ورود

View Full Version : مشکل در اتصال به SQL

AmirAmiri
دوشنبه 21 تیر 1389, 15:49 عصر
سلام دوستان. من میخوام از تو ASP به SQL متصل بشم و کد زیر رو نوشتم اما خطا میده.

dnsName = "Provider=SQLOLEDB.1; Persist Security Info=False; Data Source=.\SQLEXPRESS; Initial Catalog=LIB;"
Set Connection = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
Connection.Open dnsName

خطایی که میده اینه :

An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator. If you are the system administrator please click here (http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=82731) to find out more about this error.

در ضمن بانک SQL پسورد نداره و با خود ویندوز وارد میشه هیچ نیازی به User و Pass نداره.
لطفا کمکم کنید پروژم داره عقب میمونه.

AmirAmiri
دوشنبه 21 تیر 1389, 15:50 عصر
راستی ویندوزی که استفاده میکنم، ویندوز 7 هست، نسخه 64 بیتی.
نسخه IIS هم 7.5 هستش.
خواهش میکنم کمک کنید.

AmirAmiri
دوشنبه 21 تیر 1389, 16:08 عصر
دوستان، من حتی از این کد هم استفاده کردم اما بازم همون پیغام رو میده:

dnsName = "data source=.\SQLEXPRESS;Integrated Security=SSPI;AttachDBFilename=" + Server.MapPath("\DataBase\LIB.mdf") + ";User Instance=true"
Set Connection = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
Connection.Open dnsName

yosefi_hossein
دوشنبه 21 تیر 1389, 16:54 عصر
دوست عزیز زمانی که میخوای sql رو باز کنی روش کلیک راست کن وRun as Administartor رو بزن احتمال زیاد درست بشه:لبخندساده:

AmirAmiri
دوشنبه 21 تیر 1389, 17:07 عصر
دوست عزیز زمانی که میخوای sql رو باز کنی روش کلیک راست کن وRun as Administartor رو بزن احتمال زیاد درست بشه:لبخندساده:

دوست عزیز من تو اجرا کردن خود SQL Server که هیچ مشکلی ندارم، بانکم رو ساختم و همه چیزش آماده هستش فقط مشکلم اینه که ASP نمیتونه SQL رو باز کنه. این چیزی که شما میگید واسه برنامه های اجرایی درسته اما واسه وب کار نمیکنه تا تو برنامه های اجرایی باید خود برنامه رو راست کلیک کنیم و گزینه Run as Administartor رو بزنیم. اینجا چیکار باید بکنم روی IE راست کلیک کنم و Run as Administartor رو بزنم؟ این کارم که بی فایدست. نمیدونم مشکلم از چیه.

خوهش میکنم بازم راهنمایی کنید...