ورود

View Full Version : خبر: اپراتور چهارم، اپراتور فناوری اطلاعات؛ پروژه فیبر نوری درب منازل

taknegaar
یک شنبه 03 مرداد 1389, 12:50 عصر
اپراتور چهارم، اپراتور فناوری اطلاعات؛ پروژه فیبر نوری درب منازل

قائم مقام وزير ارتباطات:
اپراتور چهارم در حوزه فناوری در بستر فیبر نوری خواهد بود که
پروژه فیبر در منزل قرار است استارت بخورد که فیبر نوری درب منزل بیاید
و به دلیل وسعت پروژه نیمی از خانوارها برای تحت پوشش قرار گرفتن در نظر گرفته شده‌اند.
مقدمات کار انجام شده و کارهای نهایی برای وارد شدن به مرحله اعطای پروانه در حال انجام است
و با این کار یک جهش بزرگ در حوزه فناوری اطلاعات خواهیم داشت.

http://www.ictna.ir/news/archives/028638.html
قائم مقام وزير ارتباطات:
اپراتور چهارم كشور كاملاً خصوصي است

http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8905021333

taknegaar
دوشنبه 04 مرداد 1389, 01:31 صبح
یعنی طبق دستورالعمل صادره ، 128 کیلو روی فیبر بهمون میخوان بدن ایشالا :چشمک:

طي تکلیف برنامه پنجم،
سرعت 512 به عنوان كف سرعت اينترنت خانگي تعيين میگردد

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=210826

قائم مقام وزير ارتباطات در عين حال خاطر نشان كرد:
سرعت دسترسي اين اپراتور به اندازه‌اي خواهد بود كه سرويس‌هايي نظير IPTV بر روي اين شبكه قابل ارائه باشد.
به گزارش فارس، پيش از اين مسئولان شركت مخابرات در اظهار نظري در خصوص ويژگي‌هاي سرويس IPTV اين شركت، گفته بودند: حداقل سرعت لازم براي استفاده از امكانات سرويس IPTV نظير ويدئو درخواستي با كيفيت مطلوب 2Mbps است.

فیبر نوری برای نیمی از خانواده های ایرانی

http://www.jamejamonline.ir/papertext.aspx?newsnum=100881343205

raravaice
دوشنبه 04 مرداد 1389, 01:43 صبح
http://www.ictna.ir/news/archives/028638.html

Bandwidth Limit Exceeded

The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later. Apache/2.2.15 (Unix) mod_ssl/2.2.15 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_bwlimited/1.4 Server at www.ictna.ir Port 80

کدوم فیبر؟ ;)

Asad.Safari
دوشنبه 04 مرداد 1389, 10:52 صبح
سرعت دسترسي اين اپراتور به اندازه‌اي خواهد بود كه سرويس‌هايي نظير IPTV بر روي اين شبكه قابل ارائه باشد.

حداقل سرعت لازم براي استفاده از امكانات سرويس IPTV نظير ويدئو درخواستي با كيفيت مطلوب 2Mbps

2 مگابیت !؟

آرزو بر جوانان به هیچ وجه عیب نیست ... منتظر باشید

موفق باشید

taknegaar
سه شنبه 05 مرداد 1389, 18:07 عصر

موفق باشید

خوبی این فوروم ها اینه که بعضیها عقده گشایی کنند !
البته من دلم بحال مسئولین سایت میسوزه که از ترس بحثهای الکی، مجبورن حتی از خیر انتشار برخی از اخبار هم بگذرن یا با حذف نظرات سعی کنند تا روند سایت ادامه داشته باشه !
پیش فرض برخی از دوستان، جمله کارتونی مشهور "من میدونم ..." هست !
در کل جناب موج منفی، شما هم موفق باشید !

Arman_gh
سه شنبه 05 مرداد 1389, 19:21 عصر
یه سوال از کشاورز تو که راه به راه پست‌های دیگران را پاک میکنی و دلیلش رو فاقد محتوا میدونی این پستی که ازش تشکر کردی دارای محتوا بود؟

Arman_gh
سه شنبه 05 مرداد 1389, 19:42 عصر
من یه سوال پرسیدم. این پستی که این تک نگار زده دارای محتوا است؟ که کشاورز از هم ازش تشکر کرده؟

vcldeveloper
سه شنبه 05 مرداد 1389, 19:55 عصر
یه سوال از کشاورز تو که راه به راه پست‌های دیگران را پاک میکنی و دلیلش رو فاقد محتوا میدونی این پستی که ازش تشکر کردی دارای محتوا بود؟ آره، چون در طول 6 سال و اندی که در سایت عضو هستم، و در طول سال هایی که در ایران زندگی کردم، افراد بسیار زیادی را دیدم که عمده فعالیت شان فقط "غر" زدن هست! کار مثبتی انجام میشه، غر می زنند. کار منفی انجام میشه غر می زنند! فقط هم چانه مبارکشون زور داره! خیلی ها شون رو هم دیدم که تا زمانی که کاره ایی نبودند، فک مبارک لحظه ایی از غر زدن فارغ نمی شد، زمانی هم که مسئولیتی پیدا کردند، خودشان کاری از پیش نبردند. این هم یک معضل اجتماعی هست و ربطی به این گروه سیاسی یا آن گروه سیاسی نداره. قبلا هم یکی از مثال هاش رو همین جا زدم؛ آقای دکتر سلیمانی تا قبل از اینکه وزیر مخابرات بشه، مدعی بود ظرف یکی دو هفته میشه کل مشکل موبایل کشور رو حل کرد! 4 سال که وزیر شد، کاری در این زمینه از پیش نبرد، و مدعی شد مشکل موبایل رو نمیشه به این راحتی حل کرد!

