ورود

View Full Version : جستجوی تصویر جدید گوگل اعصاب من رو که بهم ریخته، شما رو چطور؟!

LORD AELX
یک شنبه 27 تیر 1389, 18:52 عصر
واقعا باید اعتراف کنم هنگام جستجو با سیستم جدیدی که گوگل برای Image Search راه انداخته، سر درد گرفتم... :اشتباه: Thumbnail های یزرگ تر، ذره بین، سایز های مختلف، لود شدن تمام صفحات با هم و عدم نمایش اکثر تصاویر (احتمالا به دلیل سرعت کم) و از همه بدتر نبود لینک یا کلیدی برای دیدن آن در حالت Classic از جمله مواردی بود که به شدت برای من مشکل ساز شد... :اشتباه: :اشتباه:

نظر شما چیه؟!

Netsky
یک شنبه 27 تیر 1389, 19:10 عصر
ولی واقعا با وجود این مشکلاتی که شما گفتید ، از قسمت جستجوی عکس Yahoo خیلی بهتر عمل میکنه .

Alireza_Salehi
یک شنبه 27 تیر 1389, 23:42 عصر
اینهایی که گفتین کجاست؟ چرا مال ما اینجوری نشده؟

LORD AELX
چهارشنبه 30 تیر 1389, 17:18 عصر
ولی واقعا با وجود این مشکلاتی که شما گفتید ، از قسمت جستجوی عکس Yahoo خیلی بهتر عمل میکنه .

در حالت کلی و فنی شاید ولی این ظاهر جدیدی که براش درست کردند خیلی مضحکه. اینو واقعا عرض می کنم. نباید تو به کار بردن این جور تکنولوژی ها به سرعت عمل کرد. بعضی وقت ها لازمه سیستم قبلی کارش رو ادامه بده. کاش حداقل یه لینک برای لود کردن حالت کلاسیک قرار داده میشد.

اینهایی که گفتین کجاست؟ چرا مال ما اینجوری نشده؟

شاید شما از IE استفاده می کنید!؟ روی این مرورگر غیر استاندارد، لود نمیشه. جوری تنظیم شده که روی IE بالا نیاد. :چشمک:

Salar Ashgi
چهارشنبه 30 تیر 1389, 18:31 عصر
شاید شما از IE استفاده می کنید!؟ روی این مرورگر غیر استاندارد، لود نمیشه. جوری تنظیم شده که روی IE بالا نیاد.

تو FireFox هم این مشکل است . ولی فک کنم افزونه هایی واسه فایرفاکس جهت حل این مشکل باشه .

syntiberium
پنج شنبه 31 تیر 1389, 16:25 عصر
ولی به نظر من که خیلی راحت تر شده . اینجوری اسکرول صفحه رو روی هر page که ببریم عکس های همون page نشون داده می شه و نیازی نیست که برای دیدن page بعدی روی آن کلیک کنیم .
اما برای شما هم که سرعتتان پایین است یک راه حل هست . باید بروید پایین صفحه و روی Switch to basic version کلیک کنید .

Alireza_Salehi
پنج شنبه 31 تیر 1389, 17:33 عصر
برداشته از bing کپی زده...

مال bing خیلی با کلاس تره..

silverfox
پنج شنبه 31 تیر 1389, 17:59 عصر
از نظر صفحات ایندکس شده خیلی گوگل قوی تر از بینگه ولی در بعضی موارد مثل همین مورد خیلی تابلو و بد کپی برداری می کنه!

LORD AELX
پنج شنبه 31 تیر 1389, 18:04 عصر
اما برای شما هم که سرعتتان پایین است یک راه حل هست . باید بروید پایین صفحه و روی Switch to basic version کلیک کنید .

به خدا سرعت من بالاست، ولی این یکم دیر تر از قبل لود میشه!!! ایییییی اون لینک رو چرا گذاشته اون پایین؟!!! :متعجب: من اصلا ندیدمش!!! :اشتباه:

hi.alir
پنج شنبه 31 تیر 1389, 18:44 عصر
اتفاقا من با این جدیده خیلی بیشتر حال میکنم.
قدیما واسه این قضیه Bing رو به گوگل ترجیح می دادم. البته هنوزم با Bing بیشتر حال می کنم :لبخند:

eshpilen
پنج شنبه 31 تیر 1389, 18:48 عصر
هان این چی بید مثلا؟ ابتکار بید؟ بنظر منکه چیز بیخودی بید. ها ها ها :عصبانی:
والا ما که دایالاپ داریم همون قبلی بهتر بود. تازه قبل از لود شدن تصاویر مشخصاتش مثل آدرس و سایز رو هم زیرش میشد راحت دید. الان خیلی کند شده و روی یه عکس که قبلیشهاش هنوز لود نشدن ماوس رو نگه داشتم هیچی نیامد که مشخصاتش رو ببینم.
من که سویچ کردیم به کلاسیکش.
البته اینترنت پرسرعت داشته باشی بنظرم فرم جدید بهتر باشه! اصلا ما سر پیازیم یا ته پیاز؟ یک عده کاربر مفت خور توی یه کشور درحال تحریم و ضد کشور اینا که کارشون نقض کپی رایت بید و از اینترنت عصر حجر استفاده کرده بید. ها ها ها :عصبانی:

