ورود

View Full Version : سوال در مورد دیتابیس SqlServer

سیروس مقصودی
شنبه 04 تیر 1384, 08:55 صبح
با سلام

من یک دیتابیس در Sqlserver ایجاد کردم و بعد از مدتی در خارج از محیط sqlserver ندانسته آن دیتابیس را پاک نمودم و وقتی که داخل sqlserver شدم دیتابیس مذکور را به رنگ خاکستری نشان میدهد و اجازه هیچگونه کاری را نمیدهد و حتی اجازه ورود با کاربر SA را هم نمیدهد و وقتی به قسمت login User میروم Default کاربر SA بر روی دیتابس پاک شده ست شده است و هیچگونه کاری را نمیتوانم انجام دهم لطفا مرا راهنمائی فرمائید که چگونه میتوانم دیتابس مذکور را کلا از محیط Sql Server حذف نمایم و یا چگونه میتوان با کاربر SA کار کنم ؟
آیا در Sql Server که کاربر SA تعریف شده است کاربر دیگری هم (با همان مجوزهای Sa) به صورت Default وجود دارد که بتوان با آن کاربر کار کرد ؟

با تشکر :flower: :flower: :flower:

Kamyar.Kimiyabeigi
شنبه 04 تیر 1384, 17:32 عصر
ببین در مسیر زیر
D:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL\Data

فایلهایی به نام database شما با پسوند mdf and ldf هست یا نه اگر نباشه فکر نمی کنم کاری بشه کرد مگه اینکه backup داشته باشین

AminSobati
دوشنبه 06 تیر 1384, 22:25 عصر
دوست عزیزم،
کاربر SA در هنگام نصب توسط Setup ایجاد میشه. شما میتونین کاربرهای دیگه رو هم در حد SA بهشون اختیار بدین. کافیه عضو Sysadmin Role بشن.
در مورد دیتابیس، زمانی که Suspect شده باشه معمولا به این دلیله که حداقل یکی از فایلهای اون در دسترس نیستن. اگر Backup ندارین، یک نگاهی به Recycle Bin بندازین، شاید هنوز امیدی باشه!