View Full Version : سوال: کمک در ارتباط با محیط IDE برای Drag And Drop کامپوننت ها
benyamin_pc
شنبه 26 تیر 1389, 15:43 عصر
در بین IDE های j2me مثل jbuilder و eclipse و polish کدوم خاصیت ساخت screen به شکل drag & drop دارن؟مثل c#
netbeans زیاد انعطاف لازم را نداره و فقط چیزهای خیلی محدودی را به شکل بسیار محدود میشه کشید رو صفحه انداخت و باید مثل html برای هرچیزی کد نوشت مثلا نمیشه یه دکمه با اندازه دلخواه به راحتی کشید و انداخت هر جای صفحه که بخواهیم اگه میشه دوستانی که IDE های دیگر را دیدند راهنمایی کنند
codelover
شنبه 26 تیر 1389, 17:44 عصر
در بین IDE های j2me مثل jbuilder و eclipse و polish کدوم خاصیت ساخت screen به شکل drag & drop دارن؟مثل C#
netbeans زیاد انعطاف لازم را نداره و فقط چیزهای خیلی محدودی را به شکل بسیار محدود میشه کشید رو صفحه انداخت و باید مثل html برای هرچیزی کد نوشت مثلا نمیشه یه دکمه با اندازه دلخواه به راحتی کشید و انداخت هر جای صفحه که بخواهیم اگه میشه دوستانی که IDE های دیگر را دیدند راهنمایی کنند
دوست عزیز netbeans یکی از بهترین هاست
ولی در کل هیچ کدوم مثل C# نیست چون گوشی مثل pc نیست:لبخند:
اگه از اون کنترل های گرافیکی برای برنامت میخواهی باید خودت درست کنی چون حتما تا حالا فهمیدی که خود j2me دکمه نداره
benyamin_pc
شنبه 26 تیر 1389, 18:55 عصر
میدونم باید خودم درست کنم اما تو C# هم میشه خودم درست کنم اما ide طوری طراحی شده که کد مربوطشو خودش ایجاد می کنه
jbuilder , eclipse , polish دانلود نکردم و نمیدونم چجوری هست اگه شما باهاشون کار کردین نسبت به netbeans چطورین؟مخصوصا jbuilder,eclipse
codelover
شنبه 26 تیر 1389, 20:58 عصر
میدونم باید خودم درست کنم اما تو C# هم میشه خودم درست کنم اما ide طوری طراحی شده که کد مربوطشو خودش ایجاد می کنه
jbuilder , eclipse , polish دانلود نکردم و نمیدونم چجوری هست اگه شما باهاشون کار کردین نسبت به netbeans چطورین؟مخصوصا jbuilder,eclipse
IDE ها اونقدر که شما فکر می کنید با هم فرق ندارن
polish هم IDE نیست میشه گفت یه سری کتابخونه گرافیکیه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.