View Full Version : يه سوال عمقي در مورد rms
parnian~parnian
شنبه 02 مرداد 1389, 09:37 صبح
سلام عرض مي كنم خدمت همه ي دوستان خوبم :
بچه ها من يه چند تايي سوال دارم ؟؟؟؟
سوال اول --من يه برنامه نوشتم كه با يه textfield از كاربر اطلاعات مي گيره و بعد چند تا ركورد رو توي يه recordstore ، اضافه مي كنه يعني add مي كنه بعد بااستفاده از recordenumeration و همين طور متد privuserecord يا nextrecord اون ها ر چاپ كنه ولي اتفاق عجيب اينه كه هميشه موقع nextrecord يا prinvuse هموني كه از كاربر گرفته چاپ مي كنه اين كار يعني چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه نبايد اونايي هم رو كه توي پايگاهش هست و add شده بياره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال دوم --و سوال اساسي ديگه اين كه بار دوم كه برنامه رو با شبيه ساز اجرا مي كنم هيچ خبري از اطلاعات قبلي نيست چه طوري از توش پاك شده ؟؟
انگار اصلا داخلش هيچ چي نبوده ؟
سوال سوم -- سوال ديگه اين كه من يه مطلبي رو اصلا متوجه نميشم : وقتي ما با ر بار اجرا در اولبرنامه recordstore رو دوباره مي سازيم اين كه ميشه مثل ارايه يا ساختار داده هاي ديگه چطوري مثل يه پايگاه داده عمل ميكنه ؟
اين سوالات داره منو ديوونه مي كنه و هر چند تا pdf هم كه مي خونم نمي فهمم يعني هيچ كدوم جواب سوالات منو ندارن .:عصبانی++::گریه:
majid2
شنبه 02 مرداد 1389, 17:12 عصر
سلام
دستور سرچ در RMS
try{
record = RecordStore.openRecordStore(name_db, true );
//......................................
if (record.getNumRecords() > 0)
{
Comparator comp = new Comparator();
RecordEnumeration re = record.enumerateRecords(null, comp, false);
while (re.hasNextElement())
{
String str = new String(re.nextRecord());
Print(Str);
}//while (re.hasNextElement())
}// if (record.getNumRecords() > 0)
}catch
majid2
شنبه 02 مرداد 1389, 17:18 عصر
در مورد سوال دوم:
در netbeans به محض اجراي برنامه يك شاخه اي در مسير برنامه ساخته مي شود كه مربوط به برنامه است و همين كه برنامه را خاتمه دهيد آن شاخه حذف مي شود (پس همين كه برنامه را ببنديد RMS هم حذف ميشود) ولي ير روي گوشي اينطوري نيست.
majid2
شنبه 02 مرداد 1389, 17:39 عصر
در مورد سوال سوم هم منظور شما را نفهميدم لطفا به آدرس زير مراجعه كرده و فايل آموزشي را دانلود كنيد.
http://www.txt.ir/1388/03/23 (http://www.txt.ir/1388/03/23/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%A7/)
parnian~parnian
یک شنبه 03 مرداد 1389, 11:10 صبح
خيلي ممنون از پاسخ هاي جامعتون فقط اين كه منظور من از سوال اول اينه كه وقتي به recordstore رشته اي add ميكنم كه اين رشته از كاربر توسط يك textfield گرفته شده مي خوام كاربر ركورد هاي قبلي كه وارد كرده ببينه ولي اين اتفاق نمي افته .و كاربر فقط چيزي كه به طور پيش فرض در recordstor ريخته و همچنين چيزي كه تازه وارد كرده را فقط ميبيند . اگه بخوايد برناممو براتون ميزارم تا دقيق متوجه منظورم بشيد .
parnian~parnian
یک شنبه 03 مرداد 1389, 11:17 صبح
و منظورم از سوال آخر اينه كه وقتي برنامه ميشه اول برنامه recordstore ساخته ميشه . بعد برنامه روندشو طي ميكنه و تموم ميشه . بعد بار دوم كه برنامه اجرا ميشه و بار سوم و ............... هر بار اين recordstore ساخته ميشه دوباره . پس من فكر ميكنم دليل اين كه بار دوم ركورد هاي دفعه قبل رو نمايش نميده شايد اين باشه؟ مي خواستم بدونم نظر شما چيه ؟
شايد من اصلا بد متوجه شدم .
ولي پايگاه داده اي مثل SQL فقط فراخواني ميشه .( البته كلا مكانيزمش فرق داره و نميشه اين دو تا رو مقايسه كرد )
parnian~parnian
یک شنبه 03 مرداد 1389, 11:20 صبح
از لينكتون هم ممنون اون كتابو كامل خونده بودم .ولي سوالام رفع نشدن.
m121212
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 08:46 صبح
سلام
شبیه سازتون چیه؟
ویندوز شما چیه؟
rrn1362
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 11:53 صبح
سوال سوم -- سوال ديگه اين كه من يه مطلبي رو اصلا متوجه نميشم : وقتي ما با ر بار اجرا در اولبرنامه recordstore رو دوباره مي سازيم اين كه ميشه مثل ارايه يا ساختار داده هاي ديگه چطوري مثل يه پايگاه داده عمل ميكنه ؟
در صورتیکه یک Record Store در برنامه با نام مورد نظر وجود داشته باشد ، برنامه آن را باز مینماید و دوباره ایجاد نمیکند.(البته روی گوشی نه شبیه ساز)
Record Store دقیقا یک مکان از حافظه ماندگار است که آرایه ای متغیر از بایتها را ذخیره مینماید.
parnian~parnian
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 12:28 عصر
سلام
شبیه سازتون چیه؟
ویندوز شما چیه؟
شبیه سازم netbeanse و ویندوزم قبلا XP بود الان 7
parnian~parnian
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 12:36 عصر
در صورتیکه یک Record Store در برنامه با نام مورد نظر وجود داشته باشد ، برنامه آن را باز مینماید و دوباره ایجاد نمیکند.(البته روی گوشی نه شبیه ساز)
Record Store دقیقا یک مکان از حافظه ماندگار است که آرایه ای متغیر از بایتها را ذخیره مینماید.
یعنی اگه رو گوشی بذارم جواب می ده ؟
rrn1362
دوشنبه 11 مرداد 1389, 14:28 عصر
روی گوشی صد در صد جواب میده.
parnian~parnian
سه شنبه 12 مرداد 1389, 22:00 عصر
باور کنین جواب نمیده . نمیدونم شاید کدم ایراد داره اگه بخواید کدمو میزارم .
m121212
چهارشنبه 13 مرداد 1389, 13:30 عصر
سلام
دوست عزیز ، بنده توسط شبیه ساز sun برنامه هام را تست می کنم.
برای حل مشکل باقی ماندن مقادیر رکورد استور ، نت بینز را ( در ویندوز ویستا)توسط Run As Administrator اجرا می کردم.
و راه دوم ، اینکه شبیه ساز را بصورت مجزا اجرا کنید و برنامه کامپایل را توسط شبیه ساز اجرا کنید.
توسط ( Run MIDP Application ... ) برنامه تان را اجرا کنید ، مقدار بدهید ، و سپس در داخل نت بینز حتما مقادیر داده شده باقی مانده است.
البته این روشهایی بود که بنده استفاده کردم و جواب می گیرم.
البته حتما در صورتی که برنامه را داخل گوشی نصب نمایید ، مقادیر حذف نخواهند شد.
parnian~parnian
پنج شنبه 14 مرداد 1389, 15:18 عصر
ممنون . حتما تست میکنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.