View Full Version : ایا مراجعه زیاد به منبع برای برنامه نویس بد هستش
r00tkit
سه شنبه 22 تیر 1389, 18:08 عصر
سلام
نمی دونم مشکل من هستش یا همه کمی زیاد به مراجع سر می زنم
یه مثال، خیلی وقت می شه به .net کار نکرده بودم و امروز نیاز داشتم که کدی بزنم که ازregistry یه مقداری رو بخونم مجبور شدم یه بار msdn رو مرور کنم البته زیر 5 دقیقه
خودم احساس می کنم تقلب می کنم یا خیلی از google استفاده می کنم برای حل مشکل هام این بده یا خوب
شاید بدون این دو تواناییم از دست می ره
نظر شما چیه؟! ایا این کار تقلب می شه یا یه کار عادی هستش
FastCode
سه شنبه 22 تیر 1389, 18:19 عصر
من چند روز یک بار برای بعضی کارها مجبور میشم 3 ساعت توی اینترنت بگردم ولی اوایل که برنامه نویسی یاد گرفتم اینترنت نداشتم و فقط از آزمایش و خطا استفاده میکردم تا 3 سال.
Mehdi Asgari
سه شنبه 22 تیر 1389, 18:26 عصر
چرا فکر می کنی این یه مشکله ؟
حفظ بودن سینتکس یا توابع کتابخانه ای با تمام جزییاتش ، یک امتیاز محسوب نمیشه. اگر مراجعه به منابع تقلب محسوب بشه ، پس از ویژوال استودیو هم نباید استفاده کرد چون Intellisense داره. یه زمانی برادر مومن آندرس هلزبرگ (روحی فداه) می گفت باید در آزمون ها و مسابقات برنامه نویسی به همه MSDN و VS داده بشه؛ چون برنامه نویسی و توانایی حل مسئله است که مهمه ، نه از بر بودن توابع و کلاس ها و ... .
ضمنا وقت و حافظه ات مهم تر از این هستن که صرف حفظ خیلی چیز ها بشن (گرچه به مرور و با تکرار در استفادۀ مداوم از خیلی چیز ها ، اون ها ملکۀ ذهنت خواهند شد)
پ ن:خود من همین امروز سینتکس کلاس های friend و نیز function pointer در سی پلاس پلاس رو فراموش کرده بودم و بالاجبار به استانلی بزرگ پناه بردم. ولی مسئله ای که می خواستم حلش کنم ، چیزی نبود که بتونم از بقیه برای حلش استفاده کنم (در واقع اگر سینتکس و توابعی رو که می خواستم از حفظ بودم ، ولی قادر به حل مسئله نبودم ، محفوظات و معلوماتم بی ارزش می بودند)
nima898
سه شنبه 22 تیر 1389, 19:47 عصر
چون برنامه نویسی و توانایی حل مسئله است که مهمه ، نه از بر بودن توابع و کلاس ها و ... .
کاملا موافقم.
eshpilen
سه شنبه 22 تیر 1389, 21:19 عصر
اشکال خاصی نداره.
بخصوص اگر مثل بنده روی چند زبان و حیطه کار کنی حفظ بودن همش باهم کار تقریبا غیرممکنی هست.
مهم اینه آدم موقعی که لازمه کلیت مسائل رو یادش بیاد.
مثلا من دنبال انجام یه کاری هستم یادم بیاد که انگار در پایتون ماجولی برای اینکار بود. در همین حد کافیه.
البته آدم کمتر از این یادش بیاد هم میشه ولی سرعت کار رو پایین میاره و زحمت آدم زیاد میشه.
یکسری نکات و ظرایف مهم رو هم آدم بهتره یادش بیاد چون اصلا نمیدونه که وجود دارن که بعد بخواد دنبالش بگرده و رعایتشون کنه.
البته حافظهء آدم با یادگیری بیشتر و بیشتر تقویت میشه.
و مسلما وقتی روی یک زبانی مدتی بصورت مستمر کار کنه خودبخود بخش بزرگی از مطالب رو حفظ میشه یا بیشتر حفظ میشه.
یه مدت که کار نکنی باز یادت میره. ولی مهم همون مواردی هست که گفتم که اینا در حافظهء بلند مدت آدم باقی بمونه.
