ورود

View Full Version : سرعت بسته های افزایشی GPRS ایرانسل ؟

Salar Ashgi
دوشنبه 04 مرداد 1389, 15:26 عصر
سلام ، از دوستان کسی هست که از بسته های افزایشی GPRS ایرانسل ویژه جشنواره تابستان

استفاده کرده باشه ؟! آخه شنیدم یکی از دوستام با 9999 تومن سرویس 256 کیلوبیت نامحدود

گرفته ، البته از تعرفه هاش خبر دارم ، ولی اون چیزی که آدمو شگفت زده میکنه سرعتشه ! این

دوستم میگفت با سرعت حدودا 30 KB دانلود میکنه ، که با 10 تومن نسبت به ADSL عالیه !

نظر دوستان چیه ؟ در ضمن کیفیت سرعت به نحوه آنتن دهی نیز بستگی دارد ؟ چون اطراف

ما آنتن کمی ضعیفه !

حجتی نیا
دوشنبه 04 مرداد 1389, 16:19 عصر
استاندارد سرعت دانلود در 256 همون 30تا32kb هستش.طبق گفته خودشون درمراکز استانها این سرعت رو میشه استفاده کرد....

web4web
دوشنبه 04 مرداد 1389, 17:15 عصر
با سلام.
ایرانسل طرح اینترنت نامحدود رو از اول تابستون گذاشته و فقط قیمت ها رو مشخص کرده و درباره سرعت چیزی نگفته ولی در کل به موارد زیر توجه کنید:
1-اگر گوشی شما فناوری EDGE با کلاس حداقل 10 داشته باشه و اگر منطقه ای که شما هستید مرکز استان ب0اشه و این فناوری رو ساپورت کنه سرعت دانلود شما حداکثر به 35 KB میرسه.
2-کم و زیاد شدن سرعت به ترافیک اون منطقه بستگی داره و هر چی خلوت تر باشه راحت تر کانکت میشی.
3-اگر گوشی شما EDGE ساپورت نکنه یا منطقه ساپورت نکنه یا هردو سرعت دانلود حداکثر 6KB است.
4-قطعی در ارسال و دریافت حداقل هر 2 ساعت یکبار برای دقایقی پیش میاد.(در بعضی مواقع شاید یک روز هم قطع نشه که بستگی به ترافیک و شانس طرف داره)
5-اگر از سایتهایی که امکان دانلود با قابلیت Resume رو ندارند دانلود کنی بعد از 3 مگابایت یا مقدار بیشتر دانلود failed میشه.(البته به تثبیت دریافت بستگی داره شاید تا 1 روز هم قطع نشه)
6-آنتن دهی تاثیر بسزایی در کانکت سریع و دائم شما دارد و اگر آنتن دهی خوب نباشد ممکن است هر نیم ساعت قطع شوید البته الان اکثر مناطق آنتن دهی خوبی دارند.
7-اینترنت ایرانسل ایرانسل برای وبگردی خوبه ولی برای دانلود به شرط ها و شروط ها
8- در کل با صرفه است مخصوصا برای کسانی که فناوری EDGE دارند

موفق باشید.

mahmoodtaherinia
دوشنبه 04 مرداد 1389, 17:19 عصر
سلام

من الان دارم از این سرویس استفاده می کنم .سرعتش کاملا وابسته به کیفیت آتن مورد استفاده داره .سرعت برای توی بهترین حالت که معمولا صبح هستش حدود 25 هستش.ولی متوسط سرعت حدود 18 هستش.

HamedNet_ir
دوشنبه 04 مرداد 1389, 17:58 عصر
ضمنا , نا محدود نیست!

حدودا 2 گیگ میتونید ترافیک داشته باشید و بعد از 2 گیگ از شارژ شما کسر میشود.

Salar Ashgi
دوشنبه 04 مرداد 1389, 18:20 عصر
تو سایت خودش گفته نامحدود !

East.Tiva
دوشنبه 04 مرداد 1389, 19:33 عصر
EDGE یا GPRS ?
آخه GPRS هم کلاس 10 به بالا داره

Salar Ashgi
دوشنبه 04 مرداد 1389, 19:57 عصر
ولی اینطور که بر میاد دنگ و فنگش زیاده ، ADSL خیلی نسبت به این بهتره !

نظر دوستان چیه ؟

ARC
دوشنبه 04 مرداد 1389, 20:20 عصر
لینکش رو میشه لطف کنید؟

Salar Ashgi
دوشنبه 04 مرداد 1389, 21:47 عصر
لینکش رو میشه لطف کنید؟

لینک چی رو ؟

web4web
دوشنبه 04 مرداد 1389, 22:11 عصر
ضمنا , نا محدود نیست!

حدودا 2 گیگ میتونید ترافیک داشته باشید و بعد از 2 گیگ از شارژ شما کسر میشود.

اونطور که ما از دوستانی که استفاده کردند فهمیدیم محدودیت روزانه 1 گیگ دانلود وجود داره یعنی برای یک ماه 30 گیگ در ماه !

تو سایت خودش گفته نامحدود !

شما زیاد به سایت توجه نکنید برای اینکه مشتری رو جذب کنند از این چیزها زیاد می نویسند

EDGE یا GPRS ?
آخه GPRS هم کلاس 10 به بالا داره

منظور ما EDGE است وقتی کلاس GPRS 32 باشد ولی سرعت دانلود بیشتر از 5 نشه چه فایده ای داره؟ البته نه اینکه ایرانسل نده GPRS بیشتر از این سرعت از دستش بر نمیآید EDGE اومد این مشکل رو برطرف کرد تجربه نشون داده EDGE کلاس 10 زیاد کار آمد نبوده !

