ورود

View Full Version : سوال: برنامه آتلیه

sma6871
چهارشنبه 23 تیر 1389, 22:51 عصر
سلام

من می خوام یه برنامه ی بسیار شیک برای آتلیه بنویسم

WPF هم بلد نیستم ولی C# بلدم.

اولا خودم خیلی دوست دارم WPF یاد بگیرم.

دوما برا این برنامه یکم عجله داره و من هم می خوام خیلی شیک بشه، به نظر شما با WIN APP بنویسم یا برم سراغ WPF ؟

sd.CSharpProgrammer
چهارشنبه 23 تیر 1389, 23:24 عصر
سلام

من می خوام یه برنامه ی بسیار شیک برای آتلیه بنویسم

WPF هم بلد نیستم ولی C#‎ بلدم.

اولا خودم خیلی دوست دارم WPF یاد بگیرم.

دوما برا این برنامه یکم عجله داره و من هم می خوام خیلی شیک بشه، به نظر شما با WIN APP بنویسم یا برم سراغ WPF ؟

سلام

WPF هم بلد نیستم ولی C#‎ بلدم.

دوست عزیز خودت داری میگی wpf بلد نیستی. پیشنهاد من اینه که با مشتری طوری برخورد کنی که مایل بشه نسخه های دیگه ای در آینده از برنامه بسازی. با اینکار، میتونی نسخه اول رو با winapp بنویسی و همزمان با اون wpf رو هم یاد بگیری. بعد میتونی نسخه های بعدی رو با wpf بسازی.

موفق باشی

sma6871
پنج شنبه 24 تیر 1389, 13:28 عصر
ولی الان می تونم ازش وقت بگیرم و یکم طولش بدم ولی اگه نشد فکر نکنم وقت کنم wpf یاد بگیرم.

به نظر شما چقدر طول می کشه تا من wpf یاد بگیرم و در عین حال برنامه رو هم بسازم؟

درضمن زیبا بودن برنامه برام خیلی مهمه که تو wpf دستم خیلی بازتر خواهد بود.

البته من بدلیل علاقه به زیبا کردن برنامه در winapp چند کامپوننت زیبا هم ساختم ولی بازم دوست دارم wpf باشه.

sd.CSharpProgrammer
پنج شنبه 24 تیر 1389, 15:41 عصر
در کل به کشش و استعداد خودت بستگی داره که چقدر طول بکشه یاد بگیری ولی اینم بگم که wpf از winapp خیلی گسترده تر و بزرگتره که یاد گرفتن حرفه ایش شاید حدود 1 سال (یا حتی بیشتر) طول بکشه (بازم میگم در درجه اول به خودت بستگی داره). همونظور که قبلاً هم گفتم پیشنهاد میکنم برنامه رو تو winapp بسازی و همزمان با این کار wpf رو هم یاد بگیری. بعداً میتونی برنامه رو با wpf با نسخه های بالاتر و قابلیت های بیشتر نسبت به قبل ارتقاء بدی.

موفق باشی

Amir Oveisi
پنج شنبه 24 تیر 1389, 17:30 عصر
با سلام
دوست گرامی اگر WPF بلد نیستید من پیشنهاد می کنم که این پروژتون رو با WPF کار نکنید چون با توجه به کمبود زمان به احتمال زیاد فقط به دنبال حل مشکلات به هر قیمتی خواهید بود و همین مسئله موجب خواهد شد که از یاد گرفتن اصولی دور بشید. و خودتون هم میدونین که اگر پایه یه چیزی رو اشتباه شروع کنید برگشتن به صراط مستقیم کار بسیار دشواری خواهد بود.

موفق باشید

sma6871
یک شنبه 27 تیر 1389, 00:49 صبح
خیلی خیلی از راهنماییهاتون سپاس

ولی چطور می تونم بعدا نسخه های بعدیشو wpf کنم؟

اینم بگم که الان خیلی خیلی اشتیاق دارم برای wpf، شاید بعدا همچین اشتیاقی نداشته باشم یا وقت نشه...

homan1374
یک شنبه 27 تیر 1389, 08:56 صبح
ولی چطور می تونم بعدا نسخه های بعدیشو wpf کنم؟

خوب باید WPF یاد بگیری ولی وقتی بخوای با WPF بنویسی باید پروژه رو از اول کار کنی