Behrouz_Rad
سه شنبه 22 تیر 1389, 21:54 عصر
به نظر من که این کار کاملاً طبیعیه. همیشه که با یک چیز خاص سر و کار نداری. بعد از یک مدت نحوه ی استفاده از اون ابزار یا کلاس رو فراموش می کنی اما اون چیزی که مهمه اینه که بدونی فلان ابزار یا کلاس وجود داره. من روزانه بارها به MSDN و گوگل و منابع دیگری که دارم مراجعه می کنم...
|Smyty|
سه شنبه 22 تیر 1389, 22:03 عصر
دقیقا ! من از پایتون سه چهار تا reference آماده همیشه دارم ... !
eshpilen
سه شنبه 22 تیر 1389, 22:25 عصر
ضمنا من رفرنس ها رو در فرمت مورد علاقم یعنی HTML روی هارد در جای ثابتی میریزم و در مرورگر بوکمارک/Favorite میکنم.
یه نگاهی به این تصویر که همین الان گرفتم بکن:
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=52847&stc=1&d=1278972274
بجز localhost بقیش محتوی لینک به صفحهء اصلی، کتابخانهء استاندارد و بخشهای دیگر رفرنس زبانها و فریمورک ها و کتابخانه های مختلف هست.
رفرنس و منوال ها که روی هارد باشه سرعت کار خیلی بیشتره و نیازی نیست آنلاین هم باشی.
تازه اینا فقط تعدادی از رفرنسهایی هست که دارم و درمواقع نیاز بهشون مراجعه میکنم. بعضیاش مثلا در فرمت PDF یا CHM هست که به اینصورت توی مرورگر بوکمارک نکردم و به دلایل دیگری، وگرنه تعدادشون از اینها بیشتره.
برای من اهمیت داره که رفرنسها قابل دانلود باشن و در فرمت مناسب، و وابسته به برنامهء خاصی مثلا یک محیط IDE نباشن.
راستی کسی رفرنس کامل دات نت رو بصورت قابل دانلود سراغ نداره؟!
salehbagheri
چهارشنبه 23 تیر 1389, 00:27 صبح
اگه شغلتون دبیری برنامه نویسی باشه چی؟
یهو ممکنه یکی از شاگردها یه چیزی بپرسه و شما اون موقع هنگ کنید و طبق روال اکثر دبیرها بگید «فردا جوابتون رو میدم» ! اونوقت ذهن شاگردها به هزار راه میره
برای این مشکل چه راه حلی دارید؟
LORD AELX
چهارشنبه 23 تیر 1389, 01:50 صبح
یهو ممکنه یکی از شاگردها یه چیزی بپرسه و شما اون موقع هنگ کنید و طبق روال اکثر دبیرها بگید «فردا جوابتون رو میدم» ! اونوقت ذهن شاگردها به هزار راه میره
یکی از دوستام یه استادی داشت که هر وقت به این مشکل بر میخورد، به شاگرد می گفت: "این میتونه پروژه خوبی برای تحقیق هفته بعد باشه!!" :لبخند:
حالا شما هم امتحان کن، ضرری نداره... :قهقهه:
vcldeveloper
چهارشنبه 23 تیر 1389, 01:54 صبح
برای این مشکل چه راه حلی دارید؟ لزومی نداره که خودمان را حافظ کل توابع و کتابخانه های یک زبان خاص معرفی کنیم. هر کسی ممکنه چیزهایی رو فراموش کنه. فراموش کردن Syntax یک ویژگی خاص در یک زبان، یا نام برخی توابع خاص؛ لزوما به معنی آن نیست که شما با مفهوم اون قابلیت خاص و نحوه عملکردش آشنا نیستید! در ضمن، شما اگر جایی تدریس می کنید، در بعضی مسائل خاص، از دانش آموزتان اطلاعات بیشتری دارید؛ نه اینکه لزوما همه چیز را درباره آن موضوع بلد باشید، یا اینطور وانمود کنید که همه چیز را بلدید. اگر بلد نیستید، بگید؛ بلد نیستم. هر وقت یاد گرفتید، بیاد جواب سوال مربوطه رو بدید.
من علاقه به حفظ کردن نام کلاس ها و متدها و توابع مختلف ندارم؛ خیلی از اینها را هم حفظ نیستم؛ فقط میدونم همچین چیزی هست، یا گاهی فقط چند حرف یا یک دو واژه مرتبط با آن یادم هست. معمولا اگر بخوام از یک ویژگی زبانی خاص، یا یک کلاس و تابع خاص استفاده کنم، اطلاعاتم درباره کارکردش به اندازه ایی هست که چند Keyword ازش در زهنم باشه، و بتونم به سرعت آن را پیدا کنم.
