ورود

View Full Version : سوال: گزارش در WPF

مهدی فرزاد
جمعه 25 تیر 1389, 21:51 عصر
سلام
می خواستم بدونم ابزار ساخت گزارش در WPF چیه و چطوری میشه از اونها استفاده کرد
اگه مثالی هست راهنمایی کنید
من میخوام اطلاعات درون یک دیتا گرید رو به همراه توضیحاتی در سربرگ چاپ کنم
درضمن من برای برقراری ارتباط با بانک اطلاعاتی از LNQ to SQL استفاده کردم و هیچ دیتا ستی هم ندارم.با تشکر

ricky22
جمعه 25 تیر 1389, 22:09 عصر
سلام
http://wpfreports.codeplex.com/

مهدی فرزاد
شنبه 26 تیر 1389, 00:32 صبح
این مثال ها خوب بودن ولی اینجوری که به نظر میرسید من باید برای هر گزارشم یک فایل XAML درست کنم که فرمت گزراشم رو مشخص کنه و بعد باید DataTabel بسازم و. . .
این یکم پیچیده و سخته ( البته برای من) و درضمن اگه بگید چطوری میتونم اطلاعات توی دیتا گرید رو به dataTabel تبدیل کنم ممنون میشم

Amir Oveisi
شنبه 26 تیر 1389, 12:48 عصر
از CrystalReport می تونین استفاده کنین. تفاوت خاصی با win App نداره اگر از linq 2 sql استفاده می کنید.

مهدی فرزاد
شنبه 26 تیر 1389, 15:09 عصر
سلام
من مشکلم با مثالهای که ricky22 حل شد
توی اون مثالها نمونه ای بود به نام DynamicReport که مخصوص گزارشاتی بود که تعداد ستون ها و نوع گزارش مشخص نیست
با کمی بررسی فایل Xaml اون تونستم بفهمم روش صفحه بندی و درج اطلاعات اون چیه و حالا با کمی تغییر اونو به گزارشی تبدیل کردم که برای همه گزارشات مورد نیازم جواب میده
فقط یه مشکل کوچیک دارم من چندتا پرینتر تحت شبکه دارم که با یکی از اونها خطا میده و نمیدونم چرا اما برای بقیه جواب میده
خروجی شکیل و خوبی هم داره

هنوز کریستال ریپورت رو امتحان نکردم ولی حتما این رو هم تست میکنم
مرسی

Amir Oveisi
شنبه 26 تیر 1389, 15:34 عصر
خطایی رو که میده اینجا قرار بدید تا بررسی کنیم.

موفق باشید

aghayex
شنبه 26 تیر 1389, 20:27 عصر
شما می تونید از stimul report for wpf استفاده کنید که یه برنامه جدا هست و ظاهر زیبایی داره .

مهدی فرزاد
یک شنبه 27 تیر 1389, 10:59 صبح
شما می تونید از stimul report for wpf استفاده کنید که یه برنامه جدا هست و ظاهر زیبایی داره .

میشه بگید از کجا میتونم بگیرم؟

aghayex
یک شنبه 27 تیر 1389, 14:51 عصر
trial اونو می تونید تو سایتش بگیرید اما برنامه اصلیشو اه تو بازار بگردید پیدا می کنید در ضمن تو تالار ابزار های گزارش سازی در این مورد یه تاپیک هست شاید لینک دانلود هم داشته باشه

مهدی فرزاد
یک شنبه 03 مرداد 1389, 09:20 صبح
خطایی رو که میده اینجا قرار بدید تا بررسی کنیم.

هر كاري ميكنم نمي تونم از كامپيوتر عكس خطا رو به سايت منتقل كنم مجبورم بنويسم كه چه خطايي ميده
PrintQueueException was unhandled by user code
PrintTicket provider failed to retrieve PrintCapabilities. Win32 error: -2147418113

رضا عربلو
یک شنبه 03 مرداد 1389, 10:23 صبح
PrintTicket provider failed to retrieve PrintCapabilities (http://petterisbetter.com/michael/index.php/2008/09/29/printticket-provider-failed-to-retrieve-)