View Full Version : task manager
professional2009
سه شنبه 22 تیر 1389, 14:23 عصر
سلام
آیا این اتفاق یک ویروس است؟
در سیستم منزل من و جدیدا سیستمم در محل کار همیشه بیشتر سهم پردازنده مربوط به پروسه ی System Idle process هست.سیستم همیشه هنگه.
چه کنم؟
Netsky
سه شنبه 22 تیر 1389, 14:44 عصر
سلام رفیق .
پروسس System Idle Process مربوط به بیکاری سیستم هست و خطرناک نیست . احتمالا مشکل از یه جای دیگست .
professional2009
سه شنبه 22 تیر 1389, 14:46 عصر
رفیق خطرناک نیست رو اعصاب است.
Mehdi Asgari
سه شنبه 22 تیر 1389, 15:03 عصر
System Idle Process با PID شمارۀ 0 (که در بعضی ابزار دیگر ، با نام های دیگری چون Idle شناخته میشه) هیچ فایل متناظری نداره (یعنی مثلا System Idle Process.exe ای وجود نداره) بلکه این موجود حاوی چند thread سطح کرنل ویندوز هست که علاوه بر کمک به Power Saving سی پی یو ، کمکی هم به Scheduler ویندوز می کنه و در واقع وقتی اجرا میشه که هیچ thread قابل اجرایی برای اجرا وجود نداره (این process همیشه در وضعیت Ready قرار داره و هر چه مقدار سی پی یوی تخصیصی بهش بیشتر باشه ، یعنی سیستم خیلی بیکاره و سی پی یو در حال چرت زدن)
برای سوالات برنامه نویسی ات ، اینجا آدمای زیادی هستن که بهت کمک کنن، اما برای رفع مشکلات اعصاب ، اینجا جای مناسبی نیست.
professional2009
سه شنبه 22 تیر 1389, 15:40 عصر
چرا این پروسس در وقت شلوغی پردازنده 90 درصد وقت cpu را اشغال می کند؟
M.T.P
سه شنبه 22 تیر 1389, 17:20 عصر
چرا این پروسس در وقت شلوغی پردازنده 90 درصد وقت cpu را اشغال می کند؟
دوست عزیز عدد 90 مربوط به پروسه فوق مقدار آزاد CPU هست نه اشغال شده ، واسه درک بهتر مطلب میتونی همزمان به Cpu Usage در Status Bar نگاه کنید ، مقدار Cpu Usage رو از 100 کم کنید میشه Idle Process .
یعنی زمانی که Cpu Usage 5% هست Idle Process 95 خواهد بود.
professional2009
سه شنبه 22 تیر 1389, 22:14 عصر
دوست عزیز عدد 90 مربوط به پروسه فوق مقدار آزاد CPU هست نه اشغال شده ، واسه درک بهتر مطلب میتونی همزمان به Cpu Usage در Status Bar نگاه کنید ، مقدار Cpu Usage رو از 100 کم کنید میشه Idle Process .
یعنی زمانی که Cpu Usage 5% هست Idle Process 95 خواهد بود.
خیلی ممنونم دوست عزیز از پاسخت .
متوجه شدم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.