اگر مورد خاصی باشه که به طور مقطعی بهش نیاز پیدا کردم، و شاید به زودی دوباره بهش نیاز پیدا نکنم، و زمانی هم که صرف تحقیقش کردم، زیاد بوده، معمولا یا یک دمو از چگونگی استفاده از آن خودم برای خودم درست می کنم و جایی ذخیره می کنم، یا اگر مرجع مناسبی که به طور خلاصه مفید آن را توضیح داده باشه، پیدا کنم، لینک آن مرجع یا خودِ آن را جایی ذخیره می کنم، تا بعدا بتونم در صورت نیاز، به اون مطلب یا به دمویی که نوشتم، رجوع کنم.
eshpilen
چهارشنبه 23 تیر 1389, 11:31 صبح
بنظرم اصلا یه کسی که برنامه نویسی یاد میده باید امروزه دیگه روش آموزش مدرن و عملی داشته باشه. یعنی یه لپ تاپی چیزی همراهش باشه و کلاس از این پروجکتورها داشته باشه هم که دیگه چه بهتر. خب این فرد باید رفرنسهای لازم و حداقل رفرنس زبان یا کتابخانه ای رو که درسش رو میده روی لپ تاپ داشته باشه. بعدم مراجعه به این رفرنسها هیچ عاری نیست و یک کار اصولی و عادی در این زمینه بحساب میاد. وقتی طرف اون مورد خاص رو پیدا میکنه و توضیح میده معمولا از همین جریانات و توضیحی که میده معلوم میشه چند مرده حلاجه؛ حتی اگر خودش قبلا اون مورد رو ندیده باشه. سواد یه چیزی هست، اونم در کار برنامه نویسی، که از معیارهای دیگری مشخص و اثبات میشه.
بقول یکی از استادهای ما میگفت یه دانشجوی ایرانی که رفته بود خارج از کشور تحصیل کنه سر کلاس ریاضی نشسته بوده که استاد اسم یه فرمول ریاضی خاص و پیچیده رو میاره و خلاصه میخواستن روی اون کار کنن و ببین کی قبلا باهاش آشنایی داره؛ بعد اون طرف ایرانی اجازه میخواد و نمیدونم فرمول رو که طولانی بوده از حفظ میخونه یا روی تخته مینویسه و اینکار همانا و بعدش بلند شدن صدای قهقهء دانشجوها و استاد همانا!
آخه اونجا حفظ یه فرمول ریاضی طولانی رو کار لازمی نمیدونن و هنری محسوب نمیشه. این استفادهء صحیح و حرفه ای و سریع از رفرنسها و قدرت تحلیل و حل مسئله هست که اهمیت داره و کسی وقت و انرژیش رو برای این نمیذاره که یه فرمول طولانی رو حفظ کنه و تازه موقع کاربرد شاید یه جاش رو بازم اشتباه بکنه.
r00tkit
چهارشنبه 23 تیر 1389, 22:09 عصر
خوب خدارو شکر که کارم routine بود
حالا یه سوال دیگه شما بزرگان ایا از کد های دیگران استفاده می کنید
مثلا من برای چاپ یه برگه با اندازهی A5 به صورت دستی اندازه می دادم که هیچ موقع دقیق نمی شد بعد کلی سرچ توی کد یه نفر دیدم با یه ابتکار اندازه رو دقیق دقیق می داد اولش نمی خواستم از کدش( ابتکارش ) استفاده کنم بعد گفتم خوب مرور کد های دیگران یه منبع اموزشی هستش مثل msdn و گوگل
یه مورد دیگه اینکه فرض کنید مثلا دنبال پیدا کردن لیست تمام instance های sqlserver هستید اگه من باشم جوابم رو با یه سرچ ساده گیر می یارم
در این دو مورد ایا بازم بنده کار عادی ای انجام دادم یعنی شما هم اگه جای من بودین همین کار رو می کردین ، یا در مورد دوم انقدر فکر می کردین تا به جواب برسین هر چند فکر کنم راه حل این مورد فکر کردن نیست چون باید از لایبری های موجود استفاده کنیم که برای پیدا کردنش باید سرچ کنیم نه فکر
یه سوال : کجا برنامه نویس باید بیشتر فکر کنه و ابتکار خرج بده یا به عبارت دیگر مرز بین سرچ و فکر کجاست( شاید این مشکل خیلی از برنامه نویس ها باشه)
نمی دونم تونستم منظور دقیق رو بیان کنم؟
{{ اساتید اقای کشاورز ، عسگری ، موسوی و... ممنون می شم راهنمایی کنید }}
eshpilen
چهارشنبه 23 تیر 1389, 23:53 عصر
حالا یه سوال دیگه شما بزرگان ایا از کد های دیگران استفاده می کنید
منکه جزو بزرگان نیستم اما جسارت زیادی دارم و توی هرچیزی فضولی میکنم.