اینجا هم از این افراد زیاد داریم، فقط غر زدن رو خوب بلد هستند. دو نمونه از سخنان فاخر عزیزان مثلا متخصص در یک انجمن تخصصی:

کی میگه سرعت ما کمه مال ما 128 است مال اونا 2 یا 4 ما خیلی جلو هستیم...
128 رو فیبر نوری.... چه شود ........ میدونی چقدر کلاس داره.... اینها نمونه پست هایی هست که تقریبا در تمامی تاپیک های مرتبط با اخبار IT کشور، توسط کاربران متخصص ما نوشته میشند. مهم هم نیست متن خبر درباره احداث چیزی باشه، یا ایجاد محدودیتی جدید، مثبت باشه یا منفی؛ برای هر دو حالتش غر ها و لودگی های مختلفی موجود هست.

در هر جامعه ایی رفتار افرادی که فقط نشستند و غر می زنند مخلل روند رشد جامعه هست.. اگر کسی فکر میکنه اوضاع جامعه و کشورش منفی هست، و غیرقابل اصلاح، و جاهای دیگه بهتره، خب چرا وقت خودش را اینجا تلف میکنه؟! بره جای بهتر. اگر کسی فکر میکنه مسائل منفی وجود داره، و قابل اصلاح هست؛ خب در جهت اصلاحش اقدام کنه. یک عده مدعی هستند که نمیزارند اینها اصلاح کنند، اگر واقعا مقید به اصلاح هستند، و هدفشان اصلاح جامعه شان هست، خب در همون راه ثابت قدم وایستند. گیرم که اصلا در اون راه کشته شدند، باز خونشان هدر نرفت، امام حسین (ع) هم در راه اصلاح امت شهید شدند.
اما...اینکه یکی بیشنه فقط آیه یاس بخونه و غرولند و پوزخند تحویل ملت و مملکت بده، حال من رو به عنوان یک شهروند در این جامعه به هم میزنه! چون نه تنها خودش اقدام مثبتی انجام نمیده، هر کی هم که بخواد اقدامی انجام بده رو با غر ها و پوزخندهای خودش مایوس میکنه. کسی که مدعی هست چیزی در مملکت اشکال داره، و واقعا هم اعتقاد داره که باید اون مشکل برطرف بشه، ولی عملا هیچ اقدام فعالانه (نه منفعلانه) ایی برای رفع اون اشکال نمیکنه، و حاضر هم نیست برای همون اعتقاد خودش هزینه ایی پرداخت کنه، بهتره که ساکت بشه، و حداقل تلاش دیگران رو بی اثر نکنه.

کاربر مربوطه که ازش تشکر کردم، در پست خودش تا حدودی این مفهوم مورد نظر من رو رسوند.

امیدوارم جوابت رو گرفتی باشی.

Mamdos
سه شنبه 05 مرداد 1389, 20:08 عصر
نیازی نیست شبکه فیبر نوری درب منازل به اینترنت متصل باشد. احتمالاً از این شبکه برای پخش محتوای داخلی استفاده خواهد شد، مثلاً همان IPTV که برنامه‌ها و آرشیو صدا و سیما و مؤسسه‌ی رسانه‌های تصویری و سایر مؤسسات مجاز را پخش خواهد کرد. یک جور تلویزیون کابلی. حتی ممکن است مثلاً فیلم‌های سینمایی روز را هم از این طریق -با دریافت هزینه به ازای هر تماشا- پخش کنند تا لازم به رفتن به سینما نباشد. تا جایی که خبر دارم پایلوت این برنامه برای چند صد خانه در تهران اجرا شده است. (با عنوان پروژه‌ی ACS) البته نه با فیبر نوری، بلکه با ADSL.
حتی ممکن است محدودیت پهنای باند هم به مرور برداشته شود، همان‌طور که مثلاً قرار است حداکثر مجاز، از ۱۲۸ کیلوبیت به ۵۱۲ کیلوبیت تبدیل شود.

Arman_gh
سه شنبه 05 مرداد 1389, 20:09 عصر
آره، چون در طول 6 سال و اندی که در سایت عضو هستم، و در طول سال هایی که در ایران زندگی کردم، افراد بسیار زیادی را دیدم که عمده فعالیت شان فقط "غر" زدن هست!
خب دلیل میشه برای اینکه چنین پستی را حذف نکنی؟

خوبی این فوروم ها اینه که بعضیها عقده گشایی کنند !
خوبه والله. اگر با عضویت 6 ساله و زندگی در ایران به این نتیجه رسیدی که اگر کاربری به کاربر دیگه گفت عقده‌گشا پستش دارای محتواست و باید ازش تشکر کنی. حالا من سوال خودت رو از خودت می‌پرسم. چرا از ایران نمی‍ری؟

