PDA

View Full Version : چگونه برنامه ای را روی کلاینت های دیگر اجرا کنیم

javad_hosseiny
پنج شنبه 02 تیر 1384, 09:48 صبح
چگونه می توان برنامه های موجود در سیستم دیگر (در شبکه) را اجرا کرد (به نحوی که با توجه به مشخصات همان سیستم باشد) مثلا مثل دستور msconfig, regedit که بتوانیم برنامه های اجرایی اولیه در ویندوز آن سیستم (مهمان) و یا رجیستری سیستم دیگر را بدست آورد؟

houtanal
پنج شنبه 02 تیر 1384, 19:00 عصر
با ریموت دسکتاپ یا نرم افزاری مشابه بهش وصل شو

می تونی از telnet هم استفاده کنی البته راهی که بالا گفتم بهتره

javad_hosseiny
شنبه 04 تیر 1384, 09:30 صبح
در مورد remote desktop و برنامه های مشابه (مثلا remote administrator v2.0 و ...) لازمه اش این است که یکبار بر روی سیستم موردنظر اجرا یا فعال (مثل ریموت دسکتاپ) بشه تا شما بتونید بهش وصل بشید
(من می خواهم مثلا همان برنامه یا تنظیم ریموت دسیکتاپ و یا... از طریق سیستم خودم بر روی سیستم موردنظر کپی سپس اجرا شود؟)
و در مورد telnet پس از امکان اتصال چگونه فایل را بر روی سیستم موردنظر اجرا کنیم؟!!

houtanal
یک شنبه 05 تیر 1384, 03:41 صبح
احتمالا اجازه این کار رو نداری (به عبارت دیگه فکر میکنی مستحق دسترسی بیشتر از دسترسی فعلیت هستی یا به اطلاعاتی احتیاج داری که مسئول مربوطه فراموش کرده باید در اختیار تو هم بذاره :evil2: )

بیراه نیست، اما بسته به طراحی شبکه ، میزان و شکل حفاظت سیستم ، دسترسی فعلیت و ... راه کارهای متفاوتی داره که احتمالا تو فعلا نمیتونی ازشون استفاده کنی.

javad_hosseiny
یک شنبه 05 تیر 1384, 09:10 صبح
اطلاعاتی احتیاج داری که مسئول مربوطه فراموش کرده باید در اختیار تو هم بذاره
اتفاقا با این مطلبت خیلی موافقم چون واقعا admin شبکه ما یکم فراموشکاره ولی خوب زیادهم به مسائل امنیت شبکه و ... مسلط نیست :wink:
از طریق درایو اشتراکی پیش فرض خود ویندوز $C,... و موارد دیگر (از جمله کپی دستی برنامه remote administrator و ست کردن آن و نه نصب آن بر روی شاخه ویندوز.... جهت جلوگیری از ردیابی اولیه شخص فعلا به تمامی کلاینت ها دسترسی دارم :موفق:

ولی در کل بحث این مطالب نیست (چون مطلبی (اطلاعاتی) نیست که بخواهم بدست بیاورم و بصورت عادی در دسترسم نباشه :flower:

بلکه بدنبال پیدا کردن راهی برای اجرای این برنامه (remote administrator) از طریق شبکه بر روی سیستم های دیگه بودم (مشابه اسکریپی که یکی از دوستان جهت فعال کردن remote desktop داده که هرچند در خیلی موارد جواب نداد) که بتوان بدون اینکه پشت سیستم موردنظر برم و برنامه را اجرا کنم این کار انجام بشه؟

amir_network
یک شنبه 05 تیر 1384, 12:05 عصر
دوست عزیز در مورد اون Remote Desktop گفته بودم که باید user و pass ادمین اون کامپوتر رو داشته باشی , و اون جاهایی که میگی نمیشه از Script Runnerی که گذاشتم استفاده کن و اگر باز هم نشد یک Firewall روی اون سیستم نصبه .

برا استفاده از telnet هم باید user و pass داشته باشی .

javad_hosseiny
یک شنبه 05 تیر 1384, 18:39 عصر
دوست گرامی بنده یوزر و پسورد آن سیستم رو دارم (چون اکثر سیستم های یوزر administrator را بدون پسورد می گذارند) ولی با این اوصاف به هنگام کانکت کردن از طریق رجیستری پیغام خطا می دهد.

(ولی همین اکانت ادمین بدون پسورد به هنگام دسترسی به درایوهای دالر $ دار آن سیستم جواب می دهد)
(ولیکن نمی دانم چرا بعضی وقتها بر روی برخی سیستم ها به هنگام دسترسی به این درایوها (فقط پسورد می خواهد و نام کاربر را بصورت پیش فرض guest انتخاب کرده (حالت disable که نمی توان تغییر داد) ) :گیج:

و آنهایی را که نیز متصل می شود به هنگام باز کردن ریز لیست پیغام خطا while open error ... می دهد.
و به هنگام اجرای برنامه remote.cmd با پارامتر نام آن سیستم (یا آی پی آن سیستم) پیغام خطای پیدا نکردن آن آدرس (آدرس رجیستری در مسیر موردنظر یافت نشد) می دهد

amir_network
یک شنبه 05 تیر 1384, 19:45 عصر
ولی همین اکانت ادمین بدون پسورد به هنگام دسترسی به درایوهای دالر $ دار آن سیستم جواب می دهد :strange: :strange: :strange:
من اولین باری هست که همچین چیزی میشنوم . تا حالا هرچی من کار کردم با پسورد Blank چنین چیزی غیر ممکن بوده .

نام کاربر را بصورت پیش فرض guest انتخاب کرده (حالت disable که نمی توان تغییر داد)

برای بر طرف کردن این مشکل روی My Network Places کلیک سمت راست را بزنید و Map Network Drives را انتخاب کنید . از آنجا یک فولدر share شده را انتخاب کنید و بر روی Different user name کلیک کنید . بقیشم که دیگه مشخصه . فقط کافیه یک دفعه یکی از درایوهای آن را با یوزر admin باز کنید بعد به راحتی میتونید remote desktop اون رو فعال کنید(بدون اینکه ازتون user , pass بخواد)

این کارها رو که میکنید حتما خودتون با ادمین باشید.

برای تغییر pass ادمین کامپوتر remote هم به زودی یک مقاله ای مینویسم . به سایت سر بزن که تا اومد داغ داغ دانلودش کنی .

amir_network
یک شنبه 05 تیر 1384, 20:10 عصر
البته بهتر بود این موارد در topic خودش بحث میشد.

houtanal
دوشنبه 06 تیر 1384, 04:35 صبح
http://www.snapfiles.com/get/pstools.html

houtanal
دوشنبه 06 تیر 1384, 04:40 صبح
http://www.snapfiles.com/get/pstools.html