باید بگم بعضی وقتا.
البته منظورت از دیگران و کدهاشون دقیقا کیاست و چه نوع کدهایی؟
مثلا وقتی از یک فریمورک استفاده میکنی استفاده از کدهای دیگران نیست؟
یا وقتی نمونه کدی رو توی اینترنت میبینی و کپی میکنی یا ایده و الگوریتمش رو برمیداری.
من یجا مثلا یه کد تولید کپچا رو کپی کردم چون صرف نداشت خودم درستش کنم و برام بار آموزشی خاصی هم نداشت (قبلا روش تحقیق کرده بودم ولی جزییاتش رو دقیق یادم نبود). تازه کدش یه حفرهء امنیتی داشت که وقتی خودم کلی مرورش کردم فهمیدم و برطرف کردم. این کدهای آماده حتی اونایی که توی نتیجهء سرچ گوگل اول میان بعضی وقتا اشتباه و ضعف هم دارن؛ لزوما همشون قابل اعتماد نیستن.
مثلا من برای چاپ یه برگه با اندازهی A5 به صورت دستی اندازه می دادم که هیچ موقع دقیق نمی شد بعد کلی سرچ توی کد یه نفر دیدم با یه ابتکار اندازه رو دقیق دقیق می داد اولش نمی خواستم از کدش( ابتکارش ) استفاده کنم بعد گفتم خوب مرور کد های دیگران یه منبع اموزشی هستش مثل msdn و گوگل
هرچیزی باید برای آدم منبع آموزشی باشه. فرقی نمیکنه چه چیزی یا چه کسی و کجا.
در این دو مورد ایا بازم بنده کار عادی ای انجام دادم یعنی شما هم اگه جای من بودین همین کار رو می کردین ، یا در مورد دوم انقدر فکر می کردین تا به جواب برسین هر چند فکر کنم راه حل این مورد فکر کردن نیست چون باید از لایبری های موجود استفاده کنیم که برای پیدا کردنش باید سرچ کنیم نه فکر
مورد برای فکر کردن زیاد هست.
همون راه حلهایی که شما از جایی پیدا میکنید بعضا کلی فکر و تحلیل برای درک نیاز دارن و این خودش ورزش مغزی و افزایش دانش و مهارت شما رو در پی داره.
اینکه بشینیم از اول بخوایم خودمون هرچیزی رو کشف یا تجربه کنیم بنظرم نه تنها بهینه نیست، بلکه غیرممکن هست چون چیزهایی خیلی بیشتر و حجیم تر و پیچیده تر از اونی که فکرش رو بکنید وجود دارن و عمر و انرژی شما کفاف نمیدن.
یه سوال : کجا برنامه نویس باید بیشتر فکر کنه و ابتکار خرج بده یا به عبارت دیگر مرز بین سرچ و فکر کجاست( شاید این مشکل خیلی از برنامه نویس ها باشه)
سرچ کنید تا راههای بن بست و اشتباهی رو که دیگران رفتن نرید.
بعد بشینید فکر کنید که راههای موفق واقعا چطوری کار میکنن و راههای اشتباه چرا اشتباه بودن. خلاصه از اینطور چیزا!! اینکار خیلی راحتتر و سریعتر از اینه که خودتون بخواید شخصا کشف و تجربه کنید، اما کیفیت و مهارت کافی بهتون میده.
نمی دونم تونستم منظور دقیق رو بیان کنم؟
{{ اساتید اقای کشاورز ، عسگری ، موسوی و... ممنون می شم راهنمایی کنید
مثل اینکه اسم منو یادت رفت بیاری :متفکر:
h.alizadeh
پنج شنبه 24 تیر 1389, 02:02 صبح
وقتی سرچ میکنیم سطح اطلاعاتمون بالاتر میره و با دستورات بیشتری اشنا میشیم این میتونه به ما کمک کنه ایده های بهتر و بیشتری رو بگیریم...
و یا حتی بتونیم راه های بهتری رو از سایر راه های موجود کشف کنیم...
