View Full Version : خبر: وایمکس مبین نت در 11 شهر راه اندازی شد.
bache_net
شنبه 02 مرداد 1389, 09:55 صبح
بعد از ماهها تاخیر و عملی نشدن وعده های مدیران مبین نت، بالاخره شبکه سراسری وایمکس مبین نت در ۱۱ شهر اراک، اردبیل، بابل، بجنورد، بیرجند، خرم آباد، سمنان، سنندج، شهرکرد و یاسوج راه اندازی شد.
به گزارش خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، تعرفه اینترنت پرسرعت بیسیم مبین نت با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه با ۶ گیگابایت ترافیک ماهیانه ۲۰ هزار تومان و تعرفه این سرویس یا ترافیک نامحدود ماهیانه ۴۰ هزار تومان تعیین شده است.
وایمکس مبین نت با سرعت ۲۵۶ کیلوبیت بر ثانیه و با ترافیک نامحدود ماهیانه ۲۰ هزار تومان به متقاضیان عرضه میشود. همچنین این سرویس با سرعت ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه و ۲۵ گیگابایت ترافیک، ماهیانه ۴۰ هزار تومان و با ترافیک نامحدود ماهیانه ۶۰ هزار تومان میباشد.
اشتراک وایمکس مبین نت با سرعت یک مگابیت بر ثانیه و ترافیک نامحدود ماهیانه ۶۰ هزار تومان هزینه در بر دارد.
کلیه سرویس های وایمکس مبین نت شامل ۲۰ هزار تومان هزینه اولیه بابت فعال سازی، نصب و تحویل میباشند.
۱۳ تیرماه سال جاری مدیرعامل اپراتور سراسری اینترنت پرسرعت بی سیم (وایمکس) از عرضه خدمات وایمکس در مراکز 30 استان کشور تا پایان تیر ماه جاری خبر داد.
"محمدتقی خاکی" مدیرعامل شرکت مبین نت در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه شبکه وایمکس این شرکت در حال تکمیل است، افزود: بخشهای مختلف شبکه تست و بهره برداری آزمایشی از آن نیز شروع شده است.
وی تاکید کرده بود: عرضه خدمات وایمکس مبین نت در تمام مراکز استانها بطور همزمان شروع خواهد شد.
خاکی در مورد دلایل تاخیر در عرضه وایمکس توسط مبین نت نیز گفته بود: می خواهیم از کیفیت شبکه مطمئن شویم و با انجام آزمایش های متعدد، اشکالات احتمالی را برطرف کنیم.
Afshin160
شنبه 02 مرداد 1389, 10:20 صبح
ظاهرا" فقط بوق و كرنا داره .... اين سايتش هست من زياد خوش مين نيستم
11 شهر كجا كل كشور كجا هنوز همراه اول ما كل كشور هم ساپورت نمي كنه چه برسه به وايمكس :چشمک:
http://www.mobinnet.ir/
Netsky
شنبه 02 مرداد 1389, 13:45 عصر
منم خیلی خوش بین نیستم . فکر نکنم بتونه با ایرانسل رقابت کنه . ایرانسل با تبلیغات گسترده ای که داره و همچنین پشتیبانی بسیار قوی خودش هیچ شرکتی رو مقابل خودش نمیزاره . یه جورایی شده گوگل ایران :لبخند: . ( البته این نظر شخصی منه )
شهرهایی رو هم که مبین نت سرویس میده جزو کلان شهرها نیستند ( به غیر از ( تا حدودی ) سمنان و اردبیل ) .
taknegaar
شنبه 02 مرداد 1389, 14:00 عصر
اشتراک وایمکس مبین نت با سرعت یک مگابیت بر ثانیه و ترافیک نامحدود ماهیانه ۶۰ هزار تومان هزینه در بر دارد.
خودش هم که گفته:
در صورت پیش پرداخت نه ماه، سه ماه دیگر را بصورت رایگان از مبین نت هدیه دریافت نمایید،
ظاهرا در سالیانه هم هزینه مودم صفره.
یعنی 540 هزار تومان 1 مگابیت نامحدود سالیانه؛
بعبارتی 45 تومن در ماه !
مخابرات داره ADSL نامحدود 1 مگابیت رو میده ماهی 38 تومن.
