PDA

View Full Version : سوال: خطای EPrivilege؛ با پیام Privileged instruction

ehp_kz6597
شنبه 19 تیر 1389, 09:26 صبح
با سلام
موقعی که میخوام برنامه نوشته شده رو اجرا کنم پنجره (debugger exception notifiction ) باز مشه و برنامه اجرا نمیشه .
1- ربطی به کد نوشته شده نداره چون فرم خالی رو هم اجرا نمی کنه
2- دلفی رو پاک کرده مجدد نصب کردم ولی ...
3- در مسیر ذخیره شدن برنامه ، فایل اجرایی ایجاد شده و بدون مشکل اجرا میشود
* از پنجره error هم عکس گرفتم که ضمیمه شده
با این توضیحات عزیزان ممنون میشم کمک کنین.

vcldeveloper
شنبه 19 تیر 1389, 12:53 عصر
چه نسخه ایی از دلفی؟ روی چه ویندوزی؟ این خطا، خطایی نیست که همینطوری اتفاق بیافته! این خطا یعنی شما دارید سعی می کنید چیزی را در حافظه اجرا کنید، که Data هست و قابلیت اجرایی نداره؛ یا بخشی از حافظه را تغییر بدید که فقط خواندنی هست.

1- دلفی رو Uninstall کنید، فایلی هم اگر در پوشه نصب یا جاهای دیگه بعد از Uninstall باقی موند، حذف کنید.
2- آنتی ویروس تان را آپدیت کنید، و یک بار کل سیستم، و دیسک نصب دلفی را با آن اسکن کنید.
3- آنتی ویروس تان را غیر فعال کنید.
4- دلفی را مجددا نصب کنید.
5- در حالتی که آنتی ویروس غیرفعال هست، بررسی کنید که آیا برنامه به درستی اجرا میشه یا نه.
6- اگر در اون حالت درست کار کرد، دلفی را ببندید؛ آنتی ویروس را فعال کنید؛ و سپس دلفی را باز کنید و سعی کنید یک پروژه را کامپایل و اجرا کنید.

اگر بعد از اسکن برای ویروس، آنتی ویروس چیزی پیدا کرد، شاید ویروسی سعی می کرده در زمان شروع یک پروسه، چیزی در حافظه پروسه بنویسه. اگر چیزی پیدا نشد، و با غیرفعال کردن آنتی ویروس برطرف شد، احتمال داره آنتی ویروس برای بررسی و کنترل پروسه جدید کدی را در حافظه آن تزریق کرده باشه، که موجب این مشکل شده.

اگر موارد بالا مشکل را برطرف نکرد، سعی کنید از یک دیسک نصب دیگه (یا اگر از نسخه های قدیمی دلفی استفاده می کنید، نسخه ایی جدیدتر) برای نصب مجدد دلفی استفاده کنید.

ehp_kz6597
شنبه 19 تیر 1389, 15:01 عصر
از راهنماییتون ممنون
ولی همونطور که نوشته بودم دلفی رو پاک کردم پوشه های اضافی رو هم بعدش پاک کردم.

1- Delphi 7
2- آنتی ویروس : nod32 ver 4.2.40 آپدیدت شده به تاریخ 89/4/19
3- سیستم عامل : XP
4- طبق راهنماییتون آنتی ویروس رو غیر فعال کردم ، ولی باز هم اتفاقی نیافتاد.
5- با اینکه نسبت به فایلهای برنامه مطمئن بودم باز هم چک کردم ، چیزی پیدا نشد.
6-ویروس هم بعید میدونم چون :
- وقتی فلاشمو به سیستم میزنم چیزی توش اضافه نمیشه (معمولا یه اوتورانی ، پوشه هیدنی ، ... ایجاد مکنن)
- توی taskmanager , startup چیزی دیده نمیشه و روی نقاط مهم سیستم
مثل taskmanager , msconfig , folder option , restore,regedit, میزان مصرف رم ، سی پی یو و پهنای باند اینترنت هم تاثیری نداشته.
من همیشه با همین آنتی و سیستم عامل دارم کار میکنم و تا قبل امتحانات (2 ماه پیش ) موردی نداشتم.
باز هم ممنون