View Full Version : انتي ويروس
12345tina
شنبه 26 تیر 1389, 16:19 عصر
سلام من انتي ويروس كاسپركي رو يك ماه نصب كردم اما اپديتش غير فعال بايد چه كنم؟؟؟؟
يك پوشه دارم داخلش هم چيزي نيست ولي هر چي مي خوام پاك كنم خطا ميده؟
سيستمم ويروسيه؟؟
واسه اپديت كاسپر چه كنم؟از تو اينترنت بايد دانلود كنم؟؟
چه جوري و بايد كجا بريزم؟؟؟؟
12345tina
شنبه 26 تیر 1389, 16:21 عصر
ميشه سرعتر راهنمايي كنيد در رابطه با انتي ويروس؟؟
ایمان اختیاری
یک شنبه 27 تیر 1389, 15:06 عصر
شما احتمالا به صورت trial نصب کردی که اجازه می ده یک ماه ازش بدون پرداخت هزینه استفاده کنی .. بعد از یک ماه برنامه اجازه ی آپیدت نمی ده و یک سری از فعالیتهاش هم متوقف می شه ..
می توی دو تا کار بکنی .. یک کرکش کنی
یا لایسنسش رو بخری ..
وقتی که دوباره فعال شد می تونی آپدیتش کنی ..
اون فولدر هم ممکنه دو تا دلیل داشته باشه .. یا ویروسی یا برنامه ای از اونجا اجرا شده و هنوز توی حافظه اس و نمی شه تا وقتی که برنامه بسته شده کاریش کنی
یا کاسپر از اونجا ویروسی پیدا کرده و تا وقتی که پاکش نکنه نمی ذاره فولدرش رو پاک کنی ..
موفق باشی
Netsky
یک شنبه 27 تیر 1389, 15:46 عصر
سلام .
بنده هم با صبحت های جناب اختیاری موافقم .
احتمالا مدت زمان محدودی ( معمولا 30 روز ) که میتونستید از آنتی ویروستون استفاده کنید تموم شده و دیگه اجازه آپدیت بهتون داده نمیشه . دو تا راه حل رو که جناب اختیاری گفتن . راه دیگش استفاده از NOD 32 هست که واقعا آپدیت کردنش کار بسیار آسون و لذت بخشیه . میتونید فایل های آپدیت رو از سایت های دانلود نرم افزار بگیرید و به صورت آفلاین آنتی ویروستون رو آپدیت کنید . ضمنا فایل های آپدیتش هم کم حجم هستن ( حدود 30 الی 40 مگ ) .
در مورد پاک کردن فولدر هم جناب اختیاری مطالبی رو گفتن که احتمالش هست . البته میتونید با استفاده از برنامه هایی مثل Unlocker هم یه تست بکنید .
موفق باشید ...........
حسین فلاحی
یک شنبه 27 تیر 1389, 16:09 عصر
یک trial reseter کافیه براش. تا یک ماه دیگه دوباره فعالش می کنه... من خودم همین کار رو می کنم. لایسنس هم بعد از چند وقت شناخته می شه و خوب نیست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.