با توجه به بی سیم بودن، قیمتش خوبه !
shahab_ksh
شنبه 02 مرداد 1389, 21:22 عصر
جالب تر از همه این دزدکی کار کردنه این شرکت هاست
میگن 128 بیشتر میدن ولی عملا بیشتر میدن پیدا کنید پرتقال فروش را
Bahmany
سه شنبه 05 مرداد 1389, 13:47 عصر
امیدوارم مثل وایمکس ایرانسل نباشه
یک شبکه کاملا بدون پیاداری و ضعیف
مرتضی پیروزی
شنبه 09 مرداد 1389, 02:38 صبح
۱۱ شهر اراک، اردبیل، بابل، بجنورد، بیرجند، خرم آباد، سمنان، سنندج، شهرکرد و یاسوج راه اندازی شد.
از صبح تا حالا دارم اینا رو میشمرم، ولی از 10 تا بیشتر نشد!!
-----------
حالا 11 تا "شهر" رو داره میده اسمش رو گذاشته "تنها اپراتور سراسری"؟
NIK
شنبه 09 مرداد 1389, 07:43 صبح
حالا 11 تا "شهر" رو داره میده اسمش رو گذاشته "تنها اپراتور سراسری"؟
"اپراتور سراسری" نه به این معنی که همین الان کل کشور رو پوشش میده، منظور اینه که مجوز راه اندازی وایمکس و فعالیت در تمام ایران رو داره.
وایمکس ایرانسل هنوز مجوز فعالیت در کل ایران رو نداره.
امیدوارم این یکی بهتر از ایرانسل باشه.
موفق باشید.
Netsky
شنبه 09 مرداد 1389, 10:30 صبح
امیدوارم مثل وایمکس ایرانسل نباشه
یک شبکه کاملا بدون پیاداری و ضعیف
شما داخل کدوم شهر ازش استفاده میکنی ؟
امیدوارم این یکی بهتر از ایرانسل باشه.
مگه ایرانسل بد بوده ؟!!
NIK
شنبه 09 مرداد 1389, 10:46 صبح
مگه ایرانسل بد بوده ؟!!
جاهایی که تراکم ساختمانها بالا میره، نوسان داره. یکی از دوستام خریده و راضی نیست. وقتی هم میپرسیم چرا میگن باید مودم فضای باز بخری چون اونجا سیگنال ضعیفه. آخه من مودم 200 هزار تومانی رو بزارم رو پشت بام خونه تا یه نفر هم بیاد خیلی راحت ...
تازه من وایمکس میخوام تا بتونم در مواقع لزوم جابجاش کنم، فضای باز به دردم نمیخوره.
البته بیشتر مناطق اصفهان رو پوشش میده و اکثراً راضی هستند ولی ما که ازش خیری ندیدیم.
bache_net
شنبه 09 مرداد 1389, 13:43 عصر
فکر کنم همین الان هم تمام مراکز استان های کشور را زیر پوشش داره ولی فعلا اعلام نکرده تا ابتدا جوابش را در شهرهای کوچک تر پس بدهد تا اگر هیچ مشکلی نبود بعد در شهرهای بزرگ خدمات بدهد. چون اگر شما به سایت مبین نت برید و در مناطق تحت پشش مثلا شهر سمنان را انتخاب کنید بعد در قسمت آدرس بار مرورگرتون به جای نام سمنان، نام شیراز،تهران یا ... را قرار دهید مناطق تحت پوشش اون شهر را به شما نشون میده و این یعنی توی این شهرها هم راه اندازی شده ولی فعلا نمیخواهد عضو بگیرد.
در مورد مودم هم شما اگر در آپارتمان زندگی می کنید بهتر با مدیر ساختمان هماهنگ کنید تا یک مودم بیرونی خریداری بشه و همه از آن استفاده کنند چون این امکان وجود داره که چند اشتراک از یک مودم استفاده کنند و به این شکل انگیزه ای هم برای اون کار وجو نداره البته اگر در آپارتمان زندگی نمی کنید که ...
برای قابلیت جابجایی مودم هم اگر به اون نیاز دارید بهترین حالت اینه که شما یک لپ تاپ داشته باشید واز طریق USB یا ExpressCard 34 وایمکس به اینترنت متصل باشید. البته توجه داشته باشید چنین چیزی احتمالا باید از خارج از کشور تهیه کنید چون من که در شیراز هستم چنین چیزی را ندیدم اما ممکن در تهران باشد. در ضمن اگر قصد خرید چنین تجهیزاتی برای لپ تاپ داشتید حتما به دو نکته توجه کنید:
1- فرکانس کاری اون با فرکانس کاری اپراتور ارائه دهنده وایمکس یکی باشد(چون چند فرکانس کاری برای وایمکس وجود دارد.)
