PDA

View Full Version : مشکل با فاکسپرو تحت داس

mikhak
جمعه 03 تیر 1384, 13:44 عصر
سلام
من یه فایل dbf دارم و میخوام ازش پرینت بگیرم ولی کسی که این فایل رو به من داده نمیدونه که فاکسپرو ایران سیستم هست یا یه چیز دیگه؟؟؟
منم هر چه قدر این فایل رو با کدپیج های این سایت امتحان میکنم درست جواب نمیده اررور میده
فایل رو میزارم تا استادان محترم لطف کنن یه نگا بهش بندازن
ممنون از راهنماییهای قبلی
----------------------
سینا

aslan_ir
جمعه 03 تیر 1384, 19:17 عصر
سلام
دوست عزیز
تا اونجایی که میدونم این فایلها مربوط به تامین اجتماعی میباشد ( فرمت ارایه شده توسط بیمه به شرکتها جهت ارایه لیست بیمه آنها .....)

با VEGAF.COM میتونی فارسی ببینی

javad_hosseiny
شنبه 04 تیر 1384, 08:15 صبح
فارسی ساز ایران سیستم است و با فارسی ساز چاپگر آن مجموعه (که معمولا اکثر برنامه ها دارند) (حتی همان برنامه تامین اجتماعی ) بیشتر به نام های lqset.com و lqdr.com و یا laser.com و ... می باشد

اگر پیدا نکردی در سایت بگردی به احتمال زیاد پیدا می کنی (اگر موفق نشدی بگو تا برایت ایمیل بزنم

(برنامه vegaf.com یک برنامه فارسی ساز است که بصورت رزیدنت (مقیم در حافظه) عمل می کند (که خوب مقداری از حافظه را اشغال می کند)

شما می توانید از فایل های مربوط به فونت فقط استفاده کنید (که فقط یکبار فونت جدید (فارسی) را فعال می کنند و در حافظه مقیم نمی شوند) (که معمولا مشخصه ظاهری اشان بدین صورت است که دارای حجم کمتری نسبت به فایلهای مقیم در حافظه دارند (چیزی بین 5 تا 8 کیلوبایت)