مصطفی ساتکی
سه شنبه 05 مرداد 1389, 20:15 عصر
اپراتور چهارم، اپراتور فناوری اطلاعات؛ پروژه فیبر نوری درب منازل
با اجازه دوستان جنبه طنز داره.
از اوايل شروع بكار خيلي چيزها رو گفته بودند ميارن درب منازل.
لطفاً اجازه بديد اونارو مصرف كنيم بعداً يه فكري هم به حال فيبر نوري مي كنيم.

vcldeveloper
سه شنبه 05 مرداد 1389, 20:45 عصر
خب دلیل میشه برای اینکه چنین پستی را حذف نکنی؟

خوبه والله. اگر با عضویت 6 ساله و زندگی در ایران به این نتیجه رسیدی که اگر کاربری به کاربر دیگه گفت عقده‌گشا پستش دارای محتواست
ظاهرا پست هایی که ارسال میکنی رو خودت هم نمیخونی. محض اطلاع خودت، و سایر کاربران، همون پستت را که درش از من سوال پرسیده بودی، و یکی دیگه از مدیران زحمت حذفش را کشیده بود، برگرداندم، و بهش جواب دادم. در پستت پرسیده بودی:

یه سوال از کشاورز تو که راه به راه پست‌های دیگران را پاک میکنی و دلیلش رو فاقد محتوا میدونی این پستی که ازش تشکر کردی دارای محتوا بود؟
قشنگ هم برات Boldاش کردم، هم رنگی، تا سوال خودت رو واضح و روشن ببینی.

در جوابت اون بخشی از پستت که رنگی نکردم، توضیحات کافی برات نوشتم، که البته اون توضیحات مقدمه ایی بر جواب سوالت هم شد. و در جواب سوالت، با توجه به همون توضیحات نوشتم:

کاربر مربوطه که ازش تشکر کردم، در پست خودش تا حدودی این مفهوم مورد نظر من رو رسوند.
حالا اگر تو خودت هم نمیدونی سوالت دقیقا چی بوده، مشکل من نیست!

حالا من سوال خودت رو از خودت می‌پرسم. چرا از ایران نمی‍ری؟
برای اینکه من حسن های اینجا را بیش از معایبش میدونم، و معایبش رو هم قابل اصلاح میدونم، و در حد توانم هم در راه اصلاحش تلاش می کنم. با غر زدن ها و مزه پرانی های بیخود هم وقت خودم و دیگران را تلف نمی کنم. اساسا من آینده دنیا را وابسته به تحولات همین جایی که درش هستم می دونم، و منشاء اصلاح دنیا را هم از همین نقطه میدونم. اتفاقا اگر خوب نگاه کنی، همه اونهایی هم که میخوان در تحولات دنیا سهمی داشته باشند، دارند دست و پا می زنند که از هر کجای دنیا شده، خودشون رو حتی به زور هم که شده به این منطقه برسونند! من که اینجا هستم و می تونم در این تحولات سهم مفیدی داشته باشم و آینده را هم روشن می بینم، دلیلی نمی بینم که بخوام از همچین صحنه ایی خارج بشم، و عرصه رو برای دیگران خالی بزارم.

در ضمن، این دو پست اخیرت ربطی به موضوع تاپیک نداشت، ولی از اونجایی که اگر پستت حذف میشد، فردا ممکن بود مدعی بشی که پست حقی زده بودی، و سوال واقعا مهمی پرسیده بودی که به خاطر جواب نداشتن پاک شد، یا مواردی از این دست؛ پستت را نگه داشتم، جوابش هم دادم.
اما از اونجایی که سوال هایی که می پرسی، عملا ربطی به سایت و موضوع تاپیک ندارند، و صرفا سوالاتی شخصی هستند، دفعه بعد اگر همچین سوالاتی به ذهنت رسید، راه درست مطرح کردنش پیام خصوصی یا نهایتا تالار گفتگو با مسئولان سایت هست، نه تالار اخبار و تاپیک مربوط به اپراتور چهارم مخابرات.

Alireza_Salehi
سه شنبه 05 مرداد 1389, 20:50 عصر
آره، چون در طول 6 سال و اندی که در سایت عضو هستم، و در طول سال هایی که در ایران زندگی کردم، افراد بسیار زیادی را دیدم که عمده فعالیت شان فقط "غر" زدن هست! کار مثبتی انجام میشه، غر می زنند. کار منفی انجام میشه غر می زنند! فقط هم چانه مبارکشون زور داره! خیلی ها شون رو هم دیدم که تا زمانی که کاره ایی نبودند، فک مبارک لحظه ایی از غر زدن فارغ نمی شد، زمانی هم که مسئولیتی پیدا کردند، خودشان کاری از پیش نبردند. این هم یک معضل اجتماعی هست و ربطی به این گروه سیاسی یا آن گروه سیاسی نداره. قبلا هم یکی از مثال هاش رو همین جا زدم؛ آقای دکتر سلیمانی تا قبل از اینکه وزیر مخابرات بشه، مدعی بود ظرف یکی دو هفته میشه کل مشکل موبایل کشور رو حل کرد! 4 سال که وزیر شد، کاری در این زمینه از پیش نبرد، و مدعی شد مشکل موبایل رو نمیشه به این راحتی حل کرد!

