PDA

View Full Version : سوال: مشکل تبدیل کاراکتر "ی" عربی به فارسی

Mojtaba.Kh
شنبه 02 مرداد 1389, 12:00 عصر
با سلام

در جدول هایم(اس کیو ال 2008) قبلا با تایپ یا فارسی (بدون دونقطه در زیر آن) مشکل نداشتم و در تبدیل بانک از فاکس پرو به اس کیو ال و یه تکه برنامه تمامی "ک" و "ی" عربی رو با معادل فارسی جایگزین می کردم اما الان پس از نصب اس کیو ال 2005 هر کاری می کنم که اینکار انجام بشه دوباره به کاراکتر اولیه(عربی) برمیگرده نمی دونم باید چیکار کنم.
اساتید لطفا راهنمایی کنید.

درضمن موقع نصب کالیژن رو روی Arabic گذاشتم.

AminSobati
شنبه 02 مرداد 1389, 21:51 عصر
سلام دوست عزیزم،
این که خود به خود اطلاعات Update بشن که منطقی نیست. شما برای اصلاحش دقیقا چه کاری انجام میدادین؟

Mojtaba.Kh
یک شنبه 03 مرداد 1389, 07:40 صبح
سلام دوست عزیزم،
این که خود به خود اطلاعات Update بشن که منطقی نیست. شما برای اصلاحش دقیقا چه کاری انجام میدادین؟

خود به خود!
یه تکه کد نوشته بودم که ی رو به ی(فارسی) تبدیل می کرد و بعد آپدیت می کرد.
اما الان حتی داخل خود Management Studio وقتی Open Table می زنم و کاراکتر رو دستی تغییر می دم به محض اینکه Enter می کنم کاراکتر رو برمی گردونه به فرم عربی.

soft-c
یک شنبه 03 مرداد 1389, 12:29 عصر
سلام.
این کد را در new query بنویس و execute کن ببین جواب می دهد :

update table-name set [column-nmae]=replace[column-name]nchar(1740),nchar(1610))
موفق باشید.

Mojtaba.Kh
دوشنبه 04 مرداد 1389, 10:18 صبح
سلام.
این کد را در new query بنویس و execute کن ببین جواب می دهد :

update table-name set [column-nmae]=replace[column-name]nchar(1740),nchar(1610))
موفق باشید.

نه متاسفانه پس از اجرا باز هم کاراکتر رو بصورت عربی نشون میده.

mehregan
سه شنبه 05 مرداد 1389, 22:33 عصر
با سلام

در جدول هایم(اس کیو ال 2008) قبلا با تایپ یا فارسی (بدون دونقطه در زیر آن) مشکل نداشتم و در تبدیل بانک از فاکس پرو به اس کیو ال و یه تکه برنامه تمامی "ک" و "ی" عربی رو با معادل فارسی جایگزین می کردم اما الان پس از نصب اس کیو ال 2005 هر کاری می کنم که اینکار انجام بشه دوباره به کاراکتر اولیه(عربی) برمیگرده نمی دونم باید چیکار کنم.
اساتید لطفا راهنمایی کنید.

درضمن موقع نصب کالیژن رو روی Arabic گذاشتم.

فکر کنم در 2005 اینکار را نمیشه انجام داد و فقط در 2008 امکان "ی" فارسی وجود داره

Mojtaba.Kh
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 07:29 صبح
فکر کنم در 2005 اینکار را نمیشه انجام داد و فقط در 2008 امکان "ی" فارسی وجود داره

مطمئن هستم که یه راهی هست. لطفا یه راه حل بیابین. من که هیچی پیدا نکردم.

soft-c
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 08:01 صبح
سلام.
من هم این مشکل را در برنامه داشتم و مشکل وقتی نمایان می شد که می خواستم اسمی را که با ی یا ک شروع می شد را جستجو کنم .
ولی وقتی تکه کد را که در تاپیک 4 است را هنگام ورود اسم (یعنی اول دستور insert را نوشتم و بعد دستور update را نوشتم) مشکلم در جستجو حل شد .