View Full Version : سوال: دستکاری
aminvb
جمعه 25 تیر 1389, 11:39 صبح
سلام
سوال واسه من هست
هر چی هم توو گوگل سرچ میکنم مطلبه به درد به خوری پیدا نمی کنم
اگه ممکنه دوستان راهنمایی کنند
می خواستم بدونم این بازی هایی که تو بازار میاد با منو فارسی و بسیاری از تغییرات دیگه داخله فارسی چه جوری انجام میشه آیا نرم افزار خاصی در این زمینه هست ؟
مثلا بازی فوتبال پلی استیشن وان و یا کامپیوتر تبلیغات کنار زمین رو هم به نام شرکت خودشون در آوردن
خواهشمندم اگه کسی میتونه کمکم کنه خیلی دنبال این کار هستم اما هیچ نتیجه ای نگرفتم
کسی هم نبوده کمک کنه
پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون
khorzu
جمعه 25 تیر 1389, 14:07 عصر
اسم بازی رو + mod tools گوگل کنید.
sia abedi
جمعه 25 تیر 1389, 15:14 عصر
دوست عزیز برای این کار ها نرم افزار ثابتی وجود نداره برای هر بازی یک ادیتور وجود داره باید اون ادیتور را گیر بیارید برای بعضی از بازی ها این ادیتور ها گیر میاد(حالا به دلایلی خاص مثل سیاست های شرکت سازنده و ...)برای بعضی ها گیر نمیاد . برای کنسول ها هم که دوباره اصول و ادیتور های خودش را داره مثلا من یک مدت جنرال را هک میکردم و دستکاریش میکردم .(البته در سطح کم) یا pes را هک میکردم یا جی تی ای را
شما اسم بازیی که میخوای هک کنی را بگو تا اگر میشه راهنماییت کنیم و سایتی مرجعی چیزی بهت معرفی کنیم
aminvb
جمعه 25 تیر 1389, 18:02 عصر
آخ حاجی قربونه دهنت بشم
من دنباله هک بازی ساکر 2010 کامپیوتر هستم
و هک بازی فوتبال Wining eleven پلی استیشن 1
و هک بازی WarceraftIII بد جوری دنبالشم
آقا خیلی حال دادی
منتظر جوابت هستم دستت درد نکه:قلب:
sia abedi
جمعه 25 تیر 1389, 19:22 عصر
آخ حاجی قربونه دهنت بشم
من دنباله هک بازی ساکر 2010 کامپیوتر هستم
و هک بازی فوتبال Wining eleven پلی استیشن 1
و هک بازی WarceraftIII بد جوری دنبالشم
آقا خیلی حال دادی
منتظر جوابت هستم دستت درد نکه:قلب:
دوست عزیز من مطءسفانه خیلی وقته این کار را کنار گذاشتم یعنی من اون موقع که ساکر ۶ و۵ رو کار بود این کار را میکردم . و مطءسفانه هم اون نحوه ی ادیت کردن یادم رفته و هم از ساکر ۶ به بعد یعنی دقیقا اون موقع که من این کار را کنار گذاشتم ساختار بازی عوض شد البته کامل نه ولی تقریبا ۳۰٪ عوض شد . ولی من یک سایت برای این کار دارم که اون موقع هم توی اون فعالیت میکردم.فکر کنم کارتون را راه بندازه یک سایت خارجی هم هست که برای ادیت چند تا بازی به خصوص فیفا و ساکر خوبه آموزش هاش هم بیشتر تصویری هست(البته قبلا این شکلی بود احتمالا هنوز هم اینطوری هست) برای همین اگر با انگلیسی یک مقداری مشکل دارین مشکلی نداره. اگر ای دی اس ال دارید و به اینکار علاقه دارید راحتید وگرنه با دایل آپ خیلی سخته من قبلا دایل آپ داشتم خیلی برام سخت بود .
من پلی استیشن اصلا کار نکردم ولی اگر سرچ کنی شاید گیر بیاری ولی شایدم گیر نیاری چون این کنسول خییییللللیییی قدیمیه ولی برای ایکس باکس و پلی ۲ توی همین سایت ها فکر کنم آموزش و اینجور چیز ها باشه
این سایت انگلیسیه:
http://www.gamingaccess.com/index.php
این سایت فارسی که میگم ایران هرچی سر هک بازی ساکر داره از اعضای فعال این سایت هست این سایت حدود یکی دو سال پیش گسترش پیدا کرد و شد شرکتی به اسم وینسار که الان هم فیفا هم ساکر و هم جی تی ای هک میکنه و میفروشه
www.persianpes.com/ (http://barnamenevis.org/forum/www.persianpes.com/)
این دو تا سایت بهترین مرجع های ساکر هست البته بازم هست که با استفاده از این دو تا سایت میتونی آدرس بقیه را پیدا کنی
الانم نگاه کردم دیدم که از نظر آموزش سایت پرشین پی ای اس خیییییللللییی کامل شده (البته منظورم نسبت به قبل هست).این سایت همون موقع ها که من تو کار هک ساکر بودم به دلیل دزدی های شرکت های عرضه ی بازی بسته شد(که این مسءله باعث شده بود کار برای ما خیلی سخت بشه چون ما هیچ منبعی نداشتیم به غیر از گیمینگ اکسز)بعد تبدیل به یک شرکت شد که سیاست های جدیدی از سر گرفت که از جمله ی اون این بود که دیگه صورت ها استادیوم ها و ... را برای دانلود همه کس نمیگذارند تا دیگه مسءله دزدی پیش نیاد و فقط آموزش و برنامه در اختیار همه قرار میدن البته اگر واقعا استعداد داشته باشید میتونید به این شرکت بپوندید در نمایشگاه رسانه های دیجیتال دو سال پیش که یک غرفه برای معرفی و جذب علاقه مندان زده بودند
من اصلا توی وار کرافت اصلا زمینه ای ندارم ولی فکر کنم سرچ کنید میتونید پیدا کنید البته منظورم سایت خارجیه فکر نکنم سایت ادیت برای این بازی در ایران وجود داشت باشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.