View Full Version : پشتیبانی از RTL و کادربندی
rezamahdizadeh
جمعه 01 مرداد 1389, 07:24 صبح
کدام گزارش سازهای ساخته شده برای دلفی RTL را پشتیبانی می کنند و کدام از آنها برای کادربندی گزارش های جدولی بهتر هستند؟
vcldeveloper
شنبه 02 مرداد 1389, 06:06 صبح
FastReport
bootshow
شنبه 02 مرداد 1389, 15:33 عصر
FastReport پیش فرض RTL را پشتیبانی نمیکنه.یکی از دوستان خوب این خاصیت را اضافه کرده
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=193469
vcldeveloper
شنبه 02 مرداد 1389, 18:16 عصر
FastReport پیش فرض RTL را پشتیبانی نمیکنه.
FastReport مشکلی در پشتیبانی از RTL نداره. اون موردی که بهش اشاره کردید، مربوط به استفاده از Cross-tab Object هست که پشتیبانی کاملی از RTL فراهم نمیکنه.
rezamahdizadeh
شنبه 02 مرداد 1389, 18:55 عصر
آقاى کشاورز FastReport چندان براى گزارشاتى که بصورت ستونى هستند و داراى ىک Header و ىک Footer هستند و مى خواهىم با خطوط ستونهاى گزارش را از هم جدا کنىم و ىک مستطىلى از سمت راست اولىن ستون از راست تا سمت چپ آخرىن ستون و بالاى تىتر ستون ها و پاىىن ترىن ردىف که معمولا ىک تابعى مانند جمع مقادىر ىک ستون است را در بر بگىرد مناسب نىست حداقل در قىاس با Crystal Report چون در Crystal Report مى شود خط را در ناحىه Page Header تا ناحىه اى در Page Footer کشىد که خود به خود از تمام ناحىه هاى بىن دو ناحىه مذکور رد مى شود. شکل زىر تا اندازه اى منظور من را روشن مى سازد.
http://www.integrativesolutions.net/stars.11.jpg
vcldeveloper
شنبه 02 مرداد 1389, 20:14 عصر
آقاى کشاورز FastReport چندان براى گزارشاتى که بصورت ستونى هستند و داراى ىک Header و ىک Footer هستند و مى خواهىم با خطوط ستونهاى گزارش را از هم جدا کنىم و ىک مستطىلى از سمت راست اولىن ستون از راست تا سمت چپ آخرىن ستون و بالاى تىتر ستون ها و پاىىن ترىن ردىف که معمولا ىک تابعى مانند جمع مقادىر ىک ستون است را در بر بگىرد مناسب نىست
متوجه نمیشم منظورتون چی هست. در ضمن، در این تصویر هم مشخص نیست مشکل چی هست؟
bootshow
دوشنبه 04 مرداد 1389, 12:06 عصر
فکر کنم مشکلتون اینه که اصلا با FastReport کار نکردید؟
اگر میخواهی کادر داشته باشی یک ، TextObject روی گزارش بزار اونو انتخاب کن و از قسمت نوارابزار روی All Frame Line کلیک کنید
از نوار ابزار عمودی سمت چپ روی insert Band کلیک کنید.میتونید از footer و ... استفاده کنید.در همین سایت آموزشهای مختلفی از FastReport هست.
عنوان جدول در قسمت header قرار میگیره.داده های اصلی (TextObject هایی که از Frame Line استفاده کرده اند)در قسمت MasterData. و جمع مقادیر یک ستون در PageHeader
rezamahdizadeh
دوشنبه 04 مرداد 1389, 21:57 عصر
دو فاىل ضمىمه شده به کرىستال رىپورت در حالت هاى Design و Preview در خصوص کادربندى و کشىدن خط را نشان مىدهد. با کدام گزارش ساز سازگار با دلفى مى شود اىنکار را کرد؟
MOJTABAATEFEH
دوشنبه 04 مرداد 1389, 22:46 عصر
دو فاىل ضمىمه شده به کرىستال رىپورت در حالت هاى Design و Preview در خصوص کادربندى و کشىدن خط را نشان مىدهد. با کدام گزارش ساز سازگار با دلفى مى شود اىنکار را کرد؟
دوست عزیز فست قابلیت های زیادی داره و RTL رو هم بطور کامل پشتیبانی می کنه
موفق باشید
rezamahdizadeh
سه شنبه 05 مرداد 1389, 06:46 صبح
من خودم Fast Report کار کرده ام اما در تهىه گزارشات مبتنى بر رسم جدول و مشابه ضعىف است.
vcldeveloper
سه شنبه 05 مرداد 1389, 19:25 عصر
من خودم Fast Report کار کرده ام اما در تهىه گزارشات مبتنى بر رسم جدول و مشابه ضعىف است.
با همون FastReport میشه با روش های مختلف همچین جدولی را رسم کرد. اینکه کدوم روش به کار شما میاد، بستگی به هدفی داره که از رسم این جدول دنبال می کنید.
یک راهش اینه که از ابزار Draw استفاده کنید، و خطوط مورد نظرتون رو مثل یک برنامه نقاشی ساده، روی باند های مختلف رسم کنید.
یک راهش اینه که از خصوصیت Frame اشیاء استفاده کنید، و با استفاده از این خصوصیت، و کنار هم قرار دادن اشیاء مختلف، جدول رسم کنید.
یک راه دیگه اش این هست که مستقیما از ابزار رسم جدول Cross-tab استفاده کنید، که یک جدول کامل براتون میسازه و می تونید پارامترهای مختلف آن را کنترل کنید.
اگر میخواید خطوط حتما طول صفحه را طی کنند، چند راه دارید، یکی اینکه از باند Master-data با میزان Row Count مناسب استفاده کنید، راه دیگه اینکه از باند Overlay برای رسم خطوط استفاده کنید.
پس مشکل از FastReport نیست.
rezamahdizadeh
جمعه 08 مرداد 1389, 08:38 صبح
یک راهش اینه که از ابزار Draw استفاده کنید، و خطوط مورد نظرتون رو مثل یک برنامه نقاشی ساده، روی باند های مختلف رسم کنید.
فکر مى کنم مشکل اىن روش اىنه که احتمال ناپىوستگى خط مخصوصا بىن لاىه هاى مختلف وجود داره
یک راهش اینه که از خصوصیت Frame اشیاء استفاده کنید، و با استفاده از این خصوصیت، و کنار هم قرار دادن اشیاء مختلف، جدول رسم کنید.
فکر مى کنم مشکل اىن روش اىنه که احتمال ناپىوستگى خط بىن لاىه هاى مختلف وجود داره
اما راه حل آخر را نمى دانستم فکر کنم راه حل خوبى باشه تا به حال باند Overlay را ندىده بودم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.