2- کانکتور برای اتصال به آنتن خارجی را دارا باشد، تا در جاهایی آنتن دهی ضعیف است بتوانید آن را به آنتن خارجی متصل کنید. به طور مثال این مدل ASUS یک نمونه خوب است، خودش یک آنتن 2 دسی بل داره و کانکتور اتصال به آنتن خارجی را هم دارد.
http://za.asus.com/websites/global/products/ZUUYAhcJYco43Oxa/P_500.jpg
و در مورد موفقیت مبین نت هم باید گفت همه چیز بستگی این داره که همراه اول بتواند بخشی از سهام مبین نت را بخرد یا نه چون همراه اول حدود 18 هزار آنتن BTS دارد و مبین نت هم که تنها دارنده مجوز سراسری است می تواند با اضافه کردن تجهیزات دیگری به این دکل ها انقلابی در حوزه منطق تحت پوشش اینترنت در کشور ایجاد کند اما اگر همراه اول نتواند سهام مبین نت را بخرد اون موقع مبین نت کار سختی برای رقابت با ایرانسل دارد.
ztx4
شنبه 09 مرداد 1389, 22:41 عصر
رای قابلیت جابجایی مودم هم اگر به اون نیاز دارید بهترین حالت اینه....
ممنون ار توضیحاتتون.
اما من چند وقت پیش با یک اوپراتور شرکت ایرانسل صحبت کردم،راجع به جابه جایی وایمکس پرسیدم،به من گفت که دولت موافقت نکرده و مجوز اینترنت در حرکت رو نداده وگرنه ما خودمون می تونیم از همین مودم ها که شما فرمودید بدیم!
راست هم می گفت ،اگه یادتون باشه تو تبلیغات های اول وایمک ایرانسل،یک خانومه بود که از همین مودم ها به لپ تاپش وصل کرده بود!
حالا با توجه به این موضوع آیا می شه اینترنت در حرکت رو داشت؟شما خودتون این کارو در ایران کردید؟
راستی قدرت این مودم ها چه جوریه؟کیفیتش واسه مناطق شلوغ قابل قبوله؟ این ها نسبت به مودم های معمولی چه طورند؟
Nima_NF
یک شنبه 10 مرداد 1389, 01:36 صبح
ممنون ار توضیحاتتون.
اما من چند وقت پیش با یک اوپراتور شرکت ایرانسل صحبت کردم،راجع به جابه جایی وایمکس پرسیدم،به من گفت که دولت موافقت نکرده و مجوز اینترنت در حرکت رو نداده وگرنه ما خودمون می تونیم از همین مودم ها که شما فرمودید بدیم!
کلا WIMAX هدفش همین امکان داشتن اینترنت پر سرعت در سرعت های حدود 100 کیلومتر هست.(که معمولا با همین تجهیرات کوچک هست نه مودم های چند کیلو گرمی!)
از آنجایی که هنگام عرضه شدن WIMAX هیچ تجهیزات کوچک و قابل حملی توسط شرکتهای ارائه دهنده برای آن بیرون داده نشد، پس مشخص هست که در حال حاضر WIMAX در ایران تنها به عنوان جایگزینی برای مناطقی آمده که به ADSL دسترسی ندارند!
FastCode
یک شنبه 10 مرداد 1389, 10:17 صبح
یعنی اگر مودم داشته باشیم حله؟
bache_net
یک شنبه 10 مرداد 1389, 11:11 صبح
منظور از جا به جایی، متحرک بودن نبود منظور من این بود که مثلا شما در منزلتون از وایمکس استفاده می کنید بعدمثلا وقتی به پارک میروید لپ تاپتان را هم می برید و در پارک هم از آن استفاده می کنید(و نه در حین حرکت) اما اینکه در حالی که شما با تومبیل در حال حرکت هستید هم از آن استفاده کنید(802.16e) همانطور که شما گفتید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هنوز چنین مجوزی را بهشون نداده است، علی رغم اینکه تجهیزات این اپراتورها مبتنی بر استاندارد 802.16e هست.
اما اینکه چرا از این نوع تجهیزات کوچک را ارائه نمی کنند برای خود من هم جای سئوال داره همانطور که تا چند مدت پیش ایرانسل مودم WiFi که یک چیز کاملا متعارف هست را ارائه نمی کرد و یکی دو ماهی این مودم ها را ارائه می کند. اما دلیلش هر چه هست دلایل فنی نیست.
