ورود

View Full Version : سوال: امكان تهيه نسخه برنامه در مسير App.path برنامه

unforgiven
جمعه 01 مرداد 1389, 12:30 عصر
سلام دوستان
با استفاده از SQLDMO و كد نويسي در برنامه از بانك اطلاعاتي در SQL Server 2000 مي خوام نسخه پشتيبان تهيه كنم . اين كار انجام ميشه اما در مسير و درايوي بجز مسير برنامه . مثلا در آدرس زير عمليات پشتيبانگيري انجام ميشه :

e:\backup\mydb.bak
اما اگه داخل پوشه خود برنامه پوشه اي بنام backup درست كنم و مسير رو به شكل پايين تعريف كنم عمليات انجام نميشه و error ميده .

app.path & "\buackup" & mydb.bak

مخواستم بدونم آيا sql server اجازه نميده در روت برنامه نسخه پشتيبان تهيه بشه ؟ اگر اجازه ميده من به چه شكل مي تونم در پوشه backup مسير نصب برنامه نسخه پشتيبان رو تهيه كنم .

متشكرم

حامد مصافی
جمعه 01 مرداد 1389, 17:14 عصر
نكته يك:

app.path & "\buackup\" & mydb.bak

نكته دو:
اين مسير بايد روي كامپيوتري كه Sql Server در آن نصب است وجود داشته باشد، در صورتي كه Sql Server در كامپيوتر ديگري نصب است به اين نكته توجه كنيد.

unforgiven
جمعه 01 مرداد 1389, 18:39 عصر
سلام آقا حامد
كدي كه اينجا نوشته بودم بدون اسلش بود ولي در برنامه درست بكار برده بودم. پس نكته 1 درست بود . نكته دوم هم كاملا رعايت شده و روي كامپيوتري كه SQL و برنامه و پوشه مورد نظر هم هست اين مشكل وجود داره .
مشكل زماني به وجود مياد كه آدرس فايل رو, مسير Root نرم افزار و پوشه backup داده باشم و يا وقتي كه در يك درايو در چند پوشه تو در تو بخوام مسير بدم .(آدرس مسير طولاني بشه)
مثلا اگر اين مسير سر راست رو بدم مشكلي به وجود نمياد .

c:\backup\mybackup.bak

اشكالي كه ميگيره از ديوايس هست .
اين مشكل از چي ميتونه باشه؟

unforgiven
شنبه 02 مرداد 1389, 12:47 عصر
سلام بالاخره فهميدن مشكل از كجاست .
اگه تو مسيري كه براي ثبت بكاپ تعيين ميشه در فولدر يا ساب فولدر ها فاصله وجود داشته باشه اين مشكل به وجود مياد و اون Error رو صادر مي كنه .
مثلا تو مسير زير مشكلي به وجود نمياد :

c:\myprog\backup\db.bak
اما اگه همين مسير به صورت زير باشه مشكل به جود خواهد امد .

c:\my prog\backup\db.bak

حالا چطور ميشه اين مشكل رو رفع كرد ؟ چون مسلما تو مسير ها فولدر هاي فاصله دار وجود دارند .
اساتيد لطفا راهنمايي كنند