به نظرمن یه راهنمایی کفاف هست... لازم نیست که جواب دانش اموز رو کامل داد که یه راهنمایی در رابطه باهش میکنیم، فوقش بقیه ش رو خودش میره دنبالش اگه نتونست یه روز دیگه مییاد سراغ شما ،
شما هم اگر خودت علاقه مند باشی احتمالا همون روزش شب مییای در موردش فکر و سرچ میکنی:D
JaguarXF
پنج شنبه 24 تیر 1389, 04:07 صبح
یه سوال : کجا برنامه نویس باید بیشتر فکر کنه و ابتکار خرج بده یا به عبارت دیگر مرز بین سرچ و فکر کجاست
مرزش به پیچیدگی برنامه ات بستگی داره.
بعضی مسائل در برنامه نویسی پیش میاد که company specific هستند . اینجاست که لازمه "فکر" کنی! چند مثال: مثلا ما در 10-12 سال قبل یک کامپوننت تقویم لازم داشتیم . از requirements تا انتهای کار ه یک سال تمام طول کشیده تا نوشته شده. برای اینکه مختص کار خودمان هست. مسائلی که برایش پیش میاید هم مختص خودمان هست و باید روی جوابشون فکر کرد. توی اینترنت هم نمیشه سرچش کرد! سرچ کنی بگی چی؟! یا مثلا همین چند ماه قبل مشکلی پیش آمده بود که باعث میشد سرور لینوکس رد هت کرش کند. برای اینکه ما برای هرجه بالاتر بردن سرعت اجرای دستورات دیتابیس آمده ایم و متدهای فراوانی برای کش کردن دیتا نوشته ایم که بسیاریشون در سطح سیستم عامل و حتی قبل از خود سیستم عامل شروع به اجرا میکنند . حالا یک تکه از این کد با یک تکه از کد سیستم عامل لینوکس دچار باگ میشد ولی با سیستم های Open VMS و AIX هیچ مشکلی نداشت. خب این مشکل رو هیچ جایی نمیشه مطرح کرد چونکه هیچکس به غیر از خودت این مشکل رو نداره ! ... یا مثلا مشکل PL/SQL رو هم گاهی نمیشه پرسید برای اینکه آنرا هم از رویش یک زبان مخصوص خودمان درست کرده ایم که با نیازهای کاریمان سازگارتر از خود سینتکس PL/SQL هست. بنابراین همین رو هم کسی توی اینترنت نمیتونه جواب بده چونکه جای دیگری وجود نداره! یعنی که تکنولوژی های in house هستش . یا مثلا پارسال یک مشکل با فوکس روی یک تکست باکس در یک فرم پیش آمده بود. آنهم وقتی روی ماشین لوکال اجرایش میکردیم درست بود. ولی چون برنامه رو روی Citrix عرضه میکردیم به علل ناشناخته ای این فوکس روی Citrix box غاطی میکرد! این رو چجوری باید سرچ کنم یا توی فروم بپرسم!؟! نمیشه دیگه ! باید فکر کرد تا حل بشه . اینها همه به فکر کردن احتیاج داره . وگرنه اگه مساله نحوه نوشتن توی رجیستری باشه که دیگه نه تنها فکر نمیخواد! بلکه تا دو هفته هم که بشینی فکر کنی به جواب نمیرسی. بالاخره یا بلدی چحوری با رجیستری توی دات نت کار کنی یا بلد نیستی. بهت وحی و الهام که نمیشه. بنابراین توی گوگل مینویسی C# working with registry و اولین لینکی که میاد در کمتر از 5 دقیقه مشکل رو حل میکنه و برنامه نویس رو شادان. نهایت تاثیری که دونستن جواب یک سوالهایی مثل این داره میتونه حداکثر بین یک تا دو ساعت در روز در زمان development شما صرفه جویی کنه . همین.
East.Tiva
جمعه 25 تیر 1389, 16:32 عصر
هیچ اشکالی نداره ..
مثل یک کتابخانه .. کاربرد کتابخانه چیه ؟ آیا مردم باید همه کتابهای توی اون رو حفظ کنن ؟؟
هیچ کدوم از دانشمند ها حفظ نمی کردند بلکه فقط بیاد می آوردند که فلان نکته یا فرمول در کدوم کتاب بوده است ( از روی بار اولی که آن را خوانده بودند ) بعد به سراغ کتابخانشون می رفتند و اون کتاب رو می آوردند و به مطلب مورد نیازشون دست پیدا می کردند.
