View Full Version : اعتراض به حذف لینک از امضا
jalalx
دوشنبه 04 مرداد 1389, 12:06 عصر
مدیران محترم!
چرا امکان لینگ گذاری رو از امضا حذف کردید؟ :عصبانی: حد اقل برای جلوگیری از تبلیغات می تونستید لینک های به بیرون از سایت رو ممنوع کنید نه کلا تک a رو!
من می خوام لیست لینکهای آموزش هامو تو امضام داشته باشم! باید یه همچین امکانی رو داشته باشید دیگه!
CYCLOPS
دوشنبه 04 مرداد 1389, 12:22 عصر
نه تنها امکان لینک حذف شده بلکه امکان تغییر فونت هم حذف شده
این هم موضوع جدیدی نیست مدت زیادی هست که این تصمیم رو گرفتند . . .
حذف این امکان تنها به این معنی هست که کاربران لیاقت استفاده از این امکان سایت رو ندارند که این توهین به همه کاربران سایت هست
قبلا هم این موضوع رو با آقای کشاورز مطرح کردم و از این محدودیت و توهین شکایت کردم (در پیغام خصوصی) که متاسفانه به نتیجه نرسید و اونجایی که توقع داشتم عنوان "مدیر سایت" کنار اسم ایشون برام معنی بشه بدتر این عنوان معنی خودش رو از دست داد ایشون هم مثل ادارات دولتی ترجیح دادند اشخاص رو پاسکاری کنند . . .
بگذریم . . .
فکر نکنم اعتراض شما هم نتیجه ای داشته باشه
vcldeveloper
دوشنبه 04 مرداد 1389, 12:55 عصر
حذف این امکان تنها به این معنی هست که کاربران لیاقت استفاده از این امکان سایت رو ندارند که این توهین به همه کاربران سایت هستاین برداشت شخصی شما ست، و دلیلی نداره که ما بخوایم اقدامات خودمون رو با برداشت شخصی شما تطبیق بدیم! شما ممکنه برداشت های شخصی دیگه ایی هم داشته باشید، مثلا؛ وجود مدیر در این سایت، یعنی کاربران این سایت شعور استفاده از سایت بدون نظارت را ندارند، یا وجود پسورد برای کاربران مختلف یعنی کاربران سایت قابل اطمینان نیستند! با همچین برداشت هایی مثل برداشت های شما، ما نه باید محدودی در جایی برای کاربران اعمال کنیم، نه نظارتی بر عملکردشون داشته باشیم، حتی محض شفاف سازی و اعتماد سازی، پسورد خودمون هم در اختیار کاربران قرار بدیم، تا خدای نکرده شما و امثال شما برداشت بدی نسبت به ما نداشته باشید!
چرا امکان لینگ گذاری رو از امضا حذف کردید؟ اگر جستجو می کردید، قبلا توضیح داده شده بود؛ بعد از فیلتر شدن سایت، با توجه به اینکه بعضی از امضاء ها حاوی لینک به بعضی سایت های فیلتر شده بودند، و از آنجایی که دلیل فیلتر شدن سایت هم مشخص نبود - و هر چیزی، از جمله همین لینک ها می تونست دلیل فیلتر شدن سایت باشه - امکان لینک گزاری در امضاء توسط کاربران تا اطلاع ثانوی لغو شد.
مهدی کرامتی
دوشنبه 04 مرداد 1389, 12:59 عصر
سیستم سایت ما امکانی برای تشخیص لینک به خارج از سایت نداره.
حذف این امکان تنها به این معنی هست که کاربران لیاقت استفاده از این امکان سایت رو ندارند که این توهین به همه کاربران سایت هست
وقتی تعداد افرادی که به قواعد جامعه احترام نمی گذارند و از امکانات سوء استفاده می کنند زیاد میشه برای مجری چاره ای جز اعمال محدودیت باقی نمی مونه.
PC2st
دوشنبه 04 مرداد 1389, 14:52 عصر
وجود لینکهای external در امضاء بد نیست، بهرحال هر کاربر که در اینجا فعالیت میکند/عضو است، ممکن است در سایتهای دیگر هم هویت داشته باشد و از طریق قراردادن لینک در امضاء، خود را بهتر معرفی کند.
