View Full Version : سوال: قطع اتوماتیک از شبکه
nima_8m
دوشنبه 04 مرداد 1389, 22:39 عصر
با سلام
یه مدته یه مشکل تو شبکه پیش اومده به این صورت که :
دوتا از کلاینتها هر چند ساعت یه بار این دوتا کلاینت از شبکه قطع میشن نماد شبکه نشون میده که وصله اما زمانی که ping میکنی متوجه قطعی از شبکه میشی بعد از disable کردن و enable کردن receive صفره کلی باید سرو کله بزنم ریست کنم کابل و قطع کنم تا وصل شه مشکل از کجاست چی باعث قطعی میشی ممنونم
razeghi_loved
دوشنبه 04 مرداد 1389, 23:42 عصر
اگر از درست بودن اون سر کابل یعنی سویچ مطمن هستی مطمن شو که این ور هم درست کار می کنه اگر باز مشکل داری به احتمال زیاد باید چند سرویس از سرویس ها ویندوز به صورت خودکار یا توسط برنامه ای disableشده باشد حتما چک کن
اما اگر از تجبریات قبلی خودم بخوام بگم این مشکل تو کارت شبکه های onbord به تعداد خیلی زیادی دیده شده وقتی می گم تعداد زیاد حداقل 100 سیستم حساب کن که این مشکل شما رو داشتند که بعد از ریست شدن دوباره کار می کردند اما یهو ارتباط با شبکه قطع می شدند البته علامتی که کنار ساعت ویندوز هست نشون می داد شبکه وصل است اما سیستم کسی رو نمی دید. با گذاشتن یه کارت شبکه جدا مشکل حل شد و دیگه پبش نیامد
nima_8m
سه شنبه 05 مرداد 1389, 23:23 عصر
سلام
ممنون دوست عزیز حتماً این کار رو انجام میدم درسته کارت شبکه ها onboard هستش من نگران ویروس یا چیزی شبیح اونم البته avast رو همه کلاینتها هست به روزم هست.
razeghi_loved
چهارشنبه 06 مرداد 1389, 10:30 صبح
البته ممکن هست ویروس هم باشد اما تمام اون سیستم هایی که این مشکل رو داشتند از مادربرد asus استفاده می کردند می شه بگید مادر برد شما چه نوعی هست
nima_8m
یک شنبه 10 مرداد 1389, 22:27 عصر
سلام
یکی ا زسیستمها شاتل و اون یکی جدیده گیگا یه کارت شبکه جدیدم نصب کردم مشکل حل نشد با نصب ویندوزم مشکل پا برجاست واقعا کلافه شدم باعث آبرو شده
cybercoder
یک شنبه 10 مرداد 1389, 23:57 عصر
احتمال داره از جدول آدرس سوئیچ باشه
razeghi_loved
دوشنبه 11 مرداد 1389, 00:26 صبح
احتمال داره از جدول آدرس سوئیچ باشه
دوستمون درست گفت حالا دیگه مشکل از سویچ هست پورت رو تو سویج جا به جا کن ببین مشکل حل می شه یا نه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.