اینجا هم از این افراد زیاد داریم، فقط غر زدن رو خوب بلد هستند. دو نمونه از سخنان فاخر عزیزان مثلا متخصص در یک انجمن تخصصی:

اینها نمونه پست هایی هست که تقریبا در تمامی تاپیک های مرتبط با اخبار IT کشور، توسط کاربران متخصص ما نوشته میشند. مهم هم نیست متن خبر درباره احداث چیزی باشه، یا ایجاد محدودیتی جدید، مثبت باشه یا منفی؛ برای هر دو حالتش غر ها و لودگی های مختلفی موجود هست.

در هر جامعه ایی رفتار افرادی که فقط نشستند و غر می زنند مخلل روند رشد جامعه هست.. اگر کسی فکر میکنه اوضاع جامعه و کشورش منفی هست، و غیرقابل اصلاح، و جاهای دیگه بهتره، خب چرا وقت خودش را اینجا تلف میکنه؟! بره جای بهتر. اگر کسی فکر میکنه مسائل منفی وجود داره، و قابل اصلاح هست؛ خب در جهت اصلاحش اقدام کنه. یک عده مدعی هستند که نمیزارند اینها اصلاح کنند، اگر واقعا مقید به اصلاح هستند، و هدفشان اصلاح جامعه شان هست، خب در همون راه ثابت قدم وایستند. گیرم که اصلا در اون راه کشته شدند، باز خونشان هدر نرفت، امام حسین (ع) هم در راه اصلاح امت شهید شدند.
اما...اینکه یکی بیشنه فقط آیه یاس بخونه و غرولند و پوزخند تحویل ملت و مملکت بده، حال من رو به عنوان یک شهروند در این جامعه به هم میزنه! چون نه تنها خودش اقدام مثبتی انجام نمیده، هر کی هم که بخواد اقدامی انجام بده رو با غر ها و پوزخندهای خودش مایوس میکنه. کسی که مدعی هست چیزی در مملکت اشکال داره، و واقعا هم اعتقاد داره که باید اون مشکل برطرف بشه، ولی عملا هیچ اقدام فعالانه (نه منفعلانه) ایی برای رفع اون اشکال نمیکنه، و حاضر هم نیست برای همون اعتقاد خودش هزینه ایی پرداخت کنه، بهتره که ساکت بشه، و حداقل تلاش دیگران رو بی اثر نکنه.

امیدوارم جوابت رو گرفتی باشی.
علی آقا معمولا خوب تحیلی میکنی، ولی کمی هم به ما حق بده، فکر می کنی نمیدونم برای همینی هم که هست چه قدر زحمت کشیده شده؟

البته نفی نمی کنم که عده ای همش دارن غر میزنند. ولی حق بده خیلی کارها که با کمی درایت قابل حله با بی درایتی همین جور زمین مونده. از دست امثال ما چه کاری بر میاد؟ وقتی میری تو سازمان x و میبینی کاری که مثلا یک ماه به دست 4 تا متخصص با یک بودجه ناقابل درست میشه در عرض چند ماه با بودجه ای هنگفت یک نتیجه نصفه و نیمه میده و تازه اون نتیجه نصفه و نیمه هم در حد پیاده کردن انسان در کره مریخ تبلیغ میشه.

نه عزیز من این غر زدن نیست، بعضی کارها مسخره هستند و راهی غیر از مسخره کردنشون وجود نداره.

بنده اصلا اهل غر زدن نیستم. ولی تو مملکتی که مشکل پنهای باند داره Fiber To Home بی مزه ترین جوکی هستش که میشه تعریف کرد.

makhdoosh
سه شنبه 05 مرداد 1389, 21:17 عصر
بابا آقای کشاورز تقصیر نداره. اونم سایت شو دوس داره بهر حال. نمی خواد که بزنن سایت شو خودشو منفجر کنن

Arman_gh
سه شنبه 05 مرداد 1389, 21:19 عصر
من نمی‌دانم سوالم دقیقا چی بود؟ خوبه والله! به جای اعتراف به اشتباه به دیگران انگ بی‌سوادی بزن.

قشنگ هم برات Boldاش کردم، هم رنگی، تا سوال خودت رو واضح و روشن ببینی.
به جای این کارها سطح سواد فارسیت رو بالا ببر تا راحت‌تر بتونی متن‌های فارسی را بخوانی و بهشون پاسخ بدهی.
من ازت چی پرسیدم که این را جواب دادی؟

آره، چون در طول 6 سال و اندی که در سایت عضو هستم، و در طول سال هایی که در ایران زندگی کردم، افراد بسیار زیادی را دیدم که عمده فعالیت شان فقط "غر" زدن هست!
غیر از این بود

یه سوال پرسیدم. این پستی که این تک نگار زده دارای محتوا است؟ که کشاورز از هم ازش تشکر کرده؟
در پاسخ به من گفتی آره. یعنی دارای محتواست. منم هم جوابت را دادم

خوبه والله. اگر با عضویت 6 ساله و زندگی در ایران به این نتیجه رسیدی که اگر کاربری به کاربر دیگه گفت عقده‌گشا پستش دارای محتواست
جدا فهمیدنش برات سخته؟

vcldeveloper
سه شنبه 05 مرداد 1389, 21:33 عصر
بنده اصلا اهل غر زدن نیستم.
من به شخص خاصی اشاره نکردم، بلکه به یک روند کلی در این سایت و در جامعه اشاره کردم، و دو نمونه هم بدون ذکر نام، از پست های حذف شده از همین تاپیک نمایش دادم.