طبق قوانین این سایت؛ کاربران باید مطابق با قوانین ایران فعالیت کنند. پس در صورت مشاهدهٔ کاربرانی که در امضاء خودشان، لینک به سایتهای خلاف قوانین ایران را قرار دادهاند، با آنها برخورد کنید (محرومیت موقت یا ارسال اخطار و حذف امضاء) تا به خاطر تعداد معدودی از کاربران، امکانات کاربردی حذف نشود.
اکنون که امکان قراردادن لینک در امضاء محدود شده، باز هم کاربران میتوانند آدرس سایت مورد نظر را در امضاء قرار دهند ولی با این تفاوت که موتورهای جستجو تغییر زیادی در رتبهٔ آنها نمیدهد (احتمالا اینطور است ولی مطمئن نیستم).
Afshin160
دوشنبه 04 مرداد 1389, 15:03 عصر
سیستم سایت ما امکانی برای تشخیص لینک به خارج از سایت نداره. !!!!....
من اطلاعاتي ازvBulletin ندارم ولي واقعا" عجيبه يعني راهي نيست ؟؟
pardis11
دوشنبه 04 مرداد 1389, 16:31 عصر
فکر کنم بشه! یه کنترل بزارین مثل دراپ دان و مقدارش عنوان تاپیکهای هر بخشی باشه ، مثل همونی که تو بخش جستجوی پیشرفته هستش .:لبخند:
LORD AELX
دوشنبه 04 مرداد 1389, 17:08 عصر
یه ترفند (Hack)... :متفکر: اگر دقت کنید، ادیتور یه icon داره که این شکلی: . هستش و به شما یک تگ DOWNLOAD میده. شما میتونید هر لینکی رو که میخواید درون این تگ قرار بدهید و البته قبل آن توضیح مورد نظرتون رو درج کنید.
kuh_nur
سه شنبه 05 مرداد 1389, 17:56 عصر
بابا خواهشا قسمت لینک رو بزارین کل کارو کاسبی مون بهم ریخته!!! :عصبانی++:
علیرضا مداح
سه شنبه 05 مرداد 1389, 18:43 عصر
سلام،
کاربران محترم،
این چه اصراری هست که بر بازگردانده شدن این امکان دارید؟ اگر قرار بر لغو این اقدام به این زودی ها بود که کلا" این اقدام صورت نمی گرفت،
به علاوه، آقای کشاورز و آقای کرامتی توضیحات لازم را ارائه کردند،
لطفا" بعضی مسائل را کمی در بعد وسیع تری ببینید نه تنها از دید یک کاربر خاص،
اگر مشکلی برای سایت برنامه نویس ایجاد شود(i.e. سایت فیلتر شود) ناراحت کننده تر است یا اینکه شما نتوانید در امضای خود لینک قرار دهید؟
یکی از دوستان هم گفته بودند که با کاربران خاطی برخورد شود، اما آیا فکر می کنید چک کردن امضای تمامی کاربران سایت، آن هم به طور مستمر، توسط مدیران امکان پذیر است؟
کارهای مفید علمی زیادی در این سایت برای انجام داریم،
با تشکر،/
jalalx
سه شنبه 05 مرداد 1389, 20:40 عصر
این چه اصراری هست که بر بازگردانده شدن این امکان دارید؟ اگر قرار بر لغو این اقدام به این زودی ها بود که کلا" این اقدام صورت نمی گرفت.
این طور که پیداست این امکان تا ابد فعال نمی شود! زیرا در اظهارات مدیران محترم هیچ اشاره ای به شرایط و یا زمان مشخصی برای فعال سازی این امکان نشده است.
من که از بحث پیرامون این موضوع منصرف شدم! (یه روش پیدا کردم!)
به هر حال این شرایط تحمیل شده نتیجه ی شرایط تحمیل شده به سایت و آن نیز نتیجه ی شرایط تحمیل شده به کل اینترنت در ایران است که خود نتیجه ی تحمیل شرایط دیگری است که از ادامه ی آن معذورم!
علیرضا مداح
سه شنبه 05 مرداد 1389, 21:17 عصر
این طور که پیداست این امکان تا ابد فعال نمی شود!
کجا نوشته شده تا ابد؟
امکان لینک گزاری در امضاء توسط کاربران تا اطلاع ثانوی لغو شد.
،/
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.