ورود

View Full Version : نظریه هایی در مورد گوگل !!!

Netsky
شنبه 02 مرداد 1389, 23:58 عصر
سلام دوستان .
مدتی هست که از خیلی از دوستام و افراد دیگه ( چه مجازی و چه واقعی ) حرف های جالبی رو در مورد گوگل میشنوم . فکر کنم واسه شما هم شنیدنش جالب باشه :
" اگه گوگل آشغال هم ساخت ازش استفاده کن "
" اگه گوگل آشغال هم ساخت بهش اعتماد کن "
" آرزو دارم وسط ساختمون شرکت گوگل جون بدم "
" 25 سی سی گوگل داری بهم تزریق کنی . گوگل خونم کم شده "
" اگه یه روزی گوگل نباشه منم دیگه وجود ندارم "
" گوگل = اینترنت و یا اینترنت = گوگل "
" با وجودی که گوگل تحریممون کرده ولی عاشقشم "
" ای کاش من نگهبان شرکت گوگل بودم "
خب حالا سوال اینجاست که ریشه این همه علاقه در چی میتونه باشه ؟؟؟ گوگل مگه چیکار میکنه که بعضی افراد رو اینقدر جذب خودش کرده ؟؟؟ چرا بعضی از شرکت های بزرگ دیگه اینطوری نشدن ؟؟؟ رمز موفقیت گوگل در چه چیزهایی بوده ؟؟؟

امیدوارم بحث خوب و پرباری بشه .........
موفق باشید .............

eshpilen
یک شنبه 03 مرداد 1389, 00:54 صبح
این شرکتها ویژگیهایی دارن که آدمها رو به خودش جذب میکنه.
مثلا آزادی. باز بودن سیاست ها. عدم وجود تبلیغات تجاری اجباری و اجبار کاربران به چیزی.
ولی بعضی شرکتها بعد از یه مدت دچار انحراف اخلاقی یا طمع میشن و میخوان اینا رو از کاربران بگیرن و سود بیشتری رو به قیمت سوء استفاده از اعتماد و وابستگی کاربران بدست بیارن.
شما وقتی توی گوگل سرچ میکنید همش فقط چیزهای مورد نیاز شماست توی صفحه (البته قدیمتر بیشتر اینطور بود). یعنی دقیقا احساس میکنید یه ابزار صادق و فرمانبر که فقط به نیاز شما جواب میده و چیزی رو که میخواید دقیقا براتون انجام میده، بدون هیچ کلک و تحمیل عقیده ای.
بدون اینکه مثلا یه نسخهء تجاری داشته باشه و یه نسخهء رایگان عمدا محدود شده که حال آدم رو بگیره.

مهم اینه آدم علت جذب شدن و اعتماد خودش رو به این موجودیت ها بدونه تا وقتی که این ویژگی ها رو از دست دادن دیگه روی چسبیدن به اونا مصر نباشه.
واقعیت اینه که گوگل هم بدون این ویژگی ها ارزشی نداره.
و مردم همیشه باید دنبال آزادی و منافع خودشون باشن.
چون بخصوص در دنیای اینترنت و نرم افزار و اطلاعات، اینطور ساختارها شدنی هستن.
بخاطر اینکه محدودیت ها و هزینه های فیزیکی در این وادی به حداقل ممکن رسیدن.

فقط استانداردها و نرم افزارهای آزاد.
برخورد انسانی با انسانها.
چیزی که ارزش داره فقط همیناست.
یه عده تلاش میکنن همه چیز رو تجاری و منبع بیزینس کنن به هر قیمتی.
اما این درست نیست.
خدمات عمومی اطلاعاتی باید رایگان و با سیاست های باز و آزاد به مردم داده بشن.
چون به اینصورت عموم در کل منفعت بیشتری میبرن و جو جامعه بسیار انسانی تر و شاداب تر خواهد بود.
اینها اساس اجتماع هستن.