وقتی میری تو سازمان x و میبینی کاری که مثلا یک ماه به دست 4 تا متخصص با یک بودجه ناقابل درست میشه در عرض چند ماه با بودجه ای هنگفت یک نتیجه نصفه و نیمه میده و تازه اون نتیجه نصفه و نیمه هم در حد پیاده کردن انسان در کره مریخ تبلیغ میشه.
ببینید، اینها بحث امروز و دیروز نیست. شما اگر بخواید تاریخ ایران رو مطالعه کنید، خیلی خوش بینانه اگر ببینید، از زمان قاجار (هر چند به نظرم میشه به قبل از قاجار هم این رو تعمیم داد) این مشکلات در کارها بوده، بروکراسی بیش از اندازه، بالا رفتن برخی افراد بی سواد در برخی مشاغل، پارتی پازی و خیلی چیزهای دیگه. اینها چیزهایی نیست که امروز به وجود اومده باشند، یا در این 30 سال بوجود اومده باشند. این معضلات در جامعه ما حداقل چند صد ساله که وجود دارند، و در این چند صد سال، حداقل دو نوع سیستم حکومتی و سه نسل حکومت تغییر پیدا کردند، ولی این معضلات برطرف نشدند، پس ریشه این معضلات در خودِ جامعه و افراد جامعه هست. متاسفانه ما خیلی وقت ها نمیخوایم مشکل رو به گردن بگیریم، و همیشه انتظار داریم یکی از غیب بیاد مشکلات جامعه خودمون رو برطرف کنه. البته یک عده هم که از اون طرف بام میافتند، و به این نتیجه می رسند که اینها مشکلات ذاتی هستند، و قابل اصلاح نیست، پس باید از ایرانیت دست کشید، و دست به دامن سایر ملت ها و گروه ها شد، و به نوعی از ایرانی بودن فرار کرد.

من اینجا با انتقاد مشکلی ندارم؛ انتقاد این هست که شما ضعفی رو می بینید، و در جهت رفع آن اون رو به شکل منطقی گوشزد می کنید. حالا اگر به انتقاد شما توجه نشد، بر اساس اینکه چقدر به اون موضوع اعتقاد دارید، خودتون برای رفع معضل مشخص شده، دست به اصلاح می زنید. هر چقدر که در توان تان بود. حالا یکی بیشتر یکی کمتر. اما اینکه هر خبری مطرح بشه، یک عده بیان اصلا بدون توجه به اینکه جزئیات خبر چی بوده، مثبت بوده یا منفی بوده، مسخره کنند، این هیچ فایده ایی برای ملت و مملکت که نداره، هیچ، ضرر و زیان هم داره.
بر اساس برخی تجربیاتی که همه ما کم و بیش در جامعه داشتیم؛ اگر بر فرض شما میومدید در این خبر، اشاراتی که به ایران شده را حذف می کردید، و به جای آن مثلا از بوکینافاسو نام می بردید؛ چند نفر میامدند و بدون اینکه اصلا بدانند بوکینافاسو کجای زمین قرار داره، اول یک دهن به به و چه چه می کردند، بعد هم انتقاد می کردند که ببینید بوکینافاسو این کار رو کرد، اما ما همچنان اندر خم یک کوچه ایم! این یعنی اصلا اینکه کار مربوطه انجام بشه یا نشه، یا اینکه این کار مفید هست یا نه، مهم نیست؛ فقط سوژه ایی باشه برای مسخره بازی و لودگی و غر زدن، کفایت میکنه. چه خوشمون بیاد، چه بدمون بیاد، همچین روحیه ایی هم در این سایت، و هم در کل جامعه ما وجود داره؛ و بسیاری از مردم چندین برابر کاری که می کنند، غر می زنند. اون هم در زمینه هایی که خیلی ها شون اصلا اطلاعی ازش ندارند! شما فردا بشین توی تاکسی یا اتوبوس، از یک معضل خاص در حوزه IT ایراد بگیر، ببین به دنبال اون انتقاد شما، چند نفر از راننده گرفته تا مسافرین شروع می کنند به غر زدن درباره همان حوزه! همچین روحیه ایی برای یک جامعه خوب نیست. من اگر دستم نمیرسه در همه خانه ها و اتوبوس ها و مترو و تاکسی و غیره جلوی اینجور غر زدن های بی هدف و مایوس کننده را بگیرم، توی این سایت که دستم میرسه. در حوزه ایی که توانش را دارم، اقدام می کنم. هر کس در حوزه هایی که فعال هست و مسئولیت داره، وظیفه ایی که باید بهش عمل کنه را به درستیانجام بده، مشکلات هم به تدریج حل میشند. وگرنه من و شما اینجا بشینیم تا 100 سال دیگه هم غر بزنیم و به این و آن ریشخند بزنیم، چیزی که اصلاح نمیشه، هیچ، اوضاع بدتر هم میشه. همین هایی که از الان میگیم کار بلد نیستند، افرادی هستند که در همین جامعه درس خواندند، بزرگ شدند، و مسئولیتی گرفتند. به جای غر زدن، یک جامعه باید بشینه فکر کنه، خودش را اصلاح کنه که چرا چند صد ساله که افرادی تربیت میکنه که وقتی در پست و موقعیتی خاص قرار میگیرند، عملکردی مناسب آن موقعیت از خودشان بروز نمیدند.

