PDA

View Full Version : سوال: دلیل حذف یک تاپیک که هیچ مغایرتی با قوانین نداره ؟؟؟

Netsky
شنبه 02 مرداد 1389, 18:37 عصر
سلام .
بنده دیروز یه تاپیک در سایت و در قسمت تازه های دنیای کامپیوتر و فناوری (http://barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=67) ایجاد کردم با این عنوان " اتحادیه جهانی مخابرات: ایران اینترنت ندارد " . این خبر رو میتونید از اینجا (http://www.winbeta.net/%d8%a7%d8%aa%d8%ad%d8%a7%d8%af%db%8c%d9%87-%d8%ac%d9%87%d8%a7%d9%86%db%8c-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%a8%d8%b1%d8%a7%d8%aa-%d8%a7%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%86-%d8%a7%d8%b5%d9%84%d8%a7%d9%8b-%d8%a7%db%8c%d9%86/) بخونید .
در این تاپیک تا اونجایی که من خوندم ( تا ساعت 4 عصر امروز ) هیچ بحثی مغایر قوانین سایت صورت نگرفته بود ( نه ف*ی*ل*ت*ر*ی*ن*گ ، نه بحث س*ی*ا*س*ی ) . حدود ساعت 18:45 دقیقه که دوباره اومدم به این تاپیک سر بزنم دیدم که تاپیک توسط جناب کرامتی حذف شده . دلیلش هم ... بوده . حالا این سه تا نقطه خیلی معنی ها میتونید داشته باشه . من دنبال معنی این سه تا نقطه هستم و میخام بدونم چرا یک تاپیک که هیچ مغایرتی با قوانین سایت نداره ، باید حذف بشه .
با تشکر ...........

emadfa
شنبه 02 مرداد 1389, 19:11 عصر
به خاطر این که آقای کرامتی دوست ندارند سایتشون ف*ی*ل*ت*ر بشه!
متاسفانه در فضای سایت به دلیل ترس از ف*ی*ل*ت*ر*ی*ن*گ یک نوع خود سانسوری به وجود آمده است!

Netsky
شنبه 02 مرداد 1389, 19:14 عصر
به خاطر این که آقای کرامتی دوست ندارند سایتشون ف*ی*ل*ت*ر بشه!
متاسفانه در فضای سایت به دلیل ترس از ف*ی*ل*ت*ر*ی*ن*گ یک نوع خود سانسوری به وجود آمده است!
دوست عزیز ترس از چی ؟؟
من که عرض کردم توی اون تاپیک نه بحث س*ی*ا*س*ی بوده نه ف*ی*ل*ت*ر*ی*ن*گ و از اینجور چیزا .
پس دلیل حذف تاپیک چی میتونه باشه ؟؟؟ من دنبال جواب این سوال هستم .

FastCode
شنبه 02 مرداد 1389, 19:15 عصر
دوست عزیز ترس از چی ؟؟
من که عرض کردم توی اون تاپیک نه بحث س*ی*ا*س*ی بوده نه ف*ی*ل*ت*ر*ی*ن*گ و از اینجور چیزا .
پس دلیل حذف تاپیک چی میتونه باشه ؟؟؟ من دنبال جواب این سوال هستم .

توهین به عملکرد مقامات مملکتی.

Netsky
شنبه 02 مرداد 1389, 19:33 عصر
دوستان با تشکر از پاسخ های که دادید .
جناب کرامتی لطف کردن و در یه پیام خصوصی پاسخ بنده رو دادن که یه جورایی مرتبط با پاسخ دوست عزیزم Fast Code هستش .
با تشکر از مسئولین محترم سایت و دوستان عزیز ............