Nima_NF
چهارشنبه 13 مرداد 1389, 16:24 عصر
من مطالب زیر را قرار می دهم تا کاربران آگاهی کافی در این باره پیدا کنند و از شرکت هایی همچون موبین نت و ایرانسل که این تکنولوژی را همگام با سایر کشورهای پیشرفته به ایران آوردند، درخواست کنند که هر چه زودتر نسبت به تهیه تجهیزات قابل حمل اقدام کنند.
و این امر تا زمانی که کاربران Wimax از آن مطلع نباشند هرگز محقق نخواهد شد.
شرکت های Sprint و Clearwire اعلام کردند که شبکه 4G (اینترنت WiMAX) را در بخش هایی از چند شهر دیگر آمریکا پوشش دادند.
این شرکت ها گوشی Sprint HTC EVO 4G Android را به عنوان تلفن هوشمند برای کار با Wimax برای فروش قرار داده اند.
در تبلیغات این شرکت ها موارد زیر بیان می شوند:
- نیاز ندارید در منزل بمانید تا با wireless به مودم و اینترنت وصل شوید.
- می توانید بین راه، داخل ماشین، فیلم های HD تماشا کنید یا بازی آنلاین انجام دهید.
- تکان ها و سرعت ماشین در حال حرکت تاثیری بر روی کار اینترنتی شما ندارد.
- شما نیاز ندارید یک کافی شاپ پیدا کنید تا به اینترنت وصل شوید.
نمونه فیلم را می توانید از این لینک تماشا کنید:
http://www.clear.com/gettoknowclear/
-----------------------------------
نمونه مودم های کوچک USB شرکت Clear به شکل زیر هست.
نمونه 4G/3G قیمت 120$ خرید - یا اجاره ماهیانه 6$
نمونه 4G قیمت 80$ - یا اجاره ماهیانه 4$ به جای خریدن
http://www.clear.com/public//images/products/devices/sierraAircard.png
http://www.clear.com/public//images/products/devices/usbmodem.png
نمونه مودم بیسیم این شرکت (به spot معروف هستند ) که بسیار کوچک هستند و می تواند به شکل Wi-fi به همه دستگاه ها وصل شود (شامل laptop، تلفن همراه، کنسول بازی، کامپیوتر شخصی و ...)
قابل شارژ هستند و تا 5 ساعت شارژ دارند.
مبلغ 29$ برای خرید 4G - یا مبغ 4$ اجاره ماهیانه
مبلغ 60$ برای خرید 4G/3G - یا مبغ 5$ اجاره ماهیانه
http://www.clear.com/public/images/products/devices/clearspot4g-angle.png
http://www.clear.com/public/images/products/devices/clearspot4gplus-angle2.png
taknegaar
شنبه 16 مرداد 1389, 21:11 عصر
ایرانسل قیمت های جدیدی اعلام کرده که نکته جالبی داره:
http://wimax.irancell.ir/Webfiles/Files/image/cntc_tariffinc_2010.07.03_fa_big.jpg
به قیمت های ADSL سپنتا هم توجه کنید:
http://sepanta.net/subpages/unlimit.asp
قیمت 256 کیلوبیت نامحدود ماهانه:
ADSL سپنتا 49900 تومان
Wimax ایرانسل 48000 تومان
قیمت 256 کیلوبیت نامحدود شش ماهه:
ADSL سپنتا 269900 تومان + 15 روز هدیه
Wimax ایرانسل 216000 تومان
bache_net
جمعه 22 مرداد 1389, 00:00 صبح
وایمکس مبین نت در مراکز تمامی استان ها(31 شهر) و شهرهای بابل، کیش، قشم و چابهار راه اندازی شد.
saied_hacker
سه شنبه 02 شهریور 1389, 11:19 صبح
یه سوال فنی دارم
ایا انتن(دکل)های وایمکس ( مبین نت ) هم مثل BTS ها روی سلامتی ادم تاثیر میزاره؟
2~3 بار اومدن ( هم از ایرانسل هم مبین نت ) برای اجاره پشت بام برای انتن که اولی ( ایرانسل ) رو رد کردیم بعد امروز دوباره از مبین نت اومدن ....
گفتیم کم کج و کوله هستیم این انتن هارم می زارن چپول تر می شیم...