Alireza_Salehi
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 00:02 صبح
کلی چیز نوشتم ولی همه رو پاک کردم ....

الهم عجل لولیک الفرج...

NIK
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 08:00 صبح
با اجازه دوستان جنبه طنز داره.
از اوايل شروع بكار خيلي چيزها رو گفته بودند ميارن درب منازل.
لطفاً اجازه بديد اونارو مصرف كنيم بعداً يه فكري هم به حال فيبر نوري مي كنيم.

حق با شماست. اما پروژه فیبر نوری کمی متفاوت از بقیه وعده ها است.
بحث پدافند غیر عامل یکی از مباحث داغ سیستم حکومته. با توجه به تهدیدهای روز افزون از جانب اسرائیل و ... و افزایش احتمال حمله به ایران ، اجرای پروژه فیبر نوری در دستور کار قرار گرفته.
فیبر نوری پدافند غیر عامل در مقابل جنگ الکترونیکی (جنگال) است.
به نظر من این پروژه به خاطر مسائلی فراتر از اینترنت 2 مگابیت یا ... در دستور کار قرار گرفته.
در هر صورت امیداوارم به هر دلیل و بهانه ای که هست، عملی بشه و یه پله بالاتر بریم.
موفق باشید

taknegaar
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 15:30 عصر
من یه سوال پرسیدم. این پستی که این تک نگار زده دارای محتوا است؟ که کشاورز از هم ازش تشکر کرده؟

راستش من هم تصور نمیکردم که پست من بدلیل ملاحظات حذف نشه !

اما در پست بالایی من نوشته:

و برای من فقط جالبه !
که شما در مورد پست بی محتوای بالایی اش اظهار نظر نکردید !
شاید هم از نظر شما، اون پست با محتوا بوده !

البته با تشکر از
آقای کشاورز که با حذف نکردن پست بنده، تعادل رو برقرار کردند
و در مقابل چند حرف بی محتوای موج منفی، یک نقد بی محتوای موج منفی رو هم اجازه انتشار دادند.

البته آدم پشیمون میشه که این خبرها رو منتشر کنه !
بالاخره یکی از مولفه های سایت های اینجوری بروز بودن اخبار و مطالب در حوزه خودشون هست !
البته قصد از منتشر کردن اخبار برای نقد فنی و همچنین درخواست انتشار جزییات بیشتر از طریق مطلعینه.
اما از اونجایی که محملی بشه برای عقده گشایی برخی و بطور متوالی با رکوردهای الکی حجم دیتابیس رو افزایش بده و همچنین سردرد بشه، ظاهرا باید قیدشو زد.
که البته این حوصله، صبر و وقت مدیران سایت رو میطلبه.

اگر بر فرض شما میومدید در این خبر، اشاراتی که به ایران شده را حذف می کردید، و به جای آن مثلا از بوکینافاسو نام می بردید؛ چند نفر میامدند و بدون اینکه اصلا بدانند بوکینافاسو کجای زمین قرار داره، اول یک دهن به به و چه چه می کردند، بعد هم انتقاد می کردند که ببینید بوکینافاسو این کار رو کرد، اما ما همچنان اندر خم یک کوچه ایم! این یعنی اصلا اینکه کار مربوطه انجام بشه یا نشه، یا اینکه این کار مفید هست یا نه، مهم نیست؛ فقط سوژه ایی باشه برای مسخره بازی و لودگی و غر زدن، کفایت میکنه. چه خوشمون بیاد، چه بدمون بیاد، همچین روحیه ایی هم در این سایت، و هم در کل جامعه ما وجود داره؛ و بسیاری از مردم چندین برابر کاری که می کنند، غر می زنند. اون هم در زمینه هایی که خیلی ها شون اصلا اطلاعی ازش ندارند! شما فردا بشین توی تاکسی یا اتوبوس، از یک معضل خاص در حوزه IT ایراد بگیر، ببین به دنبال اون انتقاد شما، چند نفر از راننده گرفته تا مسافرین شروع می کنند به غر زدن درباره همان حوزه! همچین روحیه ایی برای یک جامعه خوب نیست. من اگر دستم نمیرسه در همه خانه ها و اتوبوس ها و مترو و تاکسی و غیره جلوی اینجور غر زدن های بی هدف و مایوس کننده را بگیرم، توی این سایت که دستم میرسه
...
به جای غر زدن، یک جامعه باید بشینه فکر کنه، خودش را اصلاح کنه که چرا چند صد ساله که افرادی تربیت میکنه که وقتی در پست و موقعیتی خاص قرار میگیرند، عملکردی مناسب آن موقعیت از خودشان بروز نمیدند.

با حرفهای آقای کشاورز موافقم.