Felony
یک شنبه 03 مرداد 1389, 05:40 صبح
به نظر من تکنولوژی روز رو با سادگی هر چه تمام تر در اختیار کاربران میزاره ، به عبارتی UI = غول ...

با اینکه خودم مایکروسافت رو دوست دارم ولی با این وضعیت و رفتن عمو بیل و سیاست های بالمر ، احتمال میدم گوکل کم کم جای مایکروسافت رو در بعضی فناوری ها بگیره .

Alireza_Salehi
یک شنبه 03 مرداد 1389, 07:42 صبح
گوگل تونسته اعتماد سازی کنه و محصولات ساده و در عین حال با کیفیتی رو ارائه بده، ولی گوگل هم یک شرکته مثل بقیه همین سیستم جدید جستجوی تصاویرش یک کپی از جستجوی تصویر بینگ مایکروسافته.

گوگل هم با همون قواعدی بازی میکنه که بقیه شرکت ها .... تحریم میکنه، در مواقع مورد نیاز صورت مسئله رو پاک میکنه (مثل کاری که اپل برای آیفون 4 کرد) ، با پنتاگون و سیا همکاری میکنه و ...

به هر حال رقابته و ممکنه هر شرکتی جای یک شرکت دیگه رو بگیره ، گوگل هم شاید با یک اشتباه کوچیک دیگه این جایگاه رو نداشته باشه...

حسین فلاحی
یک شنبه 03 مرداد 1389, 11:01 صبح
تحریم میکنه، در مواقع مورد نیاز صورت مسئله رو پاک میکنه (مثل کاری که اپل برای آیفون 4 کرد) ، با پنتاگون و سیا همکاری میکنه و ...
...

همین طور چند وقت پیش اون افتضاح جمع آوری اطلاعات خصوصی مردم در جریان عکس برداری از خیابون ها رو هم اضافه کنین. خیلی راحت معذرت خواهی کرد و همه خوش و خرم رفتن دنبال زندگیشون.

قبلا ایمیلم با جیمیل بود. اما تغییرش دادم به live. البته هنوز یکی برای ثبت نام توی سایت ها با جیمیل دارم :چشمک:.
اما جستجوی گوگل خوبه. نباید از حق بگذریم.

در کل اگه گوگل خونم بیاد پایین من یکی که نمی میرم. چون تنها از جستجو و map اون استفاده می کنم. در صورت نبود اینها جایگزین های خوبی براش هست.:چشمک:

mmssoft
یک شنبه 03 مرداد 1389, 11:35 صبح
به نظر من دلیل محبوبیتش یکی پیشینش هست.
چون توی زمانی که گوگل تاسیس شد و امکان جستجو تو اینترنت رو به شکل آسون در اختیار مردم قرار داد، باید ما برای یک جستجوی ساده باید یک هفته صبر می کردیم تا نتیجش به دستمون برسه؛ ولی گوگل این مشکل رو حل کرد اون هم به بهترین نحو.
در ضمن گوگل نقطه ای هدف گرفت که نیاز همه انسان هاست یعنی (تحقیق، سوال، پرسش، جستجو). برای همین تونست موفق باشه.
البته کاهش تبلیغات و کارهای سود طلبانه هم یکی از علل موفقیتش بوده.

hamid1988
یک شنبه 03 مرداد 1389, 14:13 عصر
به نظرم دلیل موفقیت گوگل دو چیز بود:

از همون اول لقمه رو بزرگ برداشت و به جنگ یاهو و مایکروسافت رفت و افرادی رو که از این دو خسته شده بودند به طرف خودش جذب کرد.
سیاستهای تشویقی گوگل بی نظیر و متفاوت تر از قبلیا بود، استفاده از ابزارهای سرگرمی در محیط کار، استایل خاص محل کار مهندسین جوان رو تشویق کرد که تجربه ی گوگلی داشته باشند.

در کل گوگل موفقیت خودش رو مدیون سنت شکنی باید بدونه.