View Full Version : چگونه دو کامپیوتر رو به هم متصل کنیم؟
AspNet
یک شنبه 05 تیر 1384, 22:26 عصر
سلام
چه طور میتونم دو تا کامپیوتر رو به هم متصل کنم به طوری که وقتی یکی از کامپیوترها به اینترنت وصل میشه کامپیوتر دیگه هم بتونه ازش استفاده کنه؟؟
با تشکر AspNet
Delphi Skyline
یک شنبه 05 تیر 1384, 23:42 عصر
چه طور میتونم دو تا کامپیوتر رو به هم متصل کنم به طوری که وقتی یکی از کامپیوترها به اینترنت وصل میشه کامپیوتر دیگه هم بتونه ازش استفاده کنه؟؟
با برنامه PC SYSTEM ماله Symantec
و برای فایل : hyper terminal
AspNet
دوشنبه 06 تیر 1384, 00:22 صبح
من یه زمانی این کار رو انجام میدادم اما بدون هیچ نرم افزاری
حالا این برنامه ای که گفتین رو از کجا باید بگیرم؟
و اگر دوستان توضیح بیشتری بدهند ممنون میشم
dot_net_lover2
دوشنبه 06 تیر 1384, 00:59 صبح
دوست عزیز این کار خیلی ساده است با اتصال دو کامپیوتر توسط دو عدد کارت شبکه و یک کابل و نیز از لحاظ عملیاتی هم که باید به صورت نرم افزاری انجام بدین باید به طور مختصر بگم که روی کامپیوتری که به اینترنت وصل می شود کانکشن را share کرده و نیز روی کامپیوتری که میخواهد از طریق کامپیوتر اول به اینترنت وصل شود باید default gateway را برابر IP کامپیوتر اول قرار دهید من بعضی مواقع مجبور شدم علاوه بر اینها هم Preferred DNS server را نیز برابر IP کامپیوتر اول قرار بدهم .
:موفق:
----------------------------------------------------------
(اساتید شبکه اگر مشکلی دارد لطفا ذکر کنید)
AspNet
دوشنبه 06 تیر 1384, 01:16 صبح
آره همین خودشه
فقط لطفا default gateway رو بیشتر توضیح بدین
از کجا باید به این دسترسی داشته باشم
با تشکر
javad_hosseiny
دوشنبه 06 تیر 1384, 09:23 صبح
از طریق آیکون my network places بر روی کارت شبکه راست کلیک کنید و بر روی پروتکل tcp/ip دابل کلیک
و از آنجا آی پی خود سیستم و بعد ساب نت ماسک و سپس گت وی و دی ان اس سرور رو تنظیم می کنید
و نحوه تنظیم بدین صورت است که ای پی سیستمی رو که به اینترنت دسترسی دارد را به عنوان گت وی سیستم دوم معرفی کنید
مثلا برای سیستم اول ای پی 192.168.0.1 و ساب نت آن 255.255.255.0 است
در سیستم دوم آی پی را 192.168.0.2 و ساب نت به همان صورت و گت وی آی پی 192.168.0.1 را داشته باشد
ولی در کل به نظرم از آی پی داینامیک (یعنی دستی آی پی ندهید بلکه بگذارید سیستم به آن آی پی بدهد) استفاده کنید بهتر و راحت تر است چرا که به هنگام شیر کردن اینترنت
(راست کلیک روی کانکشن دایل اینترنت و انتخاب گزینه ineternet connection shareing )
سیستم دوم (یا سیستم های دیگر به صورت اتوماتیک (البته دفعه اول باید برای تنظیم کانکش اینترنت به آن بگویید از روی lan می خواهید بخوانید) ) از سیستم اول به عنوان دروازه اتصال به اینترنت استفاده می کنند
و البته اگر از ویندوز 98 (البته اگر از نوع second باشد به راحتی می توانید با نصب internet connection shareing در بخش network neighberhood (بخش تنظیمات شبکه) این کار را انجام دهید) ولی اگر بصورت معمولی هست با نرم افزار باید کار کنید (به نظر من برای این منظور بهترین برنامه winroute است (البته باید نسخه کراک درستش را بدست آورید) )
AspNet
چهارشنبه 08 تیر 1384, 10:05 صبح
درست شد مرسی :)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.