اصلا پیش فرض ما ایرانیها، غر زدنه !
پیش فرض متهم بودن مسئولین در ایران هست، حالا هر کی میخواد باشه !
این پیش فرض در بین مسئولین هم هست چون اونها هم از همین ایرانیها هستند.
مسئول قبلی یا بعدی ! مسئول فعلی رو و مسئول فعلی مسئول قبلی رو متهم میکنه و
غیر متخصصین هر دو رو !

در بین متخصصین هم مثلا یه برنامه نویس بدون در نظر گرفتن شاخص های کلان اقتصادی در سطح کوچیک به نقد میپردازه.
مثلا کسی توجه نمیکنه که
کشور هندی که طبق آمار بین المللی 80 درصد مردمش زیر 60 دلار در ماه درآمد دارند و بیشتر مردمش هم طبق همین آمارها از دایال آپ استفاده میکنند.
اونوقت طبق آمار، سالانه 80 میلیارد دلار درآمد از صادرات نرم افزار داره که بیشتر از کل درآمد نفتی ایران در حال حاضر هست.

من خودم در پروژه LMS یه دانشگاه دولتی که مشکل پهنای باند هم نداشتند، شرکت داشتم و بعد از انجام پروژه از جانب ما، باید تولید محتوا صورت میگرفت.
استاندارد مورد نظر ما SCORM 2004 بود ولی گفتند باید به استاندارد قبلی ترش برگردید
چون در دنیا هنوز محتوای زیادی با این استاندارد تولید نشده و ما میخواهیم از محتواهای تولید شده اونها هم بهره بگیریم.
اما بعد از دانگرید ! مشخص شد، اینها در تولید محتوا هم مشکل دارند و هزینه تولید محتوا و آشنا نبودن تولید کنندگان با نحوه تولید محتوا باضافه اظهار نظرهایی مستند درباره موثر نبودن آموزش از راه دور و بازگشت به Face to Face مطرح شده که دیگه ربطی به بستر سخت افزاری نداشت و مشکل بستر فرهنگی بود !
تجربه دانشگاهی در انگلستان هم همینو میگفت و بطور مثال کنترل موثر نداشتن استاد بر دانشجو خودش مساله ای بود.
حالا پهنای باند کجای مساله بود هیچ جا!
با اون پهنای باند بیکار هم، دانشجوها میرن فیلم دانلود میکنند که البته از اول هم برای اون LMS نیاز به اون پهنای باند نبود.
البته طبق آمارهای بین المللی 80 درصد ترافیک اینترنت توسط ابزارهایی نظیر torrent اشغال میشه که اکثرا برای فیلم کاربرد داره.
در ایران هم بیشتر درخواست پنهان کاربران (نقد و ...) در این حوزه هست.
که البته به حق هم هست؛
چون با پهنای باند 128 مگابیت فقط میشه در 24 ساعت 3 تا فیلم mkv دانلود کرد
و نمیشه مثلا پهنای باند 4 مگابیت داشت تا در روز مثلا حدود 100 تا فیلم دانلود کرد
(نه اینکه روز 24 ساعته و فیلمها متوسط هر کدوم 2 ساعت).

امیدوارم مسئولین هر چه زودتر خودشون رو از اتهامات واصله مبرا کنند و شیر اینترنت ! رو باز کنند. (مثل انگلیس (http://www.v3.co.uk/v3/news/2266566/government-pushes-back-2mbit))
ما که منتظریم !
حالا 2015 هم شد ! اشکالی نداره:

Government pushes back 2 Mbit/s broadband date to 2015 (http://www.v3.co.uk/v3/news/2266566/government-pushes-back-2mbit)

hghyami
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 16:01 عصر
"We are working with partners in public, private and community sectors to help local authorities and communities access expertise enabling them to build and organise projects that can attract funding for next generation broadband."
The village of Iwade in Kent recently funded its own broadband rollout (http://www.v3.co.uk/v3/news/2266192/rural-kent-village-rolls-40mbit) via a nearby BT exchange by gaining a grant from the council.
Research released today by Virgin Media Business underlined the importance of broadband networks to the UK. Around 1,500 business told the ISP that better investment in broadband would benefit them as much as improved road or rail links.

من نه قر میزنم نه چیزی... در مورد اون لینک این در مورد کلّ England نیست... الان تو لندن BT,Virgin دارن فیبر اینترنت کانکشن هم به شخص و هم به شرکت میدان... BE و SKY هم دارن اورگ ۱۰mgb میدان به شاخ و شرکت که الان offcom روشون فشار داره میاره که یا تبلیغات رو درست کنند یا اینکه سرعت حقیقی‌ رو بگن. بستگی داره که شما کجایی ولی‌ الان شرق لندن که چند وقت هست راه افتاده... نزدیک غرب هم همینطور (جناب taknegar من غرب london هستم North Ealing)... محدوده ما هم داره... شمال هم اکثرً داره تا اونجا که من خبر دارم... جنوب رو مطمئن نیستم... شهرستانها همینطور در همین لینک خبری که دیدید هنوز اکثرا نه...

