ورود

View Full Version : آموزش کار با delphi twain

soft-c
شنبه 19 تیر 1389, 11:24 صبح
سلام .
کسی آموزش کار با delphi twain( کار با اسکنر) را ندارد اینجا بگذارد .
اگر pdf باشه ممنون می شوم .
هر جا گشتم پیدا نکردم .:اشتباه:
تشکر.

vcldeveloper
یک شنبه 20 تیر 1389, 13:09 عصر
عزیز جان، کسی که بیکار نیست، به درخواست شما، بشینه یک کتابچه درباره کار با TWAIN یا استفاده از کامپوننت مربوطه بنویسه! شما باید سوالت را دقیق و با جزئیات بپرسی، تا در همون رابطه جواب بگیری. TWAIN یک استاندارد مشخص هست، درباره اش هم کتاب و مقالات مختلف نوشته شده. DelphiTwain هم یک کامپوننت ساده است؛ هم یک فایل راهنمای جامع داره، هم مثال هایی از چگونگی استفاده ازش. اگر راهنماش را خواندید، مثال هاش هم دیدید، و جایی براتون سوالی باقی موند، می تونید بیاید اینجا، بپرسید که فلان کار را با DelphiTwain به چه شکل می توان انجام داد؟ یا مشکل فلان کد من چی هست؟
نه اینکه انتظار داشته باشید یکی براتون کتاب بنویسه، PDFاش هم بکنه، و براتون ارسال کنه!

مصطفی ساتکی
یک شنبه 20 تیر 1389, 13:32 عصر
کسی آموزش کار با delphi twain( کار با اسکنر) را ندارد اینجا بگذارد .
آقاي كشاورز حرف درستي زد.شما چرا دنبال دردسر مي گردي.
كامپوننت imageen رو استفاده كن از twain و wia رو ژشتيباني مي كنه . همچنين به اندازه كافي مستندات هم داره

vcldeveloper
یک شنبه 20 تیر 1389, 17:05 عصر
كامپوننت imageen رو استفاده كن از twain و wia رو ژشتيباني مي كنه . همچنين به اندازه كافي مستندات هم داره
حالا ImageEn که تجاری هست؛ ولی همون DelphiTwain که رایگان هست، با خودش یک فایل CHM راهنما داره، و سعی کرده تا حد امکان، در اون هم TWAIN رو توضیح بده، و هم چگونگی کار خودِ کامپوننت و خصوصیات و متدهای اون رو. هم در اون فایل راهنما مثال هایی از استفاده از کامپوننت وجود داره، هم خودش دموهایی برای انجام کارهای مختلف داره. اگر کسی با TWAIN آشنا هم نباشه، با یک نگاه به راهنمای اون کامپوننت، میتونه به راحتی یک رابط کار با اسکنر بنویسه.

soft-c
یک شنبه 20 تیر 1389, 21:11 عصر
سلام .
تشکر از راهنماییهای دوستان.
من که نگفتم کسی کتاب بنویسه .
من فقط گفتم اگر کسی فایل یا راهنمایی در جایی دیده بگه تا من هم استفاده کنم منتهاش گفتم اگر pdf باشه بهتره .
تشکر.