حسین فلاحی
پنج شنبه 31 تیر 1389, 19:29 عصر
دوستان می شه بگین در مورد چی صحبت می کنین؟

منظورتون این صفحه هست دیگه؟:
http://www.google.com/imghp?hl=en&tab=wi

حتی زبان رو هم به انگلیسی تغییر دادم و با فایرفاکس بازکردم
باز هم تغییری نکرد و مثل قبله...

نکنه گوگل من تنها رو تحریم کرده؟

LORD AELX
پنج شنبه 31 تیر 1389, 20:47 عصر
دوستان می شه بگین در مورد چی صحبت می کنین؟

منظورتون این صفحه هست دیگه؟:
http://www.google.com/imghp?hl=en&tab=wi

حتی زبان رو هم به انگلیسی تغییر دادم و با فایرفاکس بازکردم
باز هم تغییری نکرد و مثل قبله...

نکنه گوگل من تنها رو تحریم کرده؟

من نمیدونم مشکل بعضی از دوستان چیه :متفکر:، ولی اگر تو همین صفحه یه چیزی سرچ کنید، قالب جدیدی که برای نمایش نتایج در نظر گرفته شده رو میبینید. البته این قابلیت نه تنها روی IE های قدیمی بلکه روی آخرین نسخه IE هم کار نمی کنه چون غیر استاندارده... از طرف دیگه اگر مرورگر تون خیلی قدیمی نباشه، نباید مشکلی پیش بیاد گرچه Firefox قدیمیش هم نباید مشکلی داشته باشه. دیگه نمیدونم!!! :لبخندساده:

hi.alir
پنج شنبه 31 تیر 1389, 21:42 عصر
من نمیدونم مشکل بعضی از دوستان چیه ، ولی اگر تو همین صفحه یه چیزی سرچ کنید، قالب جدیدی که برای نمایش نتایج در نظر گرفته شده رو میبینید. البته این قابلیت نه تنها روی IE های قدیمی بلکه روی آخرین نسخه IE هم کار نمی کنه چون غیر استاندارده... از طرف دیگه اگر مرورگر تون خیلی قدیمی نباشه، نباید مشکلی پیش بیاد گرچه Firefox قدیمیش هم نباید مشکلی داشته باشه. دیگه نمیدونم!!!
من رو IE تست کردم، اتفاقا به خوبی هم کار میکنه.

Saeed.Masoumi
جمعه 01 مرداد 1389, 10:16 صبح
یه چیز بگم شاید متوجه نشده باشین :لبخند:
یک خوبیش اینه که دیگه فیلی نیست :لبخند::لبخند::لبخند:

Saeed_m_Farid
جمعه 01 مرداد 1389, 17:19 عصر
یه چیز بگم شاید متوجه نشده باشین :لبخند:
یک خوبیش اینه که دیگه فیلی نیست :لبخند::لبخند::لبخند:
دیگه چی نیست؟ فیلی چیه؟

Netsky
جمعه 01 مرداد 1389, 21:53 عصر
شاید منظور سعید جون همون ف * ی @ ل # ت & ر خودمون باشه . :لبخند: ( نحوه پیچوندن کلمه رو حال کردید ؟ )

mohmadd
شنبه 02 مرداد 1389, 02:51 صبح
برای من که خیلی خوب بوده ؟؟؟
هر کی از بازیگرارو که سرچ میکنی تمام عکساشو میاره !!
ولی قبل اون عکس های خیلی بی ربطی داشت..
در ضمن برای من که اخرین نسخه firefox رو دارم خیلی خیلی سریع عکسارو لود میکنه (با این پینگ افتضاح ایران حدود نیم ثانیه )

makhdoosh
شنبه 02 مرداد 1389, 05:27 صبح
میشه بدونم پینگ خارجیا چقدره؟
راستی اونیم که میگفتید بعضی عکسا بخاطر احتمال سرعت باز نمیشه من فک میکنم اون عکسها فیلتر هستند. چون من وقتی با فیلتر شکن میام همون عکسها که باز نمیشدند باز میشن :لبخند:

mohmadd
شنبه 02 مرداد 1389, 18:14 عصر
البته با فیلتر شکن جاوا فعال نباشه همون مدل قبلی میاد (اخه تست کردم)
بالای 99 درصد مردم پینگشون زیر 100 هستش(اون ور اب)
حالا دوستم با گوگل پینگ گرفته بود 2-3 ms پینگش بود !!!

