ورود

View Full Version : سوال: محاسبه

hercool
یک شنبه 27 تیر 1389, 08:45 صبح
سلام خدمت دوستان
چند تا سوال متفاوت دارم
1 من میخوام بدونم فرمول های مخصوص در رابطه با فیزیک یا شیمی به صورت تابع یا کلاس وجود داره ؟
من می خوام شروع کنم یک پروژه رو ایجاد کنم با محور مباحث محاسبه گری با استفاده از فرمول های مهم و پیچیده می خوام بدونم به نظرتون با c++ می تونم این نرم افزار رو ایجاد کنم یا بهتره که به سمت ساختش با استفاده از c# برم کدوم بهتره ؟

محمد فدوی
شنبه 02 مرداد 1389, 14:49 عصر
سلام hercool جان!:چشمک:
در مورد سؤال اولت فکر نمی کنم کلاس استانداردی روی ویندوز برای این کار باشه و تا اونجایی که من می دونم فقط چند تا کلاس مخصوص کار های ریاضیاتی وجود داره که می تونی از سرآیند هاشون(فایل های header) استفاده کنی مثل math.h، ymath و...
در مورد سؤال دومت هم مسلماً برنامه نویسی دز محیط CLR و دات نت خیلی راحت تره. ولی سرعت، انعطاف پذیری و قدرت برنامه نویسی در mfc و همینطور win32 رو نمی شه فراموش کرد. درکل چون برنامه بیشتر با کار های محاسباتی سروکار داره من محیط مدیریت نشده(Native) رو بیشتر می پسندم.
امیدوارم موفق باسی:تشویق::تشویق::تشویق:

emadfa
شنبه 02 مرداد 1389, 19:17 عصر
من می خوام شروع کنم یک پروژه رو ایجاد کنم با محور مباحث محاسبه گری با استفاده از فرمول های مهم و پیچیده می خوام بدونم به نظرتون با C++‎‎ می تونم این نرم افزار رو ایجاد کنم یا بهتره که به سمت ساختش با استفاده از C#‎‎ برم کدوم بهتره ؟

اگر هدف شما تنها محاسبات است برنامه نویسی تابعی در زبانهایی مثل #F را توصیه می کنم اما اگر قصد تولید نرم افزار در سایر حیطه ها را دارید و قدرت و انعطاف پذیری اهمیت دارد طبیعتا ++C بهترین انتخاب است.

Salar Ashgi
شنبه 02 مرداد 1389, 20:40 عصر
دوست عزیز hercool (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=46942) ، در هیچ یک از زبانهای ++C و C#‎‎ کلاسهای آماده ای واسه اینکار وجود نداره ، خودتون باید

هر فرمول یا به عبارت بهتر هر مفهوم محاسباتی رو بشکل Class ایجاد کنید ./

همانطور که دوستان گفتن اگه خودتون نمیخواین پیاده سازیش کنین ، میتونین به سراغ زبانهایی که ذاتا

واسه اینکار ساخته شدن ، برید . / (مثل #F )

در ضمن یک توصیه اونم اینکه : در برنامه نویسی نباید آچار فرانسه وار رفتار کرد ، یعنی مثلا هربار یه برنامه

محاسباتی لازم شد بریم سراغ #F ، برنامه گرافیکی لازم شد بریم سراغ C#‎‎ ، اگه کار با Port و برای

Hardware و ... باشه بریم سراغ ++C و ... آدم بهتره یه زبون رو تا ته بره ، اون وقت میتونه بدون تغییر

زبان هر مفهومی رو تو زبونی که یاد گرفته ، پیاده سازی کنه !

موفق و پیروز باشید ./

hercool
یک شنبه 03 مرداد 1389, 14:28 عصر
ممنون از پاسخ دوستان
من یه توضیح در رابطه با نرم افزاری رو که می خوام درست کنم می دم تا بهتر بتونم از نظرات شما دوستان استفاده کنم
البته با حرف شما سالار جان موافقم که باید یک زبان رو تا ته بری
من می خوام نرم افزاری رو بنویسم که زمانی که به اون چند پارامتر رو میدم بتونه متغییر های رو که من می خوام رو محاسبه کنه
مثلا با دادن مکان و زمان سرعت و شتاب و الی اخر (بستگی به انتخاب گزینه های انتخابی داره )
این بخش بسیار مهم یهست
بخش دومش شبیه سازی رفتار محیطی بر جسم و ماکت هست که مثلا فشار یا حرارت بر ماکت و تغییرات محیطی مثل تونل باد
البته گفتم بخش اول برم مهمه
اونقدر نمی خوام برنامم گرافیکی باشه بیشتر محاسبه ای هست و می خوام سرعت بیشتری داشته باشه تا بتونه نرم افزار انتخاب رندومی و جستجو و قدرت تحلیلی داشته باشه
منتظر نظرات شما هستم
ممنون

مصطفی ساتکی
یک شنبه 03 مرداد 1389, 15:42 عصر
اگر اين دست كارها ميخاي انجام بدي به نظر من برو سراغ جاوا.كتابخانه هم در اين زمينه گير مياري

TeacherMath
دوشنبه 04 مرداد 1389, 00:27 صبح
به نظر من Mathlab همه این موضوعات رو شامل می شه.