ولی اینطور که بر میاد دنگ و فنگش زیاده ، ADSL خیلی نسبت به این بهتره !

نظر دوستان چیه ؟

باید عرض کنم شما خوشتون میاد هر 15 دقیقه دانلود رو چک کنی که قطع نشه ؟ خوشتون میاد وقتی ارتباط قطع شد هی گوشی رو خاموش و روشن کنید؟ خوشتون میاد گوشی تون همیشه به کامپیوتر(رایانه) وصل باشه؟ و مشکلات .... در کل اگر الان از ADSL استفاده می کنید توصیه می کنم سراغ ایرانسل نیایید این طرح و اینترنت بدرد کسانی میخوره که به ADSL دسترسی ندارند و مخابرات پورت خالی نداره و pCM و فیبر نوری و روستا و و کسانی که گوشی مدل بالا دارند و اینترنتشون گوشی دست کمی از کامپیوتر نداره ! خلاصه از چاله درنیایید بیفتید تو چاه !!!

لینکش رو میشه لطف کنید؟

فکر کنم منظورتون لینک جشنواره تابستانی ایرانسل و اینترنت نامحدودش است که اگه منظورتون همین است از لینک پایین میتونید جزئیتات رو ببینید .
http://www.irancell.ir/layer2/?id=417 (http://www.irancell.ir/layer2/?id=417)

qanewaisi
سه شنبه 05 مرداد 1389, 22:09 عصر
سلام
من امروز بسته 24 ساعته نامحدود که 999 تومان قیمتشه،خریدم و حالا هم دارم استفاده می کنم.
سرعتش بد نیست و سریع کانکت میشه،فقط هر 10 الی 15 دقیقه یکبار قطع میشه که می تونین یه جوری تنظیمش کنید که بطور اتوماتیک دوباره وصل بشه.
این سرویس برای مواردی به درد می خوره که به دلایلی به اینترنت adsl دسترسی نداشته باشیم.
من از پی سی دانلود یه فایل رو همین حالا دانلود کردم و سرعت دانلودش بین 18-25 بود که به نظر من از dialup بهتره!

سرعت هم به نحوه آنتن دهی، ارتباط مستقیم داره !

East.Tiva
سه شنبه 05 مرداد 1389, 23:56 عصر
من چون قصد مسافرت دارم و اینترنت لازم هم هستم به نظرم اومد که این سرویس می تونه خوب باشه.
اما گوشی من EDGE رو ساپورت نمی کنه. حالا یک گوشی سامسونگ دیدم که EDGE Class 10 داره ؟ به درد می خوره یا کلاسش بالاتر باید باشه ؟

web4web
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 09:52 صبح
من چون قصد مسافرت دارم و اینترنت لازم هم هستم به نظرم اومد که این سرویس می تونه خوب باشه.
اما گوشی من EDGE رو ساپورت نمی کنه. حالا یک گوشی سامسونگ دیدم که EDGE Class 10 داره ؟ به درد می خوره یا کلاسش بالاتر باید باشه ؟

یکی از دوستان با همین گوشی و منطقه تحت پوشش EDGE اینترنت رو تست کرد سرعتش بیشتر از 8 نشد.در کل برای وبگردی بد نیست کار شما رو در مسافرت راه میندازه.

Salar Ashgi
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 12:44 عصر
والا گوشی خودم که Sony Ericsson K800 بود ، مثل اینکه قابلیت VAP رو نداره تا بتونم توسط Bluetooth

تو ویندوز 7 به لپ تاپ وصلش کنم . البته با نرم افزار Sony Ericsson PC Suit هم میشه ولی Bluetooth

راحتتر و سرعتش بیشتره . خلاصه روی یه گوشی دیگه Sony Ericsson S500 تست کردم ، وصل شد

ولی سرعت دانلود از 5 بالا نمیاد . به قول دوستان اصلا واسه ADSL ای ها خوب نیس و واسه اونایی خوبه

که ADSL ندارن .

HamedNet_ir
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 20:36 عصر
اونطور که ما از دوستانی که استفاده کردند فهمیدیم محدودیت روزانه 1 گیگ دانلود وجود داره یعنی برای یک ماه 30 گیگ در ماه !

برای سری اولی ها بله.
شما اگر امروز ثبت نام کنید , برای شما حدود یک ملیون صد بیست پنج تومان / ریال؟ در نظر میگیرند , اگر مصرف شما بالاتر رفت , از شارژ شما کسر میشود و درصورت تماس با 700 تنها به شما میگویند مصرف شما بیش از حد مجاز است و شما صلاحیت استفاده رو ندارید!

امتحانش رایگان است!
موفق باشید!

S.Reza
شنبه 09 مرداد 1389, 01:10 صبح
سلام

من خودم حدود 20 روزی هست که از این سرویس استفاده می کنم

این نوع سرویس ها فقط و فقط بدرد کسانی می خوره که به هر دلیلی به سرویس های اینترنتی مثل adsl و وایرلس و.... دسترسی ندارند

اینترنتی که من دارم زیاد قطع نمی شه اما سرعت جالبی هم نداره نهایت سرعت دانلود 7

توصیه : این نوع سرویس اینترنت اصلا ارزش استفاده کردن نداره