LORD AELX
شنبه 02 مرداد 1389, 18:36 عصر
بالای 99 درصد مردم پینگشون زیر 100 هستش(اون ور اب)
حالا دوستم با گوگل پینگ گرفته بود 2-3 ms پینگش بود !!!

تأیید میشه

حسین فلاحی
یک شنبه 03 مرداد 1389, 00:05 صبح
البته با فیلتر شکن جاوا فعال نباشه همون مدل قبلی میاد (اخه تست کردم)

( به مدیران: دوستان این upload هنوز مشکل داره).

آقا مطمئنین؟
من JRE6 رو نصب دارم. اما از کجا باید فهمید فعال هست یا نه؟ (ببخشین اگه سوال سطح پایینه!).

برای من که قبلی می آد

#target
یک شنبه 03 مرداد 1389, 15:15 عصر
دیگه خیالتون راحت
g,static دات کام ف < ی > ل ت << ر شد (سرور نگه داری تصاویر پیش نمایش گوگل)

Saeed.Masoumi
یک شنبه 03 مرداد 1389, 15:55 عصر
دیگه خیالتون راحت
g,static دات کام ف < ی > ل ت << ر شد (سرور نگه داری تصاویر پیش نمایش گوگل)
هه
با بیل زدن کمر فناوری جدید گوگل
به کجا چنین شتابان....

pardis11
یک شنبه 03 مرداد 1389, 16:07 عصر
:قهقهه: میگن کوزه گر از کوزه شکسته میخوره :قهقهه:
اینجا فروم تخصصی کامپیوتر هستش و برای اینکه یه نفر بخواد یه کاری انجام بده باید از اول شروع به تریس کردن و الگوریتم چیدن هزار جور انگولک کردن واسه اون کار بکنه.
بابا خوب اون پایین زده Switch to basic version (http://www.google.com/images?hl=en&source=imghp&biw=1020&bih=592&q=ada&gbv=2&aq=f&aqi=&oq=&gs_rfai=&sout=1) ! فداتون شم.
البته این شامل خودمم میشه . من چون میدونستم قرار گوگل برای مقابله با سیستم فی ل ترینگ ایران یه کاری کنه پس رفتم به سایت www.google.DE و اونجا کلاسیک بود.ولی بعدش گفتم حتما اون پایین مایینا چیزی داره.
به هر حال خوش باشین . :قهقهه: راستی اون ضرب المثل هم هیچ ربطی نداشت به قضیه :گیج:

Netsky
یک شنبه 03 مرداد 1389, 16:20 عصر
بابا خوب اون پایین زده Switch to basic version ! فداتون شم.
من این گزینه رو میزنم ولی هر وقت میبندمش و دوباره بازش میکنم میره داخل همون حالت جدید .

pardis11
یک شنبه 03 مرداد 1389, 16:31 عصر
من این گزینه رو میزنم ولی هر وقت میبندمش و دوباره بازش میکنم میره داخل همون حالت جدید .
اگر سختته خوب برو به google.de

Netsky
یک شنبه 03 مرداد 1389, 18:31 عصر
اگر سختته خوب برو به google.de
آخه زبونش یه خورده ناجوره . :لبخند: ( به نظر من آلمانی مسخره ترین زبون دنیاست . با اون تلفظ های ناجورش ) .

mmssoft
یک شنبه 03 مرداد 1389, 18:58 عصر
این سیستم جدیدش خوبه و مشکلی هم نداره؛ ولی من اون قدیمیش رو بیشتر دوست دارم (البته الان از همون جدیده استفاده می کنم)

#target
یک شنبه 03 مرداد 1389, 22:14 عصر
gstatic.com امشب باز شد !

LORD AELX
دوشنبه 04 مرداد 1389, 00:47 صبح
آخه زبونش یه خورده ناجوره . :لبخند: ( به نظر من آلمانی مسخره ترین زبون دنیاست . با اون تلفظ های ناجورش ) .

خوب برو تو google.ca یا google.co.nz یا google.com.ai یا google.com.fj یا google.co.ck یا ... که همه انگلیسی زبان هستند و البته حالت Classic رو دارند! :لبخندساده:

حسین فلاحی
دوشنبه 04 مرداد 1389, 00:59 صبح
خوب برو تو google.ca یا google.co.nz یا google.com.ai یا google.com.fj یا google.co.ck یا ... که همه انگلیسی زبان هستند و البته حالت Classic رو دارند! :لبخندساده:

آقا جان چرا این قدر قضیه رو می پیچونین و به جاهای دور می رین؟!!!:لبخندساده:

همین فارسیه خودمون هم که کلاسیکه. :لبخندساده:

موفق باشین.