ورود

View Full Version : نحوه طراحی گرافیک وب

didaaa
یک شنبه 27 تیر 1389, 07:59 صبح
دوستان سلام:
میخواستم بدونم این وب سایتها با چه برنامه هایی ظاهرشون طراحی شده؟ یعنی در واقع برنامه اختصاصی هستش؟ چون من تو ویژوال استودیو چیزی شبیح به این نمیتونم طراحی کنم! اگه میشه یه کم راهنمایی کنید واسه همچین ظاهری چه چیزایی باید یاد بگیرم.

Modifier
یک شنبه 27 تیر 1389, 08:31 صبح
دوستان سلام:
میخواستم بدونم این وب سایتها با چه برنامه هایی ظاهرشون طراحی شده؟ یعنی در واقع برنامه اختصاصی هستش؟ چون من تو ویژوال استودیو چیزی شبیح به این نمیتونم طراحی کنم! اگه میشه یه کم راهنمایی کنید واسه همچین ظاهری چه چیزایی باید یاد بگیرم.

سلام دوست من...

طراحي قالب سايت مثل اون چيزي كه شما قرار دارين با فتوشاپ امكان پذيره و Firewoke هم كمك زيادي ميكنه...

ويژوال استوديو يا نرم افزار هاي شبيه ابزارهايي رو فراهم ميكنه تا بتوني طرح گرافيكي كه بوجود آوردين رو در داخل يك webpage قرار بدين...با استفاده از Tag هاي مختلف...

ازاين حرفها كه بگذريم بهترين و راحترين راه براي طراحي يك قالب زيبا استفاده از قالب هاي آمادست...

وگرنه وقت زيادي ازتون ميگيره ... يا اينكه يك طراح استخدام كنين..

البته اگر يه مدت با توجه به آموزش هايي كه وجود داره كار كني كم كم دستت راه ميفته...

موفق باشيد.

يا علي.

didaaa
یک شنبه 27 تیر 1389, 08:36 صبح
دوست عزیز ممنون از راهنمایتون! میخواستم بدونم اگه بخوام بدونم چطور میشه این کارو کرد سایتی یا فیلمی و یا مطلبی برای راهنمایی چی پیشنهاد میکنید؟

Modifier
یک شنبه 27 تیر 1389, 08:45 صبح
دوست عزیز ممنون از راهنمایتون! میخواستم بدونم اگه بخوام بدونم چطور میشه این کارو کرد سایتی یا فیلمی و یا مطلبی برای راهنمایی چی پیشنهاد میکنید؟

براي كار گرافيكي ميتوني از مجموعه اي كه خيلي معروف شده به نام رازهاي فتوشاپ استفاده كني به فارسي هم ترجمه شده ...

ولي وقت گيرهاااااااااااا...

موفق باشيد.

يا علي.

blackcats
یک شنبه 27 تیر 1389, 11:13 صبح
من هر وقت پروژه وب سایتی بهم میخوره چون خودم سلیقه طراحی ندارم همیشه یک گرافیست برام صفحه اول رو طراحی میکنه و به من میده و اون هنر منه که بتونم اون عکس رو با سبک ترین و قشنگ ترین حالت توی وب پیاده سازی کنم.
اگرم میخوای پول ندی بهتره از template استفاده کنی که خیلی باب دل من نیست.

salehbagheri
یک شنبه 27 تیر 1389, 12:12 عصر
این تاپیک پیرامون همین موضوع فعالیت کرده ...

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=219343