1389, 00:55 صبح
سلام.
شما هم تست كنيد و نتيجه رو قرار بديد:
1- برید توی taskbar and startmenu properties
2- تب start menu
3- گزینه customize
4- هر تغییری که دلتون میخواد بدید بعد ok کن (مثلا تیک display as a menu مربوط به my computer رو بزنید)
5- صفحه اول رو ok کنید
6- صفحه دوم رو cancel کنید
7- برید توی start menu می بینید که تغییرات انجام نشده که عادیه
8- ولی چیز غیر عادی اینه که اگه برگردید توی تنظیمات میبینید که تیک display as a menu هنوز هستش!!!:متعجب:
بنظر عادی میرسه باگ نیست
پنجره دستور تغییرات رو ok دادید ولی برای اعمال اوکی ندادید پس اگه اشتباهی زده باشید دوباره برگیرید تموم تنظیماتی که گذاشتین باید باشه
نه باگ نیست
من توی سون هم امتحان کردم همینه
eshpilen
شنبه 19 تیر 1389, 15:53 عصر
باگ که همه جا پیدا میشه.
میتونه بعلت کشف نشده بودن یا مورد توجه و اصلاح قرار نگرفتن به 7 هم منتقل شده باشه.
فکر میکنید لزوما همهء کدهای سون رو از ابتدا نوشتن؟!
مهران رسا
شنبه 19 تیر 1389, 16:07 عصر
بنظر عادی میرسه باگ نیست
پنجره دستور تغییرات رو ok دادید ولی برای اعمال اوکی ندادید پس اگه اشتباهی زده باشید دوباره برگیرید تموم تنظیماتی که گذاشتین باید باشه
نه باگ نیست
بله ، موافقم
spring69
شنبه 19 تیر 1389, 16:22 عصر
بنظر عادی میرسه باگ نیست
نه باگ نیست
خيلي ممنون از توجهتون.
شايد درست فرموده باشين.
ولي چرا مثلا وقتي توي تنظيمات Display properties تب desktop ميريم توي تنظيمات Customzie desktop و تغييرات ميديم بعد OK ميزنيم بعد پنجره ي اصلي رو لغو ميكنم، تنظيمات به حالت قبليش بر ميگرده؟ (البته اين مثالي كه گفتم واسه xp هستش)
به نظر من، اين درسته كه به حالت قبلي برگرده.
چون در غير اينصورت، تنظيمات، با اون چيزي كه ميبينيم، همخاني نداره. مثلا display as menu علامت دار هستش، ولي به صورت لينك نشون داده شده.:متفکر:
eshpilen
شنبه 19 تیر 1389, 18:53 عصر
چون در غير اينصورت، تنظيمات، با اون چيزي كه ميبينيم، همخاني نداره. مثلا display as menu علامت دار هستش، ولي به صورت لينك نشون داده شده.:متفکر:
دقیقا منطق همینه.
اون بخش که تنها برای تعیین تنظیمات نیست؛ وقتی شما بازش میکنید هم باید تنظیمات جاری رو نشون بده.
vandermond
پنج شنبه 31 تیر 1389, 19:51 عصر
ويندوز غيرقانوني كار ميكنيد همينه ديگه.:متفکر:
مال من كه درست بود:قهقهه:
البته مال من هم غير قانوني ، قانوني هستش ولي خب ديگه حالا كه درسته. بيلي با ما رفيقه:چشمک:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.