ورود

View Full Version : آیا در ایران برنامه نویسی حرفه ای درآمد زا است؟

web4web
جمعه 25 تیر 1389, 17:13 عصر
با سلام.
امروز داشتم فکر میکردم گفتم این همه جوان علاقمند به برنامه نویسی با همه مشکلاتی که براشون پیش میآید وقتی به سطح حرفه ای می رسند درآمد خوبی نصیبشون میشه ؟ در همین انجمن کاربرای حرفه ای چیکار می کنند و آیا نیاز مادی احساس می کنند؟ و الان مشغول کار حرفه ای هستند؟

نظر شما چیست؟

eshpilen
جمعه 25 تیر 1389, 17:44 عصر
منکه بارها گفتم و بازم میگم.
هر شغلی مزایا و معایب خودش رو داره. و یک ظرفیت طبیعی از نظر تعداد متخصصان مورد نیاز.
و بنظر من برای پول درآوردن، تخصص ها و کارهای متعدد مناسبتری بجای برنامه نویسی هست.
اگر آدم هدف اولش پوله میتونه بره دنبال کار و یا تخصصی که ریسک کمتری داره و راحتتر و سریعتر به نتیجه میرسه.
اما اگر برنامه نویسی و کامپیوتر رو مثل من بخاطر خودش دوست دارید و میخواید لذتش رو ببرید و از مزایای دیگرش هم بهره مند بشید، خب دیگه نمیتونید انتظار داشته باشید در همه چیز دیگر هم مطابق خواست شما کامل و کافی باشه. هم خدا و هم خرما که نمیشه! و اغلب نمیشه همه چیز رو با هم داشت.
مثلا نرم افزارهای آزاد برای علم و لذت بردن و همکاری و خیلی مسائل دیگه و حتی فرصتهای برابر داشتن افراد و شرکتهای کوچکتر و مستقل، درمقابل غولهای با سابقه در این زمینه، خیلی مفید هستن، اما در عین حال خیلی فرصتهای شغلی و درآمدهای هنگفت برنامه نویسی در نرم افزار آزاد وجود ندارن یا مورد تهدید و تضعیف قرار میگیرن. دیگه هرکس نمیتونه با نوشتن یک نرم افزار و صرف تکثیر و فروشش به تعداد نامحدود، پولهای هنگفت مستمر دربیاره.
من خودم عاشق نرم افزار آزاد هستم. ازش یاد میگیرم، استفاده میکنم، سیراب میشم، از آزادی و و اختیاراتش احساس آزادی و داشتن فرصت برابر میکنم.

web4web
جمعه 25 تیر 1389, 18:22 عصر
منکه بارها گفتم و بازم میگم.
و بنظر من برای پول درآوردن، تخصص ها و کارهای متعدد مناسبتری بجای برنامه نویسی هست.
اگر آدم هدف اولش پوله میتونه بره دنبال کار و یا تخصصی که ریسک کمتری داره و راحتتر و سریعتر به نتیجه میرسه.
.

منظورتون از کار تخصصی و کارهای متعدد مناسب تر چیه؟ میشه مثال بزنید؟

h.alizadeh
جمعه 25 تیر 1389, 20:32 عصر
به نظرمن هم آره هم نه.
باید مخ پول در اوردن رو هم بلد باشه طرف و خوب فرصت طلب هم باشه.

eshpilen
شنبه 26 تیر 1389, 08:31 صبح
منظورتون از کار تخصصی و کارهای متعدد مناسب تر چیه؟ میشه مثال بزنید؟ در ضمن برنامه نویسی هم یک شغل تخصصی محسوب میشه ! اینطور نیست؟
از تخصص های دیگه میشه مثلا به دندان پزشکی اشاره کرد (حالا اینایی که میگن دندانساز تجربی دیگه نمیدونم چطوره).
یکسری کارها هم که دیگه اصلا به تحصیلات دانشگاهی نیاز ندارن.
حتی راننده تاکسی هم میتونه شغل خوبی محسوب بشه!!
خلاصه اینهمه کار هست که مردم دارن میکنن و خوب هم پول درمیارن.
طرف میبینی یه ذره سواد و شعور نداره ولی کلی پیشرفت مادی میکنه. خب از کجا میاره؟
بعضی رشته های فنی که توی فنی حرفه ای هم آموزش میدن فکر میکنم خوب باشه.
مثلا تراشکاری. من خودم یه قطعه اتومبیل بردم تراشکاری دیدم کارش با اینکه چندان سخت نیست ولی پول خوبی درمیاد ازش.
آدم فکر کنه و حضور ذهن باشه یخورده هم دور و برش رو نگاه کنه و از مردم تحقیق کنه بنظرم خیلی موارد دیگه رو متوجه بشه.

بعد منظورتون از اینکه برنامه نویسی یک شغل تخصصی محسوب میشه چیه؟ مگه من گفتم تخصص نیست یا نمیتونه شغل باشه؟

web4web
شنبه 26 تیر 1389, 18:53 عصر
بالاخره باید نیمه پر لیوان رو هم دید .درسته که بعضی افراد به اون چیزی که در فکرشون بود نرسیدند ولی برنامه نویسی هم تخصص بدی نیست همین دستگاه های عابر بانک و کارتخوان و ... و پرتال های گوناگون ....

beh1919
شنبه 26 تیر 1389, 20:02 عصر
به نظر من هر کاری را تا آخرش بری جواب میده

Danial_abdi
یک شنبه 27 تیر 1389, 16:17 عصر
به نظر من برنامه نویسی یکی از پویا ترین کارهای دنیاست. باید هر روز جدیدترین روشهای برنامه نویسی و معماریهای گوناگون را یاد بگیری (اگر بخواهی واقعا برنامه نویس باشی). من خودم فقط و فقط با جاوا کار میکنم (دشمن قسم خورده مایکرو سافت هستم). توی ایران برنامه نویسی با سی شارپ و دات نت معنی میشود و جاوا هنوز خیلی فراگیر نشده ، حتی من چند نفر به اصطلاح برنامه نویس را دیدم که نمیدانستند جاوا و جاوا اسکریپت یه کوچولو :گیج: با هم فرق دارند.

SAASTN
یک شنبه 27 تیر 1389, 22:36 عصر
آیا در ایران برنامه نویسی حرفه ای درآمد زا است؟
تعریفتون از حرفه ای چیه؟ درآمدزا چطور؟
به نظر من هر کسی که که یه "حرفه" ای رو بصورت اصولی یاد بگیره حتما از لحاظ مادی تامین میشه، حالا تو بعضی از زمینه ها راحتتر تو بعضی سخت تر، توی بعضی درامد در حد زندگی راحت تو بعضی در حد زندگی خیلی خیلی راحت.
شما با چه شغلی مقایسه می کنید؟ مدیریت عامل یه کار خونه تولیدی یا داشتن یه زیر پله تو علاء الدین یا ...
هونطوری که همه بارها گفتن برنامه نویسی برای کسایی که می تونن ازش لذت ببرن می تونه (توجه کنید که می تونه) شغل و منبع درامدیه خوبی هم باشه.