PDA

View Full Version : کی پرینت گرفته؟

h1and1saman
یک شنبه 03 مرداد 1389, 21:47 عصر
سلام خدمت اساتید یه سوال دارم که اگه لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون می شم
1-چه جوری میشه فهمید که کدوم سیستم پرینت گرفت یعنی اطلاعاتی در مورد پرینت های گرفته شده از سیستم ها بدست آورد-واسه این می خوام که بعضی وقتی افراد پرینت می گیرند ولی موقع بردن هیچ کس گردن نمی گیره می گه واسه من نیست همین چند روز پیش چند دقیقه رفتم بیرون و بیام کلی عکس خراب( مستهجن) پرینت گرفته بودنو هیچ کس قبول نکرد که واسه اونه حالا می خواستم ببینمچه جوری میشه فهمید که کی پرینت گرفته(تو شبکه-کافی نت)
لطفا راهنمایی کنید چون خیلی دارن این کارو میکنند-عکسهای ... پرینت می زنند و آخرش گردن نمی گیرند با تشکر منتظر راهنماییهاتون می مونم

razeghi_loved
یک شنبه 03 مرداد 1389, 23:05 عصر
دقیقا یادم نیست اما تو تنظیمات پرینتر یه قسمت هست وقتی تیک بزنید زیر صفحه آدرس فایل رو وقتی پرینت می گیره می نویسه و از همین طریق می تونی بهمی کی پرینت زده
اما اگر دوستان چیز دیگر دارند به ما هم بگند چیزی جالبی سوال کردی
راستی یه قسمت تو قسمت advanced هست که می گه پرینت ها رو تو فولدر پرینتر نگه داره این طوری هم می تونی بفهمی
تو این آدرس ذخیره می شه اما نمی دونم چه طوری می شه بازش کرد
C:\WINDOWS\system32\spool\PRINTERS

h1and1saman
دوشنبه 04 مرداد 1389, 10:01 صبح
با سلام به استاد خودم مرسی که باز جواب دادی
آره اینی که شما می گید وجود داره که پایین آیکون پرینتر میاد و می نویسه چی در حال پرینته اما مشکل اینجاست بعضی وقتهاکه واسه استراحت می رم بیرون و میام کارشونو کردند می خوام ببینم می شه بعد از تموم شدن همه چی مچشونو بگیرم
اگه دوستان راه حلی بلدند راهنمایی کنند لطفا-حتی با برنامه ای خاص که ثبت کنه
با تشکر از تمامی دوستان

h1and1saman
دوشنبه 04 مرداد 1389, 14:22 عصر
واقعا یعنی کسی نیست جواب این سوال بدونو یه راه حلی داشته باشه
من تو یه فروم دیگه با کلی سابقه فعالیت ول کردم اومدم اینجا خیلی وقت دیگه اونجا نمی رم الان ضایعست برگردم اونجا-کمک کنید برای ضایع نشدن این بنده خدا

max2004
دوشنبه 04 مرداد 1389, 15:45 عصر
از طریق system monitor ویندوز میتونی رو عملیات پرینتر نظارت کنی

razeghi_loved
دوشنبه 04 مرداد 1389, 18:49 عصر
نرم افزاری هم هست که بتونه این کار رو برای شما انجام بده یا قابلیت های بسیار زیاد البته هزینه بر می باشد اگر مشکلی نداری بگو تو تلفن تماس رو بدم برای خرید نرم افزار در ضمن نرم افزار برای من نیست و حتی اسمش هم نمی دونم فقط می دونم یه نفری هست که این کار رو انجام می ده این شخص برای چندین شرکت دولتی این نرم افزار رو نصب کرده که نمی تونم اسم شرکت ها رو ببرم

h1and1saman
سه شنبه 05 مرداد 1389, 11:35 صبح
نه دوست عزیز من خودم دوتابرنامه مدیریت دارم که یکیشون نعداد پرینت هارو کاملا دقیق محاسبه میکنه اما چون ازش خوشم نمیاد از یه برنامه دیگه استفاده می کنم-فکر کنم راههای دیگه ای و بهتری هم وجود داشته باشه بازم ممنون

razeghi_loved
سه شنبه 05 مرداد 1389, 20:57 عصر
من راه دیگری رو بلد نیستم اما اون نرم افزاری که می گم دقیقاً می گه کامپیوتر کدوم user اون سیستم با چه Ip چی پرینت گرفته و یه نسخه هم برای سرور ارسال بشه به این راحتی. البته این یه نرم افزار جامع است که شما فقط قسمتی از آن را خریداری می کنید

h1and1saman
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 14:44 عصر
دوست عزیز زیاد هم مهم نیست اگه میشد خوب می شد اما ارزش خرج کردنو نداره
حالا یه حدود قیمتی بگو اگه بودجه رسید شاید گرفتیم اگه نه که بی خیال و دمت گرم
حدودشو بگو شاید دوست دیگه ای دیدو باتوجه به جیبش خواست بخره

razeghi_loved
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 15:09 عصر
نمی دونم آخه این یه نوع تبلیغات می شه من نمی تونم اینجا شماره قرار بدم اگر مدیریت اجازه می ده قرار دهم؟ اما بعید بدانم؟