ورود

View Full Version : مشكل در متد Refresh

SilverLearn
شنبه 26 تیر 1389, 14:30 عصر
با سلام خدمت دوستان من در حال ساخت برنامه اي هستم كه از بانك اطلاعاتي اكسس استفاده كردم و از كنترل adoحالا يك عمليات جستجو در اين برنامه گذاشتم كه همش از متد رفرش خطا مي گيره اين هم اولين بار نيست كه گرفتار اين مشكل شدم ولي در چند برنامه كه از همين روش استفاده كردم ارور نمي ده حالا به نظر شما من چيكار مي تونم بكنمآيا به نظر شما :ورژن ويژوال بيسيك مي تونه باعث همچين مشكلي بشه يا نه ؟يا اصلا مشكل چيز ديگه اي هست ؟اينم الگوريتم سرچ :If Text1.Text "" ThenAdodc1.RecordSource = "Select *from baskol where bname='" & Text1.Text & "'"Adodc1.RefreshText1.Text = ""Exit SubEnd If

محسن شامحمدی
شنبه 26 تیر 1389, 19:25 عصر
دوست عزیز
مشکلتون تو دستور sql ای که گذاشتید هستش.
شما در قسمت Select *from ستاره و from را به هم چسبانده اید که این باعث خطا می شود.
لطفا در نوشتن دستورات sql خیلی دقت کنید چون ide وی بی 6 نمی تونه دستورات sql رو اشکال یابی کنه

SilverLearn
یک شنبه 27 تیر 1389, 15:57 عصر
با سلام خدمت شما
عزيز من موضوعي كه مطرح كردي اصلا ربطي به مسئله من نداشت چون توي سايت اين دو به هم چسبيده هستند با اين حال من فكر نكنم مشكلي داشته باشه كه اين دو به هم چسبيده باشن
بازم ممنون
اگه كس ديگه اي مي دونه مشكل من چيه خواهش مي كنم كمك كنه

SilverLearn
شنبه 02 مرداد 1389, 00:11 صبح
سلام بابا يعني كسي نيست جواب ما رو بده خوب من الان هر برنامه اي مي نويسم از اين متد اشكال ميگيره اعصاب برام نذاشته لطفا يه كاري بكنيد..................

محسن شامحمدی
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 14:55 عصر
لطفا فقط قسمت دستور sql خودتون رو بذارید و این قدر هم بهم ریخته نذارید
حداقل تو تگ سورس یا تو تک php بذارید
شاید چیزی خونده بشه

HjSoft
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 08:16 صبح
دوستمون 09111111111 درست می گن . متد refresh کار خاصی انجام نمیده که باعث ارور بشه ، refresh رشته sql را اجرا میکند ، پس مشکل از sql شماست . در ضمن هیچ جا من ندیدم from به * چسبیده باشه . منظور از * اینه که تمام فیلد ها رو بیار ، from هم نشانه گر مکان بارگزاری هست ( جدول ) . احتمال 95% مشکل از رشته sql هست . لطفا داخل تگ code قرار بدید ، کدهاتونو تا بشه خوند . لطفا ERROR را هم قرار دهید .

mirhosseini
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 08:43 صبح
بنویس چه error ی میده !!!!!!!!!!؟