ورود

View Full Version : ارتباط سیستم فروش با حسابداری فروش و انبارداری

musiox
پنج شنبه 24 تیر 1389, 12:12 عصر
سلام.
می خواستم بدونم سیستم فروش از سیستم حسابداری و انبارداری چه استفاده هایی می کنه و در چه مواردی با این سیستم ها در ارتباطه . من راهنمای چند تا سیستم از جمله همکاران سیستم رو خوندم ولی ارتباط این سیستم ها و حد و مرزشون به صورت کامل مشخص نیست .
ممنون می شم اگه کمکم کنید .

LORD AELX
پنج شنبه 24 تیر 1389, 12:18 عصر
سلام.
می خواستم بدونم سیستم فروش از سیستم حسابداری و انبارداری چه استفاده هایی می کنه و در چه مواردی با این سیستم ها در ارتباطه . من راهنمای چند تا سیستم از جمله همکاران سیستم رو خوندم ولی ارتباط این سیستم ها و حد و مرزشون به صورت کامل مشخص نیست .
ممنون می شم اگه کمکم کنید .

من کاری با امکاناتی که در چنین نرم افزارهایی نوشته می شود ندارم، ولی خود موضوع خیلی ساده است. :متفکر: بخش انبار محصولات موجود در داخل انبار را لیست می کند (تعداد، نوع، بارکد و ...). قسمت فروش هم با اطلاعاتی که از انبار بدست می آورد (مثلا بارکد و تعداد)، وضعیت یک کالا را برای فروش بررسی می کند (اطلاعات کلی کالا + قیمت + موجودی). قسمت حسابداری هم باید میزان فروش و سود و زیان و ... و ... و ... را بررسی کند. پس میبینیم که این 3 تا سیستم نیاز به اطلاعات یکدیگر دارند.

musiox
پنج شنبه 24 تیر 1389, 12:59 عصر
ممنون ,
من زیاد با کار سیستم حسابداری یا انبارداری کاری ندارم , می خوام بدونم چه اطلاعاتی بین این سیستم ها با سیستم فروش وجود داره . ( Context Diagram )
سیستم فروش اطلاعات کالا رو از انبار می گیره .
سیستم فروش درخواست خروج کالا رو به سیستم انبار می ده .
سیستم فروش فاکتور فروش رو به سیستم حسابداری میده .( ؟! )
...
جایگاه اطلاعات مشتری کجاست ؟! به خاطر اینکه توی سیستم حسابداری باید حساب مشتری مشخص بشه.

stabesh
دوشنبه 04 بهمن 1389, 13:52 عصر
با سلام
من يك برنامه انبارداري مي خوام بنويسم توي اين برنامه فيلد موجودي وجود نداره من از روي تفاضل خريد و فروش اين كار ميكنم مشكلم اينجاست كه خريد خودش داخلي و خارجي تقسيم ميشه و جداولش با هم فرق داره براي بدست آوردن موجودي مجبورم روي دو تا جدول خريد داخلي و واردات دوتا query بزنم اونوقت اون دوتا رو union كنم اون وقت جواب ميده ولي به نظرم مناسب نيست راه ديگه اي وجود نداره
متشكرم
اينم نمودار كلي برنامم
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=65458&d=1295867683

mehdi_link
پنج شنبه 07 بهمن 1389, 08:11 صبح
شما می تونید برای خريد داخلي و خارجي یک جدول درست کرده و یک فیلد فلاگ برای تعیین خرید داخلی ویا خرید خارجی تعیین کنید آن وقت می تونید یک کوئری با شرط IF برای آن فلاگ بنویسید:لبخند:.(اگه درست متوجه شده باشم)

stabesh
جمعه 08 بهمن 1389, 10:16 صبح
با سلام
ممنون جواب دادید مشکل اینجاست که پروسه خرید از خارج خیلی بیشتره برای همین نمیتونم هر دو رو در یک جدول بذارم
متشکرم