من تو سایت های فارسی و تا حدودی انگلیسی گشتم چیزی ندیدم.اگه از دوستان اطلاعاتی داره لطف کنه ممنون می شم.
گفتن >> اجاره + اینترنت مجانی ( با مودم )
ztx4
سه شنبه 02 شهریور 1389, 22:39 عصر
یه سوال فنی دارم
ایا انتن(دکل)های وایمکس ( مبین نت ) هم مثل BTS ها روی سلامتی ادم تاثیر میزاره؟
2~3 بار اومدن ( هم از ایرانسل هم مبین نت ) برای اجاره پشت بام برای انتن که اولی ( ایرانسل ) رو رد کردیم بعد امروز دوباره از مبین نت اومدن ....
گفتیم کم کج و کوله هستیم این انتن هارم می زارن چپول تر می شیم...
من تو سایت های فارسی و تا حدودی انگلیسی گشتم چیزی ندیدم.اگه از دوستان اطلاعاتی داره لطف کنه ممنون می شم.
گفتن >> اجاره + اینترنت مجانی ( با مودم )
جون من اجاره چه قدر گفتن؟
saied_hacker
چهارشنبه 03 شهریور 1389, 08:47 صبح
اقا چرا کسی جواب مارو نمی ده ؟
کسی نمیدون ؟
گفتن سال 8 تومن ( 8 واحدیم ) + سرویس 128 رایگان
md_davari
چهارشنبه 03 شهریور 1389, 11:58 صبح
فکر کنم آنتن های وایمکس همون آنتن های BTS هستند منتها با استاندارد IEEE متفاوت، پس تمام مضرات آنتن های BTS را دارا میباشند
nasim bahari
یک شنبه 07 شهریور 1389, 00:57 صبح
چه خوب................راستی اگه من از وایمکس استفاده کنم تا چه محدوده ای می تونم جابجا شم ؟
majid325
یک شنبه 07 شهریور 1389, 02:27 صبح
نکته 1: اخیرا در سازمان تنظیمات مقررات رادیویی ، مقرراتی برای کم کردن مظرات رادیو در نظر گرفته شده
نکته 2:در سازمان تنظیمات مقررات رادیویی ، قانونی مبنی بر عدم امکان دسترسی به خدمات ارتباطات بيسيم مبتني بر فنآوري Wimax در هنگام جابجایی تصویب شده است.
سخن آخر : بنده برای منزلمان اقدام به تهیه سرویس WiMax از شرکت مبین نت کردم، گفتن که منطقه شما در محدوه پوشش (غرب تهران)ما نمیباشد و برای شرکتمان هم که اقدام کردیم(مرکز شهر تهران) ، کارشناسشان آمد و گفت سیگنال در این محل ضعیف هست، حالا نمیدونم شخص دیگه ای گرفته یا نه ولی اینکه میگه در 11 تا استان راه اندازی کرده ، اگه مثل تهران باشه که .... (آخرش رو هر چی خواستید به سلیقه خودتان کامل کنید)
blue_lotus
یک شنبه 07 شهریور 1389, 10:38 صبح
چه خوب................راستی اگه من از وایمکس استفاده کنم تا چه محدوده ای می تونم جابجا شم ؟
داخل محدوده هایی که سیگنال وایمکس وجود داشته باشه. الان محدودش کمه ولی به مرور بیشتر میشه. به سطح پوشش وایمکس شرکت (ایرانسل یا مبین نت) نگاه کنید. اما ظاهرا نقشه ملاک نیست، چون بعضی جاهایی که وایمکس رو تحت پوشش داده، سیگنال به قدر کافی دریافت نمیشه!
nasim bahari
یک شنبه 07 شهریور 1389, 11:23 صبح
داخل محدوده هایی که سیگنال وایمکس وجود داشته باشه. الان محدودش کمه ولی به مرور بیشتر میشه. به سطح پوشش وایمکس شرکت (ایرانسل یا مبین نت) نگاه کنید. اما ظاهرا نقشه ملاک نیست، چون بعضی جاهایی که وایمکس رو تحت پوشش داده، سیگنال به قدر کافی دریافت نمیشه!
پس اگه همه جا رو پوشش بدن، مثل تلفن همراه میشه دیگه.....یعنی هر جایی که ایرانسل یا مبین نت سیگنال داشته باشن.....ما می تونیم از اینترنت استفاده کنیم ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.