ورود

View Full Version : درباره Microsoft Enterprise Library 5.0

m.hamidreza
جمعه 25 تیر 1389, 15:28 عصر
سلام
همونطور که میدونید Microsoft Enterprise Library 5.0 – April 2010 (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ff632023.aspx) از جمله کتابخانه های آماده ای هست که برای کار با NET. میتونه مورد استفاده قرار بگیره.
از بین دوستان، افرادی که با نسخه قبلی کار کردن این نسخه رو چطور ارزیابی میکنید؟
کلا در بین شرکت های نرم افزاری که در سطح پروژه های متوسط به بالا فعالیت میکنن استقبالی از این نوع کتابخانه ها میشه؟
تا جایی که من دیدم مدیران تیم توسعه و پیاده سازی بیشتر معتقد به نوشتن از ابتدا با توجه به توانایی ها و شرایط کار خودشون هستن و زیاد اعتقادی به این کتابخانه ها ندارن!
دوستان نظرات یا تجربیاتی اگه دارن بگن تا ببینیم جایگاه این سبک کتابخانه ها در ایران کجاست.
ممنون.

mehdi.mousavi
شنبه 26 تیر 1389, 16:59 عصر
سلام همونطور که میدونید Microsoft Enterprise Library 5.0 – April 2010 (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ff632023.aspx) از جمله کتابخانه های آماده ای هست که برای کار با NET. میتونه مورد استفاده قرار بگیره. از بین دوستان، افرادی که با نسخه قبلی کار کردن این نسخه رو چطور ارزیابی میکنید؟ کلا در بین شرکت های نرم افزاری که در سطح پروژه های متوسط به بالا فعالیت میکنن استقبالی از این نوع کتابخانه ها میشه؟ تا جایی که من دیدم مدیران تیم توسعه و پیاده سازی بیشتر معتقد به نوشتن از ابتدا با توجه به توانایی ها و شرایط کار خودشون هستن و زیاد اعتقادی به این کتابخانه ها ندارن! دوستان نظرات یا تجربیاتی اگه دارن بگن تا ببینیم جایگاه این سبک کتابخانه ها در ایران کجاست. ممنون.

سلام.
من هنوز از این نسخه استفاده نکردم، اما سالهاست که اکثر کارهایی که انجام میدم، روی این Platform سواره و Application Block های متفاوتش بسیار کارم رو در زمینه های گوناگون راحت کرده. حتی در برخی از بخشها اونو Extend کردم و دارم ازش استفاده میکنم... (در حال حاضر من از نسخه 4.1 اش دارم استفاده میکنم). دقیقا چه چیزی مد نظرتون هستش؟

موفق باشید.

ricky22
شنبه 26 تیر 1389, 17:47 عصر
به نظرم از اول نوشتن خیلی هزینه داره
دیدم که بیشتر ترجیح میدن Customize کنن ابزار های موجود را

m.hamidreza
شنبه 26 تیر 1389, 23:22 عصر
ممنون.

دقیقا چه چیزی مد نظرتون هستش؟

من بیشتر دنبال دلایلی هستم که چرا ازش استفاده نمیشه. کلا نگاه جدی ای بهش نمیشه.
حتی الگوبرداری هم ازش نمیشه. همه میگن آره دیدمش اتفاقا چیز خوبی بود ولی استفاده نکردم...
من گفتم ببینم شاید دلایل فنی ای داره که اینجوری بهش نگاه میشه. ذاتا موجود دوست داشتنی ای هست ولی در عمل تعداد افرادی که ازش استفاده میکنن خیلی کمه. واقعا دلیل خاصی نداره؟
شاید مثلا ازش میترسن! یا فکر میکنن بار علمی تیم توسعه کمتر از این کتابخانه هست یا مدیران میترسن برنامه نویس ها راجع به بعضی کلاس ها یا کلا معماری اون ازشون سوال داشته باشن و نتونن جواب بدن. نمیدونم... شاید فکر میکنن بچه بازیه! :لبخندساده: یا فکر میکنن اگه ازش استفاده کنیم خوب زمان پروژه کمتر میشه کم حقوق میگیریم!

ricky22
شنبه 26 تیر 1389, 23:29 عصر
یکی از دلایلشم اینه که شناخت روش کم هست

East.Tiva
یک شنبه 27 تیر 1389, 18:11 عصر
ببخشید ولی من اصلا نمی دونم چی هست این مجموعه ؟ میشه یک توضیحی بدید ؟

Afshin160
یک شنبه 27 تیر 1389, 18:38 عصر
سلام ..
راستش من هم مثل اين دوستمون تازه همين الان براي اولين بار باهاش آشنا شدم . جالبه .. ميشه توضيحي بيشتر پيرامون اون بديد .
متشكرم .