PDA

View Full Version : حرفه ای: پاك كردن كامل sqlserver از سيستم

farshad22
سه شنبه 22 تیر 1389, 23:42 عصر
سلام.من sql داشتم.همه آيتمهاش را بدون مشكل توي كنترل پنل Uninstal كردم.حالا ميخوام دوباره نصبش كنم.توي صفحه component to install به جز گزينه آخر يعني workstation component and book online بقيه غير فعالند! فكر كنم قبليه هنوز يه آثاري ازش تو سيستم هست.توي اينترنت هم كه گشتم دو سه مورد را انجام دادم ولي درست نشد.مثلا توي registery دستور unistallesh را اجرا كردم ..يا ARPWrapper.exe /remove را اجرا كردم كه ارور داد: registery enumeration failed.

vandermond
چهارشنبه 23 تیر 1389, 01:27 صبح
سلام دوست عزيز
فكر ميكنم اون كه جاي نصب مياره براي workstation component and book online به پاك كردن كامل ربط نداره. چون من دفعه اول كه ميخواستم نصب كنم هم همينطور بود. احتمالا شما ميخواي نسخه Enterprise رو نصب كني چون من هم اون نسخه رو كه ميخواستم نصب كنم چه اولين بار و چه بعد از Uninstall همون يك گزينه بود و بعد هم مثل اينكه كامل نبود.
بهت توصيه ميكنم نسخه Standard رو نصب كني(من هم جديدا فهميدم كه نسخه Enterprise براي من يه مشكلي داشته و Standard رو نصب كردم و درست شد)
اينقدر تو حدود يك سال و نيم گذشته SQL نصب و پاك كردم كه ...(ميتوني آثارش رو تو اين سايت ببيني:لبخندساده:)

تمام اين مطالب با اين پيشفرض بود كه شما ميخواي دوباره اونو نصب كني (البته نگران كامل پاك شدن نباش. چون درست پاك شده)