ورود

View Full Version : دو خطای وحشتناک vbulletin برنامه نویس !

|Smyty|
یک شنبه 27 تیر 1389, 15:30 عصر
سلام !

حالا نمیدونم قبلا کسی متوجه این شده یا نه !

اما امروز در بخش برنامه نویسی بازی متوجه این خطای وحشتناک شدم! واقعا برای vbulletin متاسفم!

در بخش بازی در تاپیک "شما تا به حال با چه نرم افزاری بازی ساختید؟" ظاهرا شخصی با یوزر "HamzehAzad" یک نظر سنجی ایجاد کرده. در زمانی که من به گزینه 3dgame studio رای دادم، با رای دهندگان قبلی 6 نفر شدیم ولی vbulletin نوشت 5 نفر ( به عکس دقت کنید ) ( 2+2+1+1 = 6 )

خطای دوم که وحشتناک تره ! به گزینه اول 2 نفر رای دادند نوشته 40%
به گزینه دوم دو نفر رای دادند که نوشته 40%
به گزینه سوم 1 نفر رای داده که نوشته 20%
به گزینه چهارم 1 نفر رای داده که نوشته 20%
در مجموع، 6 نفر رای دادند که باید بشه 100%

اما اینها رو که جمع کنید برابر 120% هست !!!! :تشویق::بامزه:

در واقع برای اونهایی که دو رای دادند باید مینوشت 33 %
و برای یک رای ای ها باید می نوشت 16.5%
:قهقهه:
حالا دوستان نظرشون چیه ؟! :افسرده:
( عکس حجمش زیاده فشرده کردم./)

Nima_NF
یک شنبه 27 تیر 1389, 16:10 عصر
خوب خطای وحشتناکی رخ نداده! اشتباه از شما بوده، احتمالا متوجه نوع نظر سنجی نشدید.
این نظر سنجی از نوع نظر سنجی چندگانه هست، همان طور که می بینید checkbox هستند نه radiobox .

یعنی 5 کاربر جمعا 6 را دادند.
با توجه به اینکه 7 گزینه قابل انتخاب هست، 5 کاربر می توانستند جمعا 35 رای نیز بدهند.
یعنی هر گرینه می تواند 100% رای داشته باشد.

در نظر سنجی های چندگانه، هر گزینه می تواند تا 100% رای مجزا داشته باشد و این 100% برای کل مجموعه نیست، بلکه برای کل افراد نسبت به همان یک گزینه محاسبه می شود.

مثال دیگر، قرار هست مردم تهران از میان 100 نماینده، تنها به دو نفر رای دهند.(هر فرد 2 انتخاب دارد) اگر همه مردم از میان 100 نماینده به دو نفر X و Y رای دهند، هر دو نماینده 100% رای می آورند. چون اینجا هدف انتخاب یک مورد نبود، بلکه هدف، انتخاب دو نفر که محبوب تر هستند می باشد، و همه مردم به هر دو رای داده اند.

|Smyty|
یک شنبه 27 تیر 1389, 19:28 عصر
اولیه رو متوجه شدم بعد از اینکه پست دادم !

دومیه هم جالب بود !

یکی زحمت حذف این تاپیک رو بکشه ... lol

pardis11
شنبه 02 مرداد 1389, 23:17 عصر
جالب بود . همیشه یه نفر با داد بیداد میاد بعد ضایه میشه (شوخی دوست عزیز)