(البته با مطالب درسی اشتباه نکنید، برای یادگیری مطالب درسی حتما باید از روش حفظ کردن استفاده کرد تا مغز مجبور به یادگیری و جهت گیری بشه )
برای برنامه نویسی هم یک کتابخانه بزرگ بنام اینترنت کنارتون هست که فقط کافیه ازش استفاده کنید.
به نظر من اگر معلم برنامه نویسی هم هستید، این مهارت رو به اونها هم یاد بدید (مهارت اینکه چجوری در اینترنت بدنبال چیزی که می خوان بگردند )
mehdi.mousavi
یک شنبه 27 تیر 1389, 00:38 صبح
سلام.
ببینید. اینو من قبلا بهتون گفتم. تا وقتی شما جایی مشغول به کار نشید، توی یه محیط فنی واقعی قرار نگیرید، فعالیتهاتون توسط دیگر اعضای تیم زیر ذره بین نره و ... این سوالات شما رو از هدف اصلیتون دور نگه میداره. اینکه من MSDN رو از بر کنم یا نه، یا بتونم روی کاغذ کدی بنویسم که بدون یک کاراکتر تغییر روی سیستم تایپ کنم و کار کنه و سوالاتی از این دست، تو دنیای واقعی جایی نداره.
شرکتهای بزرگ، افرادی رو جذب میکنن که "مستعد" باشن. یه شرکتی این استعداد رو با پرسیدن سوالاتی "به ظاهر احمقانه" محک میرنه، و شرکت دیگه ای این استعداد رو با پرسیدن "سوالاتی به ظاهر معقول".
من متوجه نگرانیهای شما میشم اما این راهش نیست. پاسخ من، چه مثبت باشه چه منفی (برای از بر کردن MSDN) هیچ کمکی به شما نمیکنه.
بچه ای رو در نظر بگیرید که هیچ، هرگز هیچ شناختی از "داغ" بودن نداره. متوجه نمیشه اطو داغه یعنی چی. لامپ داغه یعنی چی... (این کار بیرحمانه رو من خودم با پسرم کردم، تا اونو از دردسرهای بزرگتر نجات بدم). یه روز پسر کوچکم پیله کرد که میخوام به این لامپ دست بزنم. من هی میگفتم داغه و متوجه نمیشد. یه بار بهش اجازه دادم، و گفتم دست بزن. به این لامپ هر طور که دوست داری دست بزن تا متوجه بشی داغ بودن یعنی چی. دست زد، و تا چند ساعت دستش میسوخت و درد میکشید. الان، وقتی بهش میگم فلان چیزه داغه، متوجه میشه که داغ بودن یعنی چی و ازش دوری میکنه.
شما هم (با کمال احترام) در همون شرایط هستید. هر چقدر من و دیگران در این موارد صحبت کنیم، بدون شک اگر وارد شرکت پویایی بشید، اونجا بواسطه حضور افراد برجسته دیگه Geek خطاب نمیشید و بهتون به چشم یه تازه وارد، یه تازه کار، نگاه میکنن... ممکنه شما MSDN رو کاملا از بر باشید، ولی وارد شرکتی بشید که متوجه بشید اونجا علاوه بر MSDN دیگران به فلان مطالب نیز اشراف کامل دارن و ...
در کل، نه. من خودم MSDN رو حفظ نیستم، دلیلی هم برای این کار نمیبینم. اما وقتی میخوام فلان مساله رو حل کنم، ابتدا میرم جستجو میکنم ببینم دیگران توی دنیا چطور مساله مشابه رو حل کرده اند. بعد سعی میکنم راه حل اونها رو بگیرم و پیش ببرم. هر وقت، هر جا لازم شد، به MSDN، Google، کتب و ... نیز رجوع میکنم و باکی از این مساله ندارم و فقط ضروریات رو حفظ هستم. وقتی اینکارو تکرار کنید، اونوقت متوجه میشید که در حوزه هایی برخی از مسائل براتون ملکه شده و دیگه نیازی نیست که مثلا برای کار با فلان ابزار، به Google یا MSDN رجوع کنید.
موفق باشید.
پاورقی: دو روز پیش، William Shields از استخدام نشدنش در Google نوشت و اینکه Googler ها چطور اونو آزمایش کردن (البته خیلی سربسته) و ... خوندنش میتونه براتون جالب باشه. این آدرسشه. (http://www.cforcoding.com/2010/07/my-google-interview.html)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.