قیمت هاش هم virgin شما پکیج کامل که شامل tv,tel,internet میشه حدود £۳۰.۰۰ شروع میشه... من خودم از خودم هست که این راه بیفته با اینکه خودم هم ایران زندگی‌ نمیکنم چون وقتی‌ لااقل من میم برای مسافرت غصّه اینرو نمیخورم که وقتی‌ کارم کیره اینترنت هست/نیست سرعت میکشه و غیره...

taknegaar
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 17:29 عصر
من نه قر میزنم نه چیزی... در مورد اون لینک این در مورد کلّ England نیست... الان تو لندن BT,Virgin دارن فیبر اینترنت کانکشن هم به شخص و هم به شرکت میدان...

درکل نمیدونم؛
یا لندن کل انگلیسه، یا انگلیس کلا لندنه !

فقط چیزی که میدونم اینه که

اولا:
مسئولین در ایران متهمند، حتی اگر در راستای توسعه پهنای باند قدم بردارند !
مهم نیست؛
یا نمی تونند !
یا اگر تونستند هم بدرد نمیخوره !

دوما:
در ایران نباید !! زودتر از انگلیس (2015) به همه مردم پهنای باند 2 مگابیت بدهند،
چون اونوقت هیچی با هیچی نمیخونه ! و من باز هم منتقد میشم، چرا که اصلا امکان نداره که شاخصهامون از اونها بالاتر باشه.

hghyami
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 17:40 عصر
درکل نمیدونم؛

اولا:
مهم نیست؛
یا نمی تونند !

دوما:
چون اونوقت هیچی با هیچی نمیخونه ! و من باز هم منتقد میشم، چرا که اصلا امکان نداره که شاخصهامون از اونها بالاتر باشه.

اینجا رو شما داری کم لطفی‌ میکنی‌ و یک مقدار غیر منطقی‌... London مرکز هست و ....
اینکه شما میگی‌ ما زودتر دیگه داری زیاده روی میکنی‌ و هر جور و به هر نحو که می‌خوای حرف رو میپیچونی تا حرف خودت رو ثابت کنی‌... من افتخار می‌کنم که قبل از اینا ما هم چین چیزی داشته باشیم که فردا وقتی‌ اینور کسی‌ گفت شما مگه اینترنت هم دارید بزنم تو سرشون و . . . من هیچ جائی‌ اینجا نه گفتم و قر زدم نه ایراد از مسئولین گرفتم... بحث دلم سوزی با قر زدن فرق میکنه دوست عزیز... بله اینجا اکثرا تا یک چیزی می‌بینن شروع میکنند که آرزو عیب نیست و غیره که دیگه گفتنش درست نیست و در این هم شاکی‌ نیست، من اینجا هدفم تا جائی‌ که بشه کمک هست ولی‌ شما.....

taknegaar
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 18:21 عصر
اینجا رو شما داری کم لطفی‌ میکنی‌ و یک مقدار غیر منطقی‌... London مرکز هست و ....
اینکه شما میگی‌ ما زودتر دیگه داری زیاده روی میکنی‌ و هر جور و به هر نحو که می‌خوای حرف رو میپیچونی تا حرف خودت رو ثابت کنی‌... من افتخار می‌کنم که قبل از اینا ما هم چین چیزی داشته باشیم که فردا وقتی‌ اینور کسی‌ گفت شما مگه اینترنت هم دارید بزنم تو سرشون و . . . من هیچ جائی‌ اینجا نه گفتم و قر زدم نه ایراد از مسئولین گرفتم... بحث دلم سوزی با قر زدن فرق میکنه دوست عزیز... بله اینجا اکثرا تا یک چیزی می‌بینن شروع میکنند که آرزو عیب نیست و غیره که دیگه گفتنش درست نیست و در این هم شاکی‌ نیست، من اینجا هدفم تا جائی‌ که بشه کمک هست ولی‌ شما.....

چیزی که متوجه شدم:
1 - من کم لطف، غیرمنطقی، زیاده رو و بپیچ هستم.
2 - خبر اون خبر گزاری انگلیسی تکذیب نشد ! (پیچیده نشد!)
3 - لندن مرکز انگلیس است !

من با شما در تاپیکهای دیگه هم مستند بحث کردم،
نتیجه اش حذف تاپیک از طرف مدیران بود !
الان هم وقت به ادامه این داستان با نتیجه معلوم ندارم !

Vahid_moghaddam
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 18:28 عصر
درکل نمیدونم؛

اولا:
مهم نیست؛
یا نمی تونند !

دوما:

شما خیلی جالب از مطالب بقیه برداشت می کنید. این دوما کجای حرف ایشون بود؟ کارتون خیلی درسته!

Arman_gh
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 18:58 عصر
و برای من فقط جالبه !
که شما در مورد پست بی محتوای بالایی اش اظهار نظر نکردید !
شاید هم از نظر شما، اون پست با محتوا بوده !

اما درباره‌ی ان پست، نه از نظر من بی‌محتوا بود. حالا منظور؟

JalaliMehr
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 19:51 عصر
خودمونيم بچه هاي سايت ما .اگر مديران دستشونو باز بزارن راحت اينجا رو تبديل به سايت س*ي*اس*ي مي كنن.
بيخيال دوستان اپراتور دهم هم كه بياد باز هم سرعت ما چند كيلو بايته.اگر درست شدني بود تا حالا درست شده بود.پس به قول بعضي